2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aaa bilmiyordum kuzum ben yazın gittim en son dediğim şekilde

Merhaba. Ben de yumurtadan tiksinir oldum ama şu şekilde yiyebildigimi fark ettim; kayisiya yakin bir kıvamda sadece sarisini. Beyazını ben de yiyemiyorum.
Ya da bir şeylerin icine koyup dolaylı yoldan yumurta tüketebilirsiniz. Sağlıklı pancake tarifleri vs var :)

Yumurtadaki proteini başka gıdalardan da alabilirsin canım kendini suçlu hissetmene gerek yok ki bazen gebelik süresinde bazı şeyleri yiyemeyebilirsin bazılarında sonrasında da kalabiliyor bu durum bazılarında doğumla geçiyor bazı besinlerden tiksinmen normal

canim kuru baklagil daha cok tuketmeye calis onlar da cok degerli ya da cidden pancake olabilir ya da boyle yumurta un tavada pizza yapiyolar peynirli hani mideni bulandirmaz kuru oyle birseylerin icinde tuketmeye calis :)

Ben de deneyeyim bi o şekilde bakalım yiyebilecek miyim bir iki kez denedim tam haşlanmışı yemeyi burnumu kapatıp ama afedersiniz öğüre öğüre bi hal oldum öyle böyle tiksinmiyorum ne kadar zor ya
Aslında başka besinlerden aldığımı düşünüyorum süt bezelye et mercimek kabak çekirdeği vs ama yine de yumurta da yumurta diyor herkes doktor da sorunca üzüldüm bi, ama içim rahatladı biraz teşekkür ederim en azından protein içeren yiyebildiklerime daha çok ağırlık vereyim

canim kuru baklagil daha cok tuketmeye calis onlar da cok degerli ya da cidden pancake olabilir ya da boyle yumurta un tavada pizza yapiyolar peynirli hani mideni bulandirmaz kuru oyle birseylerin icinde tuketmeye calis :)
Ah çok mantıklı yulaflı yumurtalı pizza vardı yapmıştım önceden bi kez, ondan deneyeyim çok gelmiyor tadı öyle, teşekkür ederim

beyons canım haber etmedin gittin mi doktora
Canım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorum golden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar

Güzel bi iyi pişmiş kırmızı ette iyi gider yumurtaya takılma aynı şeyler başka besinlerde de var. Bende Antep fıstığına tiksinmiştim yanımda eşim yerken bile sesine midem bulanıyordu doğumdan sonra geçti şimdi daha tiksindiğim bişey yok bakalım

Şuan kendi sağlığın zarar görmeden yapılması gerekeni yap canım. Herşey bizler için önemli olan sonraki sürece sağlıklı bir şekilde ilerlemen.

Çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun
Rabbim tekrar sağlıkla sıhhatle nasip eylesin

Çokta inanmıştık güzel haberlerle geleceğine. Nasip böyleymiş sağlıksız bi durum olup sonradan üzüleceğine Rabbim böyle uygun görmüş. Tevekkül edince insanın gönlü biraz daha rahatlıyor ama o çöküntü de illaki oluyor. Rabbim ne verirse sağlıklısını hayırlısını versin. Tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun gönlüne göre olsun

Çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun
Rabbim tekrar sağlıkla sıhhatle nasip eylesin
Cok üzüldüm ama artik kendime zarar veriyorum galiba dediğiniz gibi benim için belkide böylesi daha iyidir hayırlısı olsun

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun canım ne olur psikolojini iyi tut bırakma kendini, tekrardan inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebeğin dediğin gibi takdiri ilahi önemli olan sağlıklı olması sen gönlünü ferah tutmaya bak biliyorum zor ama senin psikolojin sağlığın her şeyi etkiler

Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle yüzün bundan sonra hep güler hep iyi haberler alırsın

Canımm okuduklarıma inanamadım hayır hayır yo yo diyerek okudum hep. Benim bile inanamadığım bu olayı senin psikolojik olarak kaldırman eminim çok zor. Allah dayanma gücü versin kuzum. Allah korusun sağlıksız olacaksa böyle olması çok çok daha hayırlı kuzum. Allah'ın bir bildiği vardır. Rabbim sonraki gebeliğini çabucak nasip etsin inşallah. İlk adetten sonra rahim bebeğe hazır deniyor. Tekrar hemen denemelere başlanabiliyor kuzum. Araba kazası gibi düşün. Hep derler ya kaza yaparsan sakın araba kullanmayı bırakma, bıraktıkça uzaklaşırsın bir daha kullanmak istemezsin diye. Sen de kürtajdan sonra kendin de hazır hissedersen hiç ara vermeden ilk adetle birlikte tekrar dene kuzum. Bence çok daha hızlı şekilde güzel sonucu alacaksın kuzum. Dualarım seninle. Benim arkadaşım kürtaj olmuştu. Çok kolay birşey gibi anlatmıştı. İnşalah kolay bi süreç geçirirsin canım. Yanındayız korkma kuzum. Seni çok seviyoruz

Hayırlısı olsun canım ne diyelim ne desek boş elimizden bir şey gelmiyor demekki saglıklı gebelik degilmiş bitanem. Kendini toparlamaya çalış hemen olmıcak biliyorum bende yaşadım aynı şeyi allahım kimseye yaşatmasın inşallah yeni bebegin sana saglıkla gelir hemen bekletmeden bu günleri unutursun çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama allahın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…