2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
doktorum da bana ikili teste riskli grupta olabilirsin testin olasılığı 70% o yüzden fetal yaptıralım dedi ben de tamam dedim
Yasin 30 üstü mü sanırım 35ten sonrasına kesin yaptırın deniyor, ben 28 yaşındayım Dr ikili dedi bir problem çıkar da yaptırın derse yaptırırım tabii

Anaaa açıldığını bilmiyordum. Bir gidip bakmak lazım aslında. Bazıları hem özelde hem de devlette takibini yaptırıyormış doktora aynı anda.
Açılmış canım sabah mhrs de randevuya da açılmış gördüm hatta aldım ama eşim yoğunum dedi iptal ettim ama bi gidicem hastane yeni cihazlar da yenidir.
Bende hem üniversitede hem özelde takipliyim acil durumda üniversiteye de gidebiliyorum bu sayede hemde aynı ay iki kez bebişi görmüş oluyorum

Kızlar sizin doğuracağınız tarihi söylemiş doktor benimki hiç öyle birşey demedi siz mi sordunuz

Kızlar bilgisizliğimi hoşgörün bu fetal dna sonucunda olumsuz durumla karsılasılırsa tedavı tarzı bır durum var mı yoksa sadece öğrenmek mı amaç anlayamadım tam anlamıyla ben ıkılı uclu testi yaptırmayı düşünmüyorum

Merhaba teyzeler melegim can
Karindan ultrason bebisim yorumunu bekliyorum Doktor fazla kilo alma dedii bebek büyüsün sen büyüme dedi, cok kiloda catlarmisim(
Canım ilk haftadaki resimde ne demiştim biraz büyüm haftalarda anlayamıyorum nubu da tam belli degil daha onada 12. Haftada bakarız şuan biraz saga daha yakın ilktede mi öyleydi

Tedavi ne derece olur bilmiyorum ben sadece sonucu kesin olduğu için yaptırıyorum hani ikili test yaptırırsam risk yüksek çıkarsa üçlü veya amniyosentez filan derlerse uğraşmamak için ayrı ayrı yani bide her birinde ayrı stres. Varsa bi durum baştan bilmek hazırlıklı olmak isterim

Canım ilk haftadaki resimde ne demiştim biraz büyüm haftalarda anlayamıyorum nubu da tam belli degil daha onada 12. Haftada bakarız şuan biraz saga daha yakın ilktede mi öyleydi
Bu ilk hafta vajinal muayene, bunda erkek gibi demiştin hemen büyümüş yaa kuzum

Eklentiler

• IMG_20231009_163822.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Anladım canım evet buda bi ayrı yönü düşününce mantıklı

Ben de çok uzun zamandır devlete hiç gitmemiştim kuzum. Ben biliyorsun tedaviye başlayacağım demiştim. Araştırdım orada profesörden randevu aldım. O şekilde ilk gitmiş oldum. Üniversite hastanesinde böyle gidip profesörden randevu alıyorsan aslında o da ücretli. Normal özellere göre yarı yarıya ama. Poliklinikten alıyorsan o ücretsiz. Ben profesörden randevu aldım ona ücret ödedim ama hiçbir tahlile ücret ödemedim

Artık oda kalktı canım yani en azından İzmir’deki üniversiteler için. Geçen seneye kadar yapılıyordu o dediğin artık başka bi bölümün öğretim üyesinden randevu alalım dedik 300-400 bişeydi ücret yalan olmasın bakmıyorlarmış yakın zamanda kadın Doğumdan alayım dedim yine bakmıyorlarmış. Ücretler çok düşük doktorlar haklı olarak hasta bakmıyorlar ya kendi özel muayenelerini açıyorlar yada üniversite de özel hasta bakımını kaldırmışlar. Kendi muayenesine gidersem de doğum üniversite de olmuyor anlaşmalı olduğu özel hastanede olacakmış. E bu durumda üniversite hastanesine gidip doktorun adını söyleyip işlemleri halletmenin mantığı da kalmıyor. Bilemedim bende öyle istedim ama yok yani gerçi onlarda haklı

Kızlar benim kusmalar azaldı ancak hala 2-3 günde bir oluyor bulantılar az da olsa devam, yumurta yiyemiyorum hamileliğimin 6. haftasından beri ve yiyemediğim için çok endişeleniyorum bazen çünkü çok gerekli olduğunu söylüyorlar. Benim gibi olan var mı sanki bebeğimin ona çok ihtiyacı var da ben ona veremiyorum gibi suçlu da hissediyorum kendimi bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…