Bende 8. Haftamdayim hic belirtim yok :) arada sanci geliyo kasik saniyorumKızlar merhaba sat 25 agustos 7 haftalık hamileyim son iki gündür gögüs agrım gecti kasık ve rahim sızılarım cok az bi sorun olabilir mi gögüslerim sanki bosalmıs gibi hissediyorum normal mi bu bana yardımcı olabilir misiniz cumartesi gitmiştim doktora hersey yolunda demişti ama içim içime sıgmıyo ya benim
Aynen ya hayır olsun inşallahAy bugun aynı problem bende de var bi içim bulanıyor bı basım dönüyor bıde ellerım titriyor tam gectı dıyorum geri başlıyor hayır olsun
Canım sen kaç haftalıksınAynen ya hayır olsun inşallah
Canımm okuduklarıma inanamadımhayır hayır yo yo diyerek okudum hep. Benim bile inanamadığım bu olayı senin psikolojik olarak kaldırman eminim çok zor. Allah dayanma gücü versin kuzum. Allah korusun sağlıksız olacaksa böyle olması çok çok daha hayırlı kuzum. Allah'ın bir bildiği vardır. Rabbim sonraki gebeliğini çabucak nasip etsin inşallah. İlk adetten sonra rahim bebeğe hazır deniyor. Tekrar hemen denemelere başlanabiliyor kuzum. Araba kazası gibi düşün. Hep derler ya kaza yaparsan sakın araba kullanmayı bırakma, bıraktıkça uzaklaşırsın bir daha kullanmak istemezsin diye. Sen de kürtajdan sonra kendin de hazır hissedersen hiç ara vermeden ilk adetle birlikte tekrar dene kuzum. Bence çok daha hızlı şekilde güzel sonucu alacaksın kuzum. Dualarım seninle. Benim arkadaşım kürtaj olmuştu. Çok kolay birşey gibi anlatmıştı. İnşalah kolay bi süreç geçirirsin canım. Yanındayız korkma kuzum. Seni çok seviyoruz
Hayırlısı böyleymis kizlar hamile kaldım demekle bitmiyor malesef önümüzde ne var bilmiyoruz hep hayırlısını istedim rabbimden belki boylesi şuan benim için en iyisidir en kısa zamanda umarım tekrar bu duygularla ve sağlıklı bir hamilelik haberi ile gelirim biraz kendi halime çekilip dinlenecem bende hepinizi çok seviyorumHayırlısı olsun canım ne diyelim ne desek boş elimizden bir şey gelmiyor demekki saglıklı gebelik degilmiş bitanem. Kendini toparlamaya çalış hemen olmıcak biliyorum bende yaşadım aynı şeyi allahım kimseye yaşatmasın inşallah yeni bebegin sana saglıkla gelir hemen bekletmeden bu günleri unutursun çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama allahın takdiri
Benimde yoktu geçen çıktı mı düştü mü bilmiyorum aldım bitane eczaneden. Al bulundur istersen evde bide tuzlu bi ayran iç dicem ama düştüğüne de emin değiliz bide iyice kötü olmasın
Canım kadın Doğum acil servisine geldim de tansiyon normal çıkti çok şükür şimdi de serum takıldıBencede sen bi acile git hem tansiyon bakarlar ona göre de müdahale olur. Şimdi hamilelikte ne desek yanlış olur filan en iyisi doktor. Bizede haber ver gidersen
11 bebiş senCanım sen kaç haftalıksın
?Canım sen kaç haftalıksın
Amin canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte bebeğini kucağına alırsın inşallahHayırlısı böyleymis kizlar hamile kaldım demekle bitmiyor malesef önümüzde ne var bilmiyoruz hep hayırlısını istedim rabbimden belki boylesi şuan benim için en iyisidir en kısa zamanda umarım tekrar bu duygularla ve sağlıklı bir hamilelik haberi ile gelirim biraz kendi halime çekilip dinlenecem bende hepinizi çok seviyorum
Şükür canımCanım kadın Doğum acil servisine geldim de tansiyon normal çıkti çok şükür şimdi de serum takıldı
