Aaa bilmiyordum kuzum ben yazın gittim en son dediğim şekildeArtık oda kalktı canım yani en azından İzmir’deki üniversiteler için. Geçen seneye kadar yapılıyordu o dediğin artık başka bi bölümün öğretim üyesinden randevu alalım dedik 300-400 bişeydi ücret yalan olmasın bakmıyorlarmış yakın zamanda kadın Doğumdan alayım dedim yine bakmıyorlarmış. Ücretler çok düşük doktorlar haklı olarak hasta bakmıyorlar ya kendi özel muayenelerini açıyorlar yada üniversite de özel hasta bakımını kaldırmışlar. Kendi muayenesine gidersem de doğum üniversite de olmuyor anlaşmalı olduğu özel hastanede olacakmış. E bu durumda üniversite hastanesine gidip doktorun adını söyleyip işlemleri halletmenin mantığı da kalmıyor. Bilemedim bende öyle istedim ama yok yani gerçi onlarda haklı
Merhaba. Ben de yumurtadan tiksinir oldum ama şu şekilde yiyebildigimi fark ettim; kayisiya yakin bir kıvamda sadece sarisini. Beyazını ben de yiyemiyorum.Kızlar benim kusmalar azaldı ancak hala 2-3 günde bir oluyor bulantılar az da olsa devam, yumurta yiyemiyorum hamileliğimin 6. haftasından beri ve yiyemediğim için çok endişeleniyorum bazen çünkü çok gerekli olduğunu söylüyorlar.Benim gibi olan var mı sanki bebeğimin ona çok ihtiyacı var da ben ona veremiyorum gibi suçlu da hissediyorum kendimi bi yandan
Yumurtadaki proteini başka gıdalardan da alabilirsin canım kendini suçlu hissetmene gerek yok ki bazen gebelik süresinde bazı şeyleri yiyemeyebilirsin bazılarında sonrasında da kalabiliyor bu durum bazılarında doğumla geçiyor bazı besinlerden tiksinmen normalKızlar benim kusmalar azaldı ancak hala 2-3 günde bir oluyor bulantılar az da olsa devam, yumurta yiyemiyorum hamileliğimin 6. haftasından beri ve yiyemediğim için çok endişeleniyorum bazen çünkü çok gerekli olduğunu söylüyorlar.Benim gibi olan var mı sanki bebeğimin ona çok ihtiyacı var da ben ona veremiyorum gibi suçlu da hissediyorum kendimi bi yandan
Valla bende Ege üniversitesi hocalarından bi doktor buldum aynı zamanda perinatolog ama dediğin şekilde özel muayenede hadi gene ona gideyim ama doğumda Ege de değilAaa bilmiyordum kuzum ben yazın gittim en son dediğim şekilde
canim kuru baklagil daha cok tuketmeye calis onlar da cok degerli ya da cidden pancake olabilir ya da boyle yumurta un tavada pizza yapiyolar peynirli hani mideni bulandirmaz kuru oyle birseylerin icinde tuketmeye calis :)Kızlar benim kusmalar azaldı ancak hala 2-3 günde bir oluyor bulantılar az da olsa devam, yumurta yiyemiyorum hamileliğimin 6. haftasından beri ve yiyemediğim için çok endişeleniyorum bazen çünkü çok gerekli olduğunu söylüyorlar.Benim gibi olan var mı sanki bebeğimin ona çok ihtiyacı var da ben ona veremiyorum gibi suçlu da hissediyorum kendimi bi yandan
Ayy bende 80 benımde hıc kılo almamam gerekıyor73 kiloyum canimm
Ben de deneyeyim bi o şekilde bakalım yiyebilecek miyimMerhaba. Ben de yumurtadan tiksinir oldum ama şu şekilde yiyebildigimi fark ettim; kayisiya yakin bir kıvamda sadece sarisini. Beyazını ben de yiyemiyorum.
