2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
büyük parçalar yok canım ama benim diğer kese küçülmesi gerekirken büyüdü o biraz sıkıntı. Kanamam da lekelenmeye döndü şükür

canım yeni gördüm. çok çok üzüldüm. bunda da vardır bir hayır. inşallah kürtajı sağlıkla atlatıp güzel bebiş haberleri ile gelirsin tekrar. allahım sana sağlık versin. destek ihtiyacın olursa biz buradayız her zaman

Merve canım inşallah allah bebeğini sana bağışlasın. sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun. bol bol uzan. endişe etmemeye çalış. sağlıklı ise zaten gelicek o sana

büyük parçalar yok canım ama benim diğer kese küçülmesi gerekirken büyüdü o biraz sıkıntı. Kanamam da lekelenmeye döndü şükür
Büyük parçalar yoksa korkma canım ben bu ikinci kese çıktığında değil de ondan öncekinde çok büyük parçalar düşürmüştüm ona rağmen dayanabildiği kadar dayanmıştı bebek. Hem boş olan kese büyüyüp hem kanama mı yapıyor. Okadar kanamaya bari yok olsa da sağlıklı keseye zarar gelmesin çok şükür canım inşallah tamamen kesilir. Hala hastanedemi kalıyorsun

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum inşallah Salı günü randevu var gidince doktora söylicem bakalım onun fikri ne olucak canım

Merve canım inşallah allah bebeğini sana bağışlasın. sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun. bol bol uzan. endişe etmemeye çalış. sağlıklı ise zaten gelicek o sana
Evet kuzum bende öyle düşünüyorum artık elimden gelen herşeyi yapıyorum takdiri Allah’ın inşallah bize gelir sağlıklı

Kızlar ben 2 saattie ağlamaktan yazamadım.. N Nur5434 gulumsebebek ve diğer kızlarım.
Ultrasonla baktı doktor tam göremiyorum bebek çok küçük falan dedi, kalp atışını dinletmiyoruz ısı gitmesin diye dedi.. bi kaç görüntü verdi. Sanırım CRL olcumu falan da olmasi gerekenden kucuk.. kalp atisi var mi yok mu soylemedi. Alttan muayebe etmek istedi ben istemedim biraz idrar yolu enfeksiyonu var gibi hissediyordum hafif yaniyordu bu sabah ondan belki de hata ettim keske baktirsaydim. Ama sanirim bebek gelismemis ve kalp atisi yok o yuzden cok uzgunum yazarken bile agliyorum

8 hafta için evet küçük duruyo

Canım sakin ol sormadın mi doktora kalp atışı varmı diye tamam dinletmedi ama varmı yada ultrasonda pıt pıt atış görmedin mi? Şuan son adete göre mi 8 haftalık olman gerek doktorun ölçümüne göre mi 8 haftalık çıktı? Keşke alttan muayene ettirseydin tekrar başka doktora gitme şansın da yok dimi şimdi. Aile dostunuz vardı ona yada babana şu görselleri atsan daha iyi değerlendirmezler mi? Bu haftalarda kontrole giden arkadaşların crl si kaç çıktı acaba

canim zaten bir hafta geri cikmisti gecen hafta, babama attim muhtemelen vajinalde de duyulmucak kalp atisi dedi. crl si cok dusuk diye.. simdi birazdan tekrar gitmeyi dusunuyorum alttan muayene icin acikcasi cunku dusundugumuz gibiyse ki yuksek ihtimal bir de bana zarar vermesin en azindan

Evet zaten gecen hafta 1 hafta geri geliyor demisti
Canını sıkma canim seçeneğin varsa başka doktora da git istersen ama alttan da baktır bu sefer 1 hafta geriden geliyorsa normalde olabilir baya gelişmiş yinede bize haber et ama en Kısa sürede yeniden bi git görün

gidicem canim birazdan ay cok agladim varsa da bebege zarar verdim ama yok diye herkes bilmiyorum her sey Allah tan aglamak da istemiyorum ama elimde degil tabi

gidicem canim birazdan ay cok agladim varsa da bebege zarar verdim ama yok diye herkes bilmiyorum her sey Allah tan aglamak da istemiyorum ama elimde degil tabi
Canını sıkma canim gerçekten bak bebekler bu aralar çok hızlı gelişiyor kimisi 2 hafta önce veya geriden geliyor ki ben 8 hafta için küçük dedim ama 7 hafta için büyüklüğü normal gibi.. Sen kendini üzme içini rahat tut ki zarar verme gerçekten benim başıma gelmese bile burda senin başına geldiği için bende çok üzülüyorum seni düşünemiyorum o yüzden ama inanıyorum güzel haberler alicaz bu grupta neler gördük kimi zaman mujdeli haberler aldık inşallah mucizemiz olacak bir bebisimiz daha

Canım baban anliyordu sanki ona ve kadın doğum doktoru olan arkadaşına da sorar misin
Doktora ulaşıp kalp atışını sorma ihtimalin var mı dinletmese bile var ya da yok deseydi keşke ama olmasa da kalp atışı yok kürtaj olman gerekiyor demez miydi? Alttan baktirmada hiçbir problem yok canım steril sonuçta o cihazda prezervatifle bakıyorlar o yüzden enfeksiyon konusunda sıkıntı olmazdi.Tekrar başka doktora gitme ihtimalin var mı?

Bi kafanı topla ağlama sakinleş öyle git. İnsan beyni duruyor gibi oluyor ne soracağını da unutuyor ne diyeceğinide. Demin bi arkadaş attı 8 haftalık crl 1.68 yazıyor ama onun cm senin mm. Belki geç döllenmedir bi umut geriden geliyordur iyi düşünmek istiyorum inşallah iyi olur sonuç. Dünden beri arka arkaya hep kötü haber aldık ya senden çok emindim güzel haberle geleceksin diye çok üzüldüm

babam saglik olsun dedi tabiri caizse canim sanmiyor hic vajinalde de cikacagini kalp atisinin. kadin dogumcuyla henuz konusmadim birazdan aramak istiyorum onu da kendimi toplasam.. demesi gerekirdi kurtaj konusunu o yuzden randevusuz bile olsa hastaneye gidicem birazdan bakin vajinal diyecegim bana zarar verebilir vs.. ayni doktora gitmeyi dusunuyorum dedigin gibi cunku onun bana soylemesi gerekti

ben de iyi dusunmek istiyorum ama bos yere umutlanmak da istemiyorum canim aslinda cok inaniyordum bebegimin iyi olduguna o yuzden cok uzuldum yikildim. ne yapayim kader.. gidicem ogle arasi gerekirse aksamustu icin randevu versin