Kuzum çok geçmiş olsun. Lütfen annen gelsin çocuklarla ilgilenmeye. Dualarım seninleDün kanama ile uyandım üstüm başım yatak battaniye herşey batmıştı alel acele doktorumu aradık ve gittik bebeğimiz gitti diye düşünüyordum ama ultrasonu karnıma koyar koymaz orda minik bi bebek ve oynadığını gördük elleri ayakları çıpır çıpır oynuyordu çok duygulandım aynı zamanda da çok korkuyorum rahim boyumda kısalma başlamış bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan kanama yapmış doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi heran herşey olabilir garanti veremem eve gidince bile pıhtılı bi şekilde düşük yapabilirsin denildi sizden ricam hepiniz hamilesiniz ismim Merve lütfen benim için dua edin bu bebeği çok istiyordumBuda benim 10+3 haftalık meleğim teyzeleri inşallah savaşı biz kazanıcaz
Kuzum ilk ne dediysem o tatlım 12. Haftada nub terisine göre bakarız birdemelegim can yenisiyle geldiim geriden geliyordu 3 4 gün şimdi öne geçmiş maşallah var mı bunun cinsiyet tahmini
Benimkinede bakabilir misin acabamelegim can yenisiyle geldiim geriden geliyordu 3 4 gün şimdi öne geçmiş maşallah var mı bunun cinsiyet tahmini
Dikkat edince hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyleİnşallah kuzum inşallah tam zorlu zamanı atlattım dedim doktor hiç bi zaman zorlu süreç geçmicek senin için devamlı tehliken olucak alış buna dedi 1 ay sonra 2 ay sonra hatta 3 4 ay sonra bile heran herşey olabilir dedi çok korkuyorum hep uzanıyorum şimdi iğnelere başladık tekrardan bi doğsun poposuna poposuna vurucam bana şimdiden ne eziyetler etti
Kız demiştin bu da mı kıza benziyorKuzum ilk ne dediysem o tatlım 12. Haftada nub terisine göre bakarız birde
Sağol kuzum babaannem geldi şimdi ben hiç kalkmıyorum bakıyor sağolsun yoruluyor hasta oda koyamıyoruz ama yapacak bişey de yokKuzum çok geçmiş olsun. Lütfen annen gelsin çocuklarla ilgilenmeye. Dualarım seninle
Ahh canımm dualarımız seninle Allah yardımcın olsun zorlanmadan geçsin hamileliğin kendine de bebişe de çok iyi bakDün kanama ile uyandım üstüm başım yatak battaniye herşey batmıştı alel acele doktorumu aradık ve gittik bebeğimiz gitti diye düşünüyordum ama ultrasonu karnıma koyar koymaz orda minik bi bebek ve oynadığını gördük elleri ayakları çıpır çıpır oynuyordu çok duygulandım aynı zamanda da çok korkuyorum rahim boyumda kısalma başlamış bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan kanama yapmış doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi heran herşey olabilir garanti veremem eve gidince bile pıhtılı bi şekilde düşük yapabilirsin denildi sizden ricam hepiniz hamilesiniz ismim Merve lütfen benim için dua edin bu bebeği çok istiyordumBuda benim 10+3 haftalık meleğim teyzeleri inşallah savaşı biz kazanıcaz
İnşallah kuzucum inşallahDikkat edince hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyledaha burada m 3 gün kaldı 5 gün kaldı doğuma diye konusacagiz inşallah sımsıkı tutunacak minnosun
Sağol canım çok teşekkür ederim inşallah amin rabbim duysun dualarınızıAhh canımm dualarımız seninle Allah yardımcın olsun zorlanmadan geçsin hamileliğin kendine de bebişe de çok iyi bak
