2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kuzum çok geçmiş olsun. Lütfen annen gelsin çocuklarla ilgilenmeye. Dualarım seninle

melegim can yenisiyle geldiim geriden geliyordu 3 4 gün şimdi öne geçmiş maşallah var mı bunun cinsiyet tahmini

Eklentiler

• 34515224-5D3C-4245-B12B-07A9DD1684A8.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 49
Dikkat edince hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyle daha burada m 3 gün kaldı 5 gün kaldı doğuma diye konusacagiz inşallah sımsıkı tutunacak minnosun

Ahh canımm dualarımız seninle Allah yardımcın olsun zorlanmadan geçsin hamileliğin kendine de bebişe de çok iyi bak

İçim ferahladı çok teşekkür ederim Ben de 10+ lardayım şuan 6. ve 7. haftalarda berbattım şuan yine o kadar sık istifra etmiyorum, umarım önümüzdeki haftalarda senin gibi daha çok azalır da yiyebilirim ben deaslında biri hazırlayınca önüme konunca yine bi derece ama kendim hazırlarken tam bi işkence oluyor geçicek ya inanıyorum yeter ki sağlıklı olsunlar valla benim ilk gebeliğim ben hamileliği dizilerdeki gibi sanıyordum alakası yokmuş ama başa gelen çekilir hele ki doktorlar bana senin çocuğun olmaz demişken gelen bir bebişim var onun için her şeye katlanırım yeter ki sağlıkla gelsin kucağıma

Çok çok geçmiş olsun bak gitti diye düşünürken o yine de bırakmamış seni, ne olursa olsun yat dinlen ayaklarını dik yat hiçbir iş vs yapma inşallah seninle kalacak sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini, dualarımız seninle burda bir sürü hamişiz dualarımız kabul olur derler

Evet kuzum o yüzden hepinizden dua bekliyorum rabbim seslerinizi duysun inşallah hepiniz sağ salim kucağımıza almak nasip etsin

Benim de 7. Haftada çok kötü olmuştu 8de hafifledi 10da tekrar geldi bulantılar başa döndüm diye moralim bozulmuştu ama 11e girince değişti bir anda her şey daha iyi hissediyorum yeme içme konusunda ben de yapamayınca zorlamiyorum canım eşim sağ olsun işten gelince hemen hızlıca dondurucudan vs ayarlıyor bir şeyler. Mide bulanirken mutfağa girmek bile işkence gibi çünkü. Ne güzel bak minik mucizen gelmiş inşallah sağlıkla kucaklarimiza alacağız bir kaç hafta daha sabret geçecek

Canım ya yazının başını okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim tekrarını yaşatmasın çok çok geçmiş olsun. Bu senin kaçıncı hamileliğindi diğerlerinde bukadar çabuk rahim ağzı kısalması yaşamışmıydın doktor serklaj filan demedi mi dikiş atsa bi nebze daha rahatlamazmısın iç huzuru olarak. Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oda çok mücadeleci sende öylesin ikinizde çok güçlüsünüz geçecek bu günler herşey güzel olacak Allahın izniyle

Benim 3 tane çocuğum var kuzum tekrar evlendim eşimin çocuğu yok o yüzden bu bebeği çok istedim babalık duygusunu tatması için bundan önceki de düşük oldu maalesef troid sorunum olduğu ortaya çıktı ona bağlıyorum şuan ki sorunlarımı. Rahim kısalığını haftaya salı gidicem konuşulan doktorla serklaj konusunu 14 hafta da yapılıyor diye biliyorum 10+4 ün şuan inşallah o zamana kadar durur da bi sorun olmaz hep yatıyorum şimdi rabbim eşimin yüzüne baksın inşallah

Bazı durumlarda 12-13 civarı da yapıyolar diye biliyorum canım doktor daha iyi yönlendirir bilir tabi. Hiç bişeycik olmucak Allahın izniyle Rabbim sana bi evlat daha eşine de babalık duygusunu tattıracak inşallah. Gebelik ilerledikçe bebiş yukarı doğru çıkar baskı azalır serklajla da rahim ağzı kapanır herşey yoluna girer dilerim. dualarım seninle Rabbim yüzüne baksın

ay aynısı tamamen ben de iki gündür başa döndük diye panikledim inşallah bıçak gibi kesilir benim de haftaya, eş desteği çok önemliymiş ama bu süreçte şanslıyız bu konuda inşallah canım benim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…