Ya da bir şeylerin icine koyup dolaylı yoldan yumurta tüketebilirsiniz. Sağlıklı pancake tarifleri vs var :)
Aslında başka besinlerden aldığımı düşünüyorum süt bezelye et mercimek kabak çekirdeği vs ama yine de yumurta da yumurta diyor herkes doktor da sorunca üzüldüm bi, ama içim rahatladı biraz teşekkür ederimYumurtadaki proteini başka gıdalardan da alabilirsin canım kendini suçlu hissetmene gerek yok ki bazen gebelik süresinde bazı şeyleri yiyemeyebilirsin bazılarında sonrasında da kalabiliyor bu durum bazılarında doğumla geçiyor bazı besinlerden tiksinmen normal
Ah çok mantıklı yulaflı yumurtalı pizza vardı yapmıştım önceden bi kez, ondan deneyeyim çok gelmiyor tadı öyle, teşekkür ederimcanim kuru baklagil daha cok tuketmeye calis onlar da cok degerli ya da cidden pancake olabilir ya da boyle yumurta un tavada pizza yapiyolar peynirli hani mideni bulandirmaz kuru oyle birseylerin icinde tuketmeye calis :)
Vallahi bilmiyorum kuzum ben de detayını. Ben de özele gidiyorum şuanValla bende Ege üniversitesi hocalarından bi doktor buldum aynı zamanda perinatolog ama dediğin şekilde özel muayenede hadi gene ona gideyim ama doğumda Ege de değil
Yok onu da istemedi, biz evlenirken de yoktu o test sağlık ocağında ya o konu da biraz kafamı karıştırıyor yaptirsak mi acaba diyeYaşım 30 beybii herhangi bı sıkıntım da yok doğrusu bence doktorla alakalı sma testi istedi mi
Canım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumbeyons canım haber etmedin gittin mi doktora
Güzel bi iyi pişmiş kırmızı ette iyi giderBen de deneyeyim bi o şekilde bakalım yiyebilecek miyimbir iki kez denedim tam haşlanmışı yemeyi burnumu kapatıp ama afedersiniz öğüre öğüre bi hal oldum öyle böyle tiksinmiyorum ne kadar zor ya
Aslında başka besinlerden aldığımı düşünüyorum süt bezelye et mercimek kabak çekirdeği vs ama yine de yumurta da yumurta diyor herkes doktor da sorunca üzüldüm bi, ama içim rahatladı biraz teşekkür ederimen azından protein içeren yiyebildiklerime daha çok ağırlık vereyim
Şuan kendi sağlığın zarar görmeden yapılması gerekeni yap canım. Herşey bizler için önemli olan sonraki sürece sağlıklı bir şekilde ilerlemen.Canım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar
Çok üzüldüm canım benim geçmiş olsunCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar
Çokta inanmıştık güzel haberlerle geleceğine. Nasip böyleymiş sağlıksız bi durum olup sonradan üzüleceğine Rabbim böyle uygun görmüş. Tevekkül edince insanın gönlü biraz daha rahatlıyor ama o çöküntü de illaki oluyor. Rabbim ne verirse sağlıklısını hayırlısını versin. Tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun gönlüne göre olsunCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar
Çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun
Rabbim tekrar sağlıkla sıhhatle nasip eylesin
Cok üzüldüm ama artik kendime zarar veriyorum galiba dediğiniz gibi benim için belkide böylesi daha iyidir hayırlısı olsunÇokta inanmıştık güzel haberlerle geleceğine. Nasip böyleymiş sağlıksız bi durum olup sonradan üzüleceğine Rabbim böyle uygun görmüş. Tevekkül edince insanın gönlü biraz daha rahatlıyor ama o çöküntü de illaki oluyor. Rabbim ne verirse sağlıklısını hayırlısını versin. Tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun gönlüne göre olsun
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun canım ne olur psikolojini iyi tut bırakma kendini, tekrardan inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebeğinCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar
Canım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro
Canım çok geçmiş olsun dualarım seninle yüzün bundan sonra hep güler hep iyi haberler alırsın
Canımm okuduklarıma inanamadımCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar
Hayırlısı olsun canım ne diyelim ne desek boş elimizden bir şey gelmiyor demekki saglıklı gebelik degilmiş bitanem. Kendini toparlamaya çalış hemen olmıcak biliyorum bende yaşadım aynı şeyi allahım kimseye yaşatmasın inşallah yeni bebegin sana saglıkla gelir hemen bekletmeden bu günleri unutursun çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama allahın takdiriCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch Asdb T tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek fnd_50 melisaa93 edahandro Niqu ve diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?