2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende 8. Haftamdayim hic belirtim yok :) arada sanci geliyo kasik saniyorum
Ama gaz sancisiymis meger:) belirtiler zamanla azaliyor sanirim

İlk fotoğraf 6 haftalık ikincisi 8 haftalık cinsiyet tahmini olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20231003_165742.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20231017_175708.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 51
Hayırlısı böyleymis kizlar hamile kaldım demekle bitmiyor malesef önümüzde ne var bilmiyoruz hep hayırlısını istedim rabbimden belki boylesi şuan benim için en iyisidir en kısa zamanda umarım tekrar bu duygularla ve sağlıklı bir hamilelik haberi ile gelirim biraz kendi halime çekilip dinlenecem bende hepinizi çok seviyorum

Benimde yoktu geçen çıktı mı düştü mü bilmiyorum aldım bitane eczaneden. Al bulundur istersen evde bide tuzlu bi ayran iç dicem ama düştüğüne de emin değiliz bide iyice kötü olmasın
Bencede sen bi acile git hem tansiyon bakarlar ona göre de müdahale olur. Şimdi hamilelikte ne desek yanlış olur filan en iyisi doktor. Bizede haber ver gidersen
Canım kadın Doğum acil servisine geldim de tansiyon normal çıkti çok şükür şimdi de serum takıldı

Amin canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte bebeğini kucağına alırsın inşallah

Haklısın canım hep herzaman hayırlısını sağlıklısını dilemek lazım bizde neler yaşıcaz bilmiyoruz Rabbim hayırlısını göstersin hepimize inşallah. Tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla bu sefer

Ben de normalde eti çok severim ama et balık tavuk yemeklerini düşününce bile midem bulanıyor aynı şeyi düşünüyorum sizinle

Aynen öyle vallahi birde ebe bana dedi ki hiç mi Türk filmi izlemedin baş dönmesi bulantı normal
Türk filmlerinde bebek bir doğuyor 6 aylık orda her gördüğümüze inansak doğurduğumuz bebek niye bukadar küçük diye strese gireriz. Ayrıca baş dönmes ve bulantı gebeliği öğrendikten sonra geçiyor filmlerde ama normalde niye devam ediyor

Ben onu yaptırmadım ya bilmiyorum A Afratafrac şey demişti sağlık ocagında hamile olduğunu söylersen seni öne alıyorlar diğer türlü 2 3 ay sonucu bekliyormuşsun
Evet evet. Sma testi demi. Normalde aile hekimim gel yaptıralım demedi böyle bir hakkınız var falan gibi. Ben burada öğrendim sma testini aile hekiminde ücretsiz yaptırabildiğimizi.

Hamile olduğumuz için hem bizden hem de eşimizden aynı anda kan alınıyor birlikte gönderiyorlar incelemeye. Üstüne de önceliklidir diye not yazılıyor hamile olduğun için mutlaka. Doktor unutursa öncelikli demeyi siz uyarın.

Bizimde aile hekimi dedi hemen ve 1 hafta icinde cikti sonuclarimiz 15 gunu bulur demislerdi ama daha da hizli cikmis. Dediginiz gibi Gebelik icin oldugunun mutlaka soylenmesi lazim

Bir de Türk filmlerinde hemen baş donmesi mide bulantısı başlıyor daha 4-5 haftalıkken hemen kusmalar bugün eski bir Türk filmi sahnesi gördüm kız diyor ki anne midem bulanıyor canım da turşu istiyor annesi de aman Allahımmm hamilesin diye çıldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…