2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla bende sırf çocuk orda kuveze girsin diye oraya gittim özel doktorum bile oraya yönlendirdi muayene ettikten sonra kendi çocuğunun riskli doğumunu bile orada yaptırmış Prof bu dediğim doktor yani. Sırf kaydım olsun diye perşembe yine aynı hastaneye gitcem kayıt açtırıp ayda bir kontrole. Dediğin gibi sağlıkla çıkarıyolar konfor sıfır

Böyle durumlarda sma gebelikten önce yapılması gerekir. Çünkü sonuca göre tüp bebek tedavisiyle sağlıklı bebek olması amaclaniyor.. çocuğu aldırmak isteyen olursa tabi şimdi sma yaptırsa bile hiçbir şey değişmeyecek zaman geçti.. ben evlendiğim zaman yaptırmıştım 6 ay bekledim sonucu o yüzden

Çok geçmiş olsun. Geçen hafta ben hem düşük tehlikesi atlattım hem de feci bir gribe yakalandım. Gelince üst üste geliyor. Bol bol taze meyve yiyip, günde bir fincan zencefil bal karışımı yaparsan iyi gelir belki. Benim doktorum günde bir fincan ıhlamur da içebilirsin demişti. Biliyorum insanın canı hiçbir şey istemiyor ama ılık ılık limonlu su bile iyi geliyor gerçekten

Aynı durumdayız canım 1 aydır çekiyorum tam iyileştim derken yeniden nüksetti daha beteri oldum bu sefer baş ağrısı kusma da eşlik etti dün berbattım bugün bi tık daha iyiyim. Antibiyotik kullanıyorum artık yoksa geçmiyor geçeceği yok hamilelikte bağışıklık zaten düşüyor böyle daha geçti derken hep tekrarlıyor ilaç bişeyde kullanamıyoruz ıhlamur bile günde sınırlı içiliyor bende bıktım artık hastalıktan

Sonuçların çıktımı canım belli oldumu cinsiyet

Ama burda hep epidural yapılıyormuş hastanın ozel durumu varsa anestezi veriliyormus zaten sezeryan olunca kendı doktorunu secıyorsun normal dogumda da nobetcı kımse ona denk gelıyorsun demekkı hastaneden hastaneye degısıyor

Hangi hastane üniversite mi normal devlet hastanesi mi üniversite hastanesi ise daha ayrıcalıklıdır çünkü azda olsa ücret ödeniyor mesela çapa devlet hastanesi ama tıp fakültesi olduğu için biraz daha ayrıcalıklı ve azda olsa ücret ödeniyor ama eğitim araştırmalarda hele ki İstanbul’da seçme şansı sanmıyorum verilsin ve epidural normal doğumda devlet hastanesinin prosedüründe olmuyor çünkü önceden gelip anestezi muayenesi olup kan tahlilleri verip onay almanızı gerektiriyor sezaryende zaten devlette belden uyuşturuyor spinal yapıyor daha az iş yükü oluyor çünkü

Merhaba iyi geceler bende bugün ikinci kontrole gittim kalp atışı duyuldu bebiş goruldü
Son adet tarihine göre 8+1haftalık
Ama ultrasona göre 7+1 çıktı bir hafta geriden geliyo doktor bı sıkıntı yok ilerde o ara kapanır dedi benimde kalp atışını eklermisiniz

Ekledim, maşallah 1 haftalık farklara doktorlar genelde kapatır diyormuş sağlıkla kucağınıza alın

Niye böyleyiz anneler olarak bilmiyorum ama eminim siz de rüyanızda bebişle alakalı endişelerinizi görüyosunuzdur, ben ilk rüyalarda keseyi göremiyodun, sonra kalbi duyamadım, sonra kalbi durdu rüyalarda şimdi de down olduğunu duyuyorum vs. Asla bitmicek galiba :)

Merhaba arkadaşlar belki benim durumumu hatırlıyorsunuzdur sonradan çıkan ikinci kese ve kanamalar derken hastaneye yatırıldım. Yapılan tedavilere rağmen kanama alanım büyüdü ve doktor eğer durmazsa bebeği plesentadan koparacağını söyledi. Umutsuz değilim. Rabbim ol der ve olur inanıyorum, mucizeler olacak Hayırlısıyla bebeşim devam edecek inşallah Sizlerden dua istemek için tekrar yazdım arkadaşlar bir kolumda serum olduğu için telefonu çok zor kullanıyorum. Şimdiden her birinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sonra ki mesajımın size çıkıyorum kanama durdu müjdesi olmasını diliyorum

Kanaman çok mu arttı canım büyük parçalar düşürüyomusun ona rağmen de duruyor bebişler mümkün olduğunca dayanıyor çok güçlü onlar sende ona güven elini karnına koy dua et benimde dualarım seninle canım dilerim müjdeli haberlerle dönersin Rabbim hakkında hayırlısını versin sık sık bilgilendir bizi inşallah tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım dualarım seninle

Merhaba canım ıhlamuru doktor ne kadarla sınırladı? Ben kimseye sormadan içiyorum günde en fazla 2 fincan gibi hata etmemişimdir umarım

Kuzum kapatıyor o farkı. Benim de öyleydi sonra normale döndü

Dualarımız seninle canım bebegini saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…