2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım benim dualarımız seninle

Dualarım seninle canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Sonuçların çıktımı canım belli oldumu cinsiyet
Yok kuzum beklemedeyim. Bugün tam 10. günü. Ben de bugünden itibaren her an aranabilirim diye düşünüyorum. Çoğu kişiye 10. gün söylemişler çünkü. Bakalım heyecanlıyım.

Ne diyorsun canım ya. Rabbim böyle uygun görmüş demek ki elimizden ne gelir İnşAllah bundan sonra sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler yaşarızSen nasılsın peki?

Ben de normalde eti çok severim ama et balık tavuk yemeklerini düşününce bile midem bulanıyor aynı şeyi düşünüyorum sizinle
bu dediklerinizi de pek yiyemiyorum bu arada tabi yumurta kadar zorlanmıyorum ama çok nadir de olsa yemeye çalışıyorum siz de burnunuzu kapatın arada da olsa deneyin mecbur tek tesellim ilk 3 ay bebek annenin deposundan beslenir diye bişey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım böyledir

Dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerini duyacağız

Şu an 10 haftalığız şükür bir soeun yook toxoplazma pozitif çıktı onun dışında bir sorun yok
Maşallah.geçmiş olsun cnm bnm. Ayrıntılı ultrason da sonuc nasıl cıkmıstı. Ben şuan sata göre 10 haftalık hamileyim ama kese büyümüyor sanırım. Dr kendi baktı 6+1dedi keseyi. ultrasona gönderdi orda da 4+5dedi.dr baktı bu sonuca göre kürtaj diyemem 1 hafta daha bekleyelim dedi. Birsürü test istedi benden de. Valla TOXOPLAZMA fln var içinde. Sonuc çıkmamıştı. Pazartesi belli olcak bakalım.

Son düzenleme:
Kayseri şehir hastanesi canım hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama burda da randevu problemı var

Dün kanama ile uyandım üstüm başım yatak battaniye herşey batmıştı alel acele doktorumu aradık ve gittik bebeğimiz gitti diye düşünüyordum ama ultrasonu karnıma koyar koymaz orda minik bi bebek ve oynadığını gördük elleri ayakları çıpır çıpır oynuyordu çok duygulandım aynı zamanda da çok korkuyorum rahim boyumda kısalma başlamış bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan kanama yapmış doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi heran herşey olabilir garanti veremem eve gidince bile pıhtılı bi şekilde düşük yapabilirsin denildi sizden ricam hepiniz hamilesiniz ismim Merve lütfen benim için dua edin bu bebeği çok istiyordum Buda benim 10+3 haftalık meleğim teyzeleri inşallah savaşı biz kazanıcaz

Eklentiler

• IMG_4297.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 82
Canım ilk üç ay depolardan besleniyor doğru, bu yüzden kendine stres yapma. Sadece sen de güçsüz düşme diye yiyebilecegin şeyleri ihmal etme ye. Ben yumurtayı çok uzun süre yiyemedim daha geçtiğimiz hafta yemeye başladım. 10+lardayken yani. Hala tiksindigin şeyler var pilav mesela hiç yemek istemiyorum düşüncesi bile kötü geliyor. Şunu da fark ettim yumurta da hala cazip gelmiyordu ama yiyince yiyebildigimi fark ettim. İnan geciyor ben şu an eskiye nazaran daha iyi hissediyorum. Normalde açlığa kesinlikle gelemezdim hemen mide bulantilari başlardı. Masamdan çubuk eksik olmazdı ki ondan bile tiksinmistim artık. Bugün mesela toplantılar çok uzadı bu saat oldu kahvaltimi yapamadım ama bulantım yok çok şükür bir şeyler yiyebilecegim. Bulantı tamamen geçiyor mu hayır ara ara geliyor ama zorlamiyor eskisi gibi o yüzden merak etme hepsi geçecek çok yakın zamanda

Boş gebelik diye çok korkuyordum psikolojik bir etki olarak kaldi ilk gebelikten neyse ki bugün kalp atışını duydum sata göre 7+3 ultrasyonda 8+3 cikti ilk gittiğimde ise 1 hafta gerideydik cinsiyet tahmini alabilir miyim bende rica etsem teyzeleri

Eklentiler

• 20231018_085730.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 71
Dualarım seninle canım, inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Su gibi aksın hamileliğin hiç zorlu geçmesin bundan sonrası inşallah

Yaa ciddi misin pek giremiyorum buralara çok üzüldüm görünce şaşırdım rabbim yardımcın olsun arkadaşım en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah

Dualarım seninle canım, inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Su gibi aksın hamileliğin hiç zorlu geçmesin bundan sonrası inşallah
İnşallah kuzum inşallah tam zorlu zamanı atlattım dedim doktor hiç bi zaman zorlu süreç geçmicek senin için devamlı tehliken olucak alış buna dedi 1 ay sonra 2 ay sonra hatta 3 4 ay sonra bile heran herşey olabilir dedi çok korkuyorum hep uzanıyorum şimdi iğnelere başladık tekrardan bi doğsun poposuna poposuna vurucam bana şimdiden ne eziyetler etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…