2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de normalde eti çok severim ama et balık tavuk yemeklerini düşününce bile midem bulanıyor aynı şeyi düşünüyorum sizinle
Bende bulantili gecirenlerdenim 12+0 im ve 2 gundur bulantim yok..tiksindigim seyleri bile yemeye icmeye basladim...bugun balik yedim ilk defa.kahve icebildim.yumurta yiyebildim..az daha dayanin kizlar gercektende bircogunun 12. Haftada geciyorbicak gibi kesiliyor..

Off inşallah 10+2 yim ben daha iki hafta var

Ayy canım sankı sureklı bı hasta gıbı hıssedıyorum o hıssıyatta gecer mı kı

Hahahahha aynen öyle vallahi mantıklı kadının Hali de bir başka oluyor

Hahahahahah klasik Türk filmi ya

Canim benim Allahim hayırlı sağlıkli bir bebisle kucağını doldursun inşallah Dualarimiz seninle, üzülme ablamda da böyle olmuştu ama sonra çok sağlıkli prenses bir kizi oldu onu da ilk gebeligiydi

Doktorum bana bulanti kusmam icin prizin verdi hic etki etmedi gunde 10 kez kusuyordum 1 hafta kustum. Sonra prilam kullanmaya basladkm. 4 gundur hic kusmadim evet bulantim devam ediyor ama kusmam durdu en azindan

Ve tüm bu belirtiler başrol kişisi test yapıp hamile olduğunu öğrenince bitiyor birdaha da tekrarlamıyor

Devlette de doğum yaparsın sağlıkla ama sıfır konfor doktor seçme şansın yok özel odan yok epidural şansın yok sezaryen seçme şansın yok öyle oda süsleyeyim organizasyon doğum fotoğrafı hasta ikramları falan şansın da yok. Ziyaretçi olayı da sıkıntı refakatçiyi genelde bayan istiyorlar. Yani konfor aramam epidural istemem sezaryen seçmem ne derlerse yaparım nasıl derlerse uyarım dersen devlet hastanesinde de ben sağlıksız bir doğum yapacağını düşünmüyorum ama psikolojik olarak hassas bir insansan nur topu gibi bir travman olur bence. Anestezi stajımı Zeynep kamil doğum hastanesinde yapmıştım lisede de dört yıl Zeynep kamilde okudum zaten işlem konusunda iyi oluyorlar ama sıfır konfor

Yok ya vazgeçtim. Ben evlenirken ne düğünüm oldu ne kına gecem. Pandemiye denk geldi. Ev eşyalarımı bile borçsuz evlenelim masraf olmasın diye en ucuzunu aldım. Oysa alsak alabilirdik. Evimin pereleri annemin 30 yıllık eski perdeleri mesela şuan. Çok şükür durumumuz iyi ama eşyaya galiba artık eskisi kadar önem vermiyorum. Bir şey iş görsün mantığındayım.

Ancak bebek olayı çok özel. özel de tadını çıkartayım istiyorum İnşallah iyi geçer tabi.

İlk doğumumu çocuğu orada kuveze sokabilmek için mecburi üniversite hastanesinde yaptım. Hem belden iğne yaptılar hem uyuttular yoğunbakımda sıfır bilgi çocuk ne alemde nasıl iyimi sağ mı hiç bişey söylemediler üstüne karşıma geçip kendi aralarında bebekten haberi var mı bilmem ne diye konuştular bana bakıp bakıp özel oda tutamadık full doluydu 4 kişilik odaya sıkıştırdılar sezaryenli halimle ertesi gün imza atıp çıktım ben burda bi gece daha durmam diye. Allah düşürmesin ama eksikliğinide göstermesin hastanelerin. Cidden sıfır konfor sıfır bilgi

Sağol bebeğimm eşim fırsat bulursa gidicez iğneden de çok korkar ama bakalım

Benim de azaldı bayaa ama bazen halsizlik ve uyku hali devam ediyor

Birde gerçekten travma yani eve eşya alınacağına kendine bu güzelliği mutlaka yap. Ben ilkinde medipolde doğurdum uygun diye öyle pişmanım ki mis gibi bir travmam oldu resmen umarım burda onları yaşamam.

Sağlıkla çıkartıyorlar aslında ellerindeki imkan çoğu özelde yok devlete güvenirim 6 tane de ameliyat oldum devlette ama böyle konfor gerektiren hiç bir ameliyatı orda olmam

İyi akşamlar kızlar
Buraya pek bakamadım gripten. Tam atlattım iyileştim derken, 1 gün iyi oldum ertesi gün eşim daha ağır grip oldu ve evde maske takmamıza rağmen bana 1 gün sonra yine geçti.
Geçen atlattığımdan çok daha beter bu. Mahvetti beni 2 günde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok sinirli ve mutsuzum. Bu nasıl bir bağışıklık ki atlatır atlatmaz daha ağırını hemen kaptım. Çok psikolojim bozuldu. Ihlamurdan, çorbadan tiksindim artık. Çok yoruldum, bıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…