- 25 Mayıs 2023
- 4.578
- 8.629
- 88
Canım benim dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar belki benim durumumu hatırlıyorsunuzdur sonradan çıkan ikinci kese ve kanamalar derken hastaneye yatırıldım. Yapılan tedavilere rağmen kanama alanım büyüdü ve doktor eğer durmazsa bebeği plesentadan koparacağını söyledi. Umutsuz değilim. Rabbim ol der ve olur inanıyorum, mucizeler olacakHayırlısıyla bebeşim devam edecek inşallah Sizlerden dua istemek için tekrar yazdım arkadaşlar bir kolumda serum olduğu için telefonu çok zor kullanıyorum. Şimdiden her birinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sonra ki mesajımın size çıkıyorum kanama durdu müjdesi olmasını diliyorum
Dualarım seninle canımMerhaba arkadaşlar belki benim durumumu hatırlıyorsunuzdur sonradan çıkan ikinci kese ve kanamalar derken hastaneye yatırıldım. Yapılan tedavilere rağmen kanama alanım büyüdü ve doktor eğer durmazsa bebeği plesentadan koparacağını söyledi. Umutsuz değilim. Rabbim ol der ve olur inanıyorum, mucizeler olacakHayırlısıyla bebeşim devam edecek inşallah Sizlerden dua istemek için tekrar yazdım arkadaşlar bir kolumda serum olduğu için telefonu çok zor kullanıyorum. Şimdiden her birinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sonra ki mesajımın size çıkıyorum kanama durdu müjdesi olmasını diliyorum
Yok kuzum beklemedeyim. Bugün tam 10. günü. Ben de bugünden itibaren her an aranabilirim diye düşünüyorum. Çoğu kişiye 10. gün söylemişler çünkü. BakalımSonuçların çıktımı canım belli oldumu cinsiyet
Geciyorr az kaldi dayaninxAyy canım sankı sureklı bı hasta gıbı hıssedıyorum o hıssıyatta gecer mı kı
Ne diyorsun canım ya. Rabbim böyle uygun görmüş demek ki elimizden ne gelirCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch @merve933 @tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 melisaa93 @edahandro @Niqu ve diğer kızlar
bu dediklerinizi de pek yiyemiyorum bu arada tabi yumurta kadar zorlanmıyorum ama çok nadir de olsa yemeye çalışıyorum siz de burnunuzu kapatın arada da olsa deneyin mecburBen de normalde eti çok severim ama et balık tavuk yemeklerini düşününce bile midem bulanıyor aynı şeyi düşünüyorum sizinle
Dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerini duyacağızMerhaba arkadaşlar belki benim durumumu hatırlıyorsunuzdur sonradan çıkan ikinci kese ve kanamalar derken hastaneye yatırıldım. Yapılan tedavilere rağmen kanama alanım büyüdü ve doktor eğer durmazsa bebeği plesentadan koparacağını söyledi. Umutsuz değilim. Rabbim ol der ve olur inanıyorum, mucizeler olacakHayırlısıyla bebeşim devam edecek inşallah Sizlerden dua istemek için tekrar yazdım arkadaşlar bir kolumda serum olduğu için telefonu çok zor kullanıyorum. Şimdiden her birinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sonra ki mesajımın size çıkıyorum kanama durdu müjdesi olmasını diliyorum
Ayy öyleymiş ya içim rahat şuanKuzum kapatıyor o farkı. Benim de öyleydi sonra normale döndü
Şu an 10 haftalığız şükür bir soeun yook toxoplazma pozitif çıktı onun dışında bir sorun yokCanım geçmiş olsun şuan gebelik durumun nedir
Maşallah.geçmiş olsun cnm bnm. Ayrıntılı ultrason da sonuc nasıl cıkmıstı. Ben şuan sata göre 10 haftalık hamileyim ama kese büyümüyor sanırım. Dr kendi baktı 6+1dedi keseyi. ultrasona gönderdi orda da 4+5dedi.dr baktı bu sonuca göre kürtaj diyemem 1 hafta daha bekleyelim dedi. Birsürü test istedi benden de. Valla TOXOPLAZMA fln var içinde. Sonuc çıkmamıştı. Pazartesi belli olcak bakalım.Şu an 10 haftalığız şükür bir soeun yook toxoplazma pozitif çıktı onun dışında bir sorun yok
Kayseri şehir hastanesi canım hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama burda da randevu problemı varHangi hastane üniversite mi normal devlet hastanesi mi üniversite hastanesi ise daha ayrıcalıklıdır çünkü azda olsa ücret ödeniyor mesela çapa devlet hastanesi ama tıp fakültesi olduğu için biraz daha ayrıcalıklı ve azda olsa ücret ödeniyor ama eğitim araştırmalarda hele ki İstanbul’da seçme şansı sanmıyorum verilsin ve epidural normal doğumda devlet hastanesinin prosedüründe olmuyor çünkü önceden gelip anestezi muayenesi olup kan tahlilleri verip onay almanızı gerektiriyor sezaryende zaten devlette belden uyuşturuyor spinal yapıyor daha az iş yükü oluyor çünkü
Evet bugündü dimi güzel haberlerle gelir inşallahbegmsss doktor randevun bugundu degil mi?
Canım ilk üç ay depolardan besleniyor doğru, bu yüzden kendine stres yapma. Sadece sen de güçsüz düşme diye yiyebilecegin şeyleri ihmal etme ye. Ben yumurtayı çok uzun süre yiyemedim daha geçtiğimiz hafta yemeye başladım. 10+lardayken yani. Hala tiksindigin şeyler var pilav mesela hiç yemek istemiyorum düşüncesi bile kötü geliyor. Şunu da fark ettim yumurta da hala cazip gelmiyordu ama yiyince yiyebildigimi fark ettim. İnan geciyor ben şu an eskiye nazaran daha iyi hissediyorum. Normalde açlığa kesinlikle gelemezdim hemen mide bulantilari başlardı. Masamdan çubuk eksik olmazdı ki ondan bile tiksinmistim artık. Bugün mesela toplantılar çok uzadı bu saat oldu kahvaltimi yapamadım ama bulantım yok çok şükür bir şeyler yiyebilecegim. Bulantı tamamen geçiyor mu hayır ara ara geliyor ama zorlamiyor eskisi gibi o yüzden merak etme hepsi geçecek çok yakın zamandabu dediklerinizi de pek yiyemiyorum bu arada tabi yumurta kadar zorlanmıyorum ama çok nadir de olsa yemeye çalışıyorum siz de burnunuzu kapatın arada da olsa deneyin mecburtek tesellim ilk 3 ay bebek annenin deposundan beslenir diye bişey okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım böyledir
Dualarım seninle canım, inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Su gibi aksın hamileliğin hiç zorlu geçmesin bundan sonrası inşallahDün kanama ile uyandım üstüm başım yatak battaniye herşey batmıştı alel acele doktorumu aradık ve gittik bebeğimiz gitti diye düşünüyordum ama ultrasonu karnıma koyar koymaz orda minik bi bebek ve oynadığını gördük elleri ayakları çıpır çıpır oynuyordu çok duygulandım aynı zamanda da çok korkuyorum rahim boyumda kısalma başlamış bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan kanama yapmış doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi heran herşey olabilir garanti veremem eve gidince bile pıhtılı bi şekilde düşük yapabilirsin denildi sizden ricam hepiniz hamilesiniz ismim Merve lütfen benim için dua edin bu bebeği çok istiyordumBuda benim 10+3 haftalık meleğim teyzeleri inşallah savaşı biz kazanıcaz
Yaa ciddi misin pek giremiyorum buralara çok üzüldüm görünce şaşırdımCanım malesef iyi haberlerle gelemedim kese 25 mm baya büyümüş bebek yok boş gebelik kesinleşti kürtaj olmak istemiyordum ama kanamam olmadığı için dr kese büyük bu düşmez dedi yani beklemenin bi anlami yok kendine zarar verirsin dediler yarın kürtaj olacam psikolojik olarak çöktüm ama biran önce bitsin istiyorum ki yeniden yoluma devam edeyim takdiri ilahi benim belkide sagliksizdi hayırlısı böyleydi diyorumgolden-snitch @merve933 @tweeetyyy A Afratafrac gulumsebebek @fnd_50 melisaa93 @edahandro @Niqu ve diğer kızlar
İnşallah kuzum inşallah tam zorlu zamanı atlattım dedim doktor hiç bi zaman zorlu süreç geçmicek senin için devamlı tehliken olucak alış buna dedi 1 ay sonra 2 ay sonra hatta 3 4 ay sonra bile heran herşey olabilir dedi çok korkuyorum hep uzanıyorum şimdi iğnelere başladık tekrardan bi doğsun poposuna poposuna vurucam bana şimdiden ne eziyetler ettiDualarım seninle canım, inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Su gibi aksın hamileliğin hiç zorlu geçmesin bundan sonrası inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?