İçim ferahladı çok teşekkür ederimCanım ilk üç ay depolardan besleniyor doğru, bu yüzden kendine stres yapma. Sadece sen de güçsüz düşme diye yiyebilecegin şeyleri ihmal etme ye. Ben yumurtayı çok uzun süre yiyemedim daha geçtiğimiz hafta yemeye başladım. 10+lardayken yani. Hala tiksindigin şeyler var pilav mesela hiç yemek istemiyorum düşüncesi bile kötü geliyor. Şunu da fark ettim yumurta da hala cazip gelmiyordu ama yiyince yiyebildigimi fark ettim. İnan geciyor ben şu an eskiye nazaran daha iyi hissediyorum. Normalde açlığa kesinlikle gelemezdim hemen mide bulantilari başlardı. Masamdan çubuk eksik olmazdı ki ondan bile tiksinmistim artık. Bugün mesela toplantılar çok uzadı bu saat oldu kahvaltimi yapamadım ama bulantım yok çok şükür bir şeyler yiyebilecegim. Bulantı tamamen geçiyor mu hayır ara ara geliyor ama zorlamiyor eskisi gibi o yüzden merak etme hepsi geçecek çok yakın zamanda
Öyle gibi kuzum saglıkla gelsin inşallahKız demiştin bu da mı kıza benziyortamam 12 de yine buluyorum seni
Çok çok geçmiş olsun bak gitti diye düşünürken o yine de bırakmamış seni, ne olursa olsun yat dinlen ayaklarını dik yat hiçbir iş vs yapma inşallah seninle kalacak sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini, dualarımız seninle burda bir sürü hamişiz dualarımız kabul olur derlerDün kanama ile uyandım üstüm başım yatak battaniye herşey batmıştı alel acele doktorumu aradık ve gittik bebeğimiz gitti diye düşünüyordum ama ultrasonu karnıma koyar koymaz orda minik bi bebek ve oynadığını gördük elleri ayakları çıpır çıpır oynuyordu çok duygulandım aynı zamanda da çok korkuyorum rahim boyumda kısalma başlamış bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan kanama yapmış doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi heran herşey olabilir garanti veremem eve gidince bile pıhtılı bi şekilde düşük yapabilirsin denildi sizden ricam hepiniz hamilesiniz ismim Merve lütfen benim için dua edin bu bebeği çok istiyordumBuda benim 10+3 haftalık meleğim teyzeleri inşallah savaşı biz kazanıcaz
Evet kuzum o yüzden hepinizden dua bekliyorum rabbim seslerinizi duysun inşallah hepiniz sağ salim kucağımıza almak nasip etsinÇok çok geçmiş olsun bak gitti diye düşünürken o yine de bırakmamış seni, ne olursa olsun yat dinlen ayaklarını dik yat hiçbir iş vs yapma inşallah seninle kalacak sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini, dualarımız seninle burda bir sürü hamişiz dualarımız kabul olur derler
Benim de 7. Haftada çok kötü olmuştu 8de hafifledi 10da tekrar geldi bulantılar başa döndüm diye moralim bozulmuştu ama 11e girince değişti bir anda her şey daha iyi hissediyorum yeme içme konusundaİçim ferahladı çok teşekkür ederimBen de 10+ lardayım şuan 6. ve 7. haftalarda berbattım şuan yine o kadar sık istifra etmiyorum, umarım önümüzdeki haftalarda senin gibi daha çok azalır da yiyebilirim ben de aslında biri hazırlayınca önüme konunca yine bi derece ama kendim hazırlarken tam bi işkence oluyor geçicek ya inanıyorum yeter ki sağlıklı olsunlar valla benim ilk gebeliğim ben hamileliği dizilerdeki gibi sanıyordum alakası yokmuş ama başa gelen çekilir hele ki doktorlar bana senin çocuğun olmaz demişken gelen bir bebişim var onun için her şeye katlanırım yeter ki sağlıkla gelsin kucağıma
Hadi inşallah teşekkür ederimÖyle gibi kuzum saglıkla gelsin inşallah
Canım ya yazının başını okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim tekrarını yaşatmasın çok çok geçmiş olsun. Bu senin kaçıncı hamileliğindi diğerlerinde bukadar çabuk rahim ağzı kısalması yaşamışmıydın doktor serklaj filan demedi mi dikiş atsa bi nebze daha rahatlamazmısın iç huzuru olarak. Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oda çok mücadeleci sende öylesin ikinizde çok güçlüsünüz geçecek bu günler herşey güzel olacak Allahın izniyleDün kanama ile uyandım üstüm başım yatak battaniye herşey batmıştı alel acele doktorumu aradık ve gittik bebeğimiz gitti diye düşünüyordum ama ultrasonu karnıma koyar koymaz orda minik bi bebek ve oynadığını gördük elleri ayakları çıpır çıpır oynuyordu çok duygulandım aynı zamanda da çok korkuyorum rahim boyumda kısalma başlamış bebek çok aşağıda olduğu için baskıdan kanama yapmış doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi heran herşey olabilir garanti veremem eve gidince bile pıhtılı bi şekilde düşük yapabilirsin denildi sizden ricam hepiniz hamilesiniz ismim Merve lütfen benim için dua edin bu bebeği çok istiyordumBuda benim 10+3 haftalık meleğim teyzeleri inşallah savaşı biz kazanıcaz
Benim 3 tane çocuğum var kuzum tekrar evlendim eşimin çocuğu yok o yüzden bu bebeği çok istedim babalık duygusunu tatması için bundan önceki de düşük oldu maalesef troid sorunum olduğu ortaya çıktı ona bağlıyorum şuan ki sorunlarımı. Rahim kısalığını haftaya salı gidicem konuşulan doktorla serklaj konusunu 14 hafta da yapılıyor diye biliyorum 10+4 ün şuan inşallah o zamana kadar durur da bi sorun olmaz hep yatıyorum şimdi rabbim eşimin yüzüne baksın inşallahCanım ya yazının başını okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim tekrarını yaşatmasın çok çok geçmiş olsun. Bu senin kaçıncı hamileliğindi diğerlerinde bukadar çabuk rahim ağzı kısalması yaşamışmıydın doktor serklaj filan demedi mi dikiş atsa bi nebze daha rahatlamazmısın iç huzuru olarak. Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oda çok mücadeleci sende öylesin ikinizde çok güçlüsünüz geçecek bu günler herşey güzel olacak Allahın izniyle
Bazı durumlarda 12-13 civarı da yapıyolar diye biliyorum canım doktor daha iyi yönlendirir bilir tabi. Hiç bişeycik olmucak Allahın izniyle Rabbim sana bi evlat daha eşine de babalık duygusunu tattıracak inşallah. Gebelik ilerledikçe bebiş yukarı doğru çıkar baskı azalır serklajla da rahim ağzı kapanır herşey yoluna girer dilerim. dualarım seninle Rabbim yüzüne baksınBenim 3 tane çocuğum var kuzum tekrar evlendim eşimin çocuğu yok o yüzden bu bebeği çok istedim babalık duygusunu tatması için bundan önceki de düşük oldu maalesef troid sorunum olduğu ortaya çıktı ona bağlıyorum şuan ki sorunlarımı. Rahim kısalığını haftaya salı gidicem konuşulan doktorla serklaj konusunu 14 hafta da yapılıyor diye biliyorum 10+4 ün şuan inşallah o zamana kadar durur da bi sorun olmaz hep yatıyorum şimdi rabbim eşimin yüzüne baksın inşallah
ay aynısı tamamen ben de iki gündür başa döndük diye panikledimBenim de 7. Haftada çok kötü olmuştu 8de hafifledi 10da tekrar geldi bulantılar başa döndüm diye moralim bozulmuştu ama 11e girince değişti bir anda her şey daha iyi hissediyorum yeme içme konusundaben de yapamayınca zorlamiyorum canım eşim sağ olsun işten gelince hemen hızlıca dondurucudan vs ayarlıyor bir şeyler. Mide bulanirken mutfağa girmek bile işkence gibi çünkü. Ne güzel bak minik mucizen gelmiş inşallah sağlıkla kucaklarimiza alacağız bir kaç hafta daha sabret geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?