Haklısın canım hep herzaman hayırlısını sağlıklısını dilemek lazım bizde neler yaşıcaz bilmiyoruz Rabbim hayırlısını göstersin hepimize inşallah. Tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla bu seferHayırlısı böyleymis kizlar hamile kaldım demekle bitmiyor malesef önümüzde ne var bilmiyoruz hep hayırlısını istedim rabbimden belki boylesi şuan benim için en iyisidir en kısa zamanda umarım tekrar bu duygularla ve sağlıklı bir hamilelik haberi ile gelirim biraz kendi halime çekilip dinlenecem bende hepinizi çok seviyorum
Olabilir canım çok su içmedim bulantılardan yemek de yiyemiyorum. 12. Haftaya doğru 4. Aya yakın oluyor dedilerŞükür canımBaş dönme sebepleri neymiş acaba vücut sıvısız mı kalmış ki
Ben de normalde eti çok severim ama et balık tavuk yemeklerini düşününce bile midem bulanıyor aynı şeyi düşünüyorum sizinleKızlar benim kusmalar azaldı ancak hala 2-3 günde bir oluyor bulantılar az da olsa devam, yumurta yiyemiyorum hamileliğimin 6. haftasından beri ve yiyemediğim için çok endişeleniyorum bazen çünkü çok gerekli olduğunu söylüyorlar.Benim gibi olan var mı sanki bebeğimin ona çok ihtiyacı var da ben ona veremiyorum gibi suçlu da hissediyorum kendimi bi yandan
Dün bana da bi parol serum birde boş serum verdiler sıvı desteği için. Şükür kötü bişey çıkmamış ya sende deOlabilir canım çok su içmedim bulantılardan yemek de yiyemiyorum. 12. Haftaya doğru 4. Aya yakın oluyor dediler
Aynen öyle vallahi birde ebe bana dedi ki hiç mi Türk filmi izlemedin baş dönmesi bulantı normalDün bana da bi parol serum birde boş serum verdiler sıvı desteği için. Şükür kötü bişey çıkmamış ya sende dealışcaz bu durumlara
Hayırlısıyla dokuz ayımızı forumdaki tüm bayanlarla birlikte sağlıklı geçirelim de inşallahDün bana da bi parol serum birde boş serum verdiler sıvı desteği için. Şükür kötü bişey çıkmamış ya sende dealışcaz bu durumlara
Türk filmlerinde bebek bir doğuyor 6 aylık orda her gördüğümüze inansak doğurduğumuz bebek niye bukadar küçük diye strese gireriz. Ayrıca baş dönmes ve bulantı gebeliği öğrendikten sonra geçiyor filmlerde ama normalde niye devam ediyorAynen öyle vallahi birde ebe bana dedi ki hiç mi Türk filmi izlemedin baş dönmesi bulantı normal
Evet evet. Sma testi demi. Normalde aile hekimim gel yaptıralım demedi böyle bir hakkınız var falan gibi. Ben burada öğrendim sma testini aile hekiminde ücretsiz yaptırabildiğimizi.Ben onu yaptırmadım ya bilmiyorum A Afratafrac şey demişti sağlık ocagında hamile olduğunu söylersen seni öne alıyorlar diğer türlü 2 3 ay sonucu bekliyormuşsun
Selam herkese çok zorlu geçiyo benimde 3 kilo verdim sanırım su bile içemiyorum psikolojim altüst durumdaOlabilir canım çok su içmedim bulantılardan yemek de yiyemiyorum. 12. Haftaya doğru 4. Aya yakın oluyor dediler
Bizimde aile hekimi dedi hemen ve 1 hafta icinde cikti sonuclarimiz 15 gunu bulur demislerdi ama daha da hizli cikmis. Dediginiz gibi Gebelik icin oldugunun mutlaka soylenmesi lazimEvet evet. Sma testi demi. Normalde aile hekimim gel yaptıralım demedi böyle bir hakkınız var falan gibi. Ben burada öğrendim sma testini aile hekiminde ücretsiz yaptırabildiğimizi.
Hamile olduğumuz için hem bizden hem de eşimizden aynı anda kan alınıyor birlikte gönderiyorlar incelemeye. Üstüne de önceliklidir diye not yazılıyor hamile olduğun için mutlaka. Doktor unutursa öncelikli demeyi siz uyarın.
Bir de Türk filmlerinde hemen baş donmesi mide bulantısı başlıyorTürk filmlerinde bebek bir doğuyor 6 aylık orda her gördüğümüze inansak doğurduğumuz bebek niye bukadar küçük diye strese gireriz. Ayrıca baş dönmes ve bulantı gebeliği öğrendikten sonra geçiyor filmlerde ama normalde niye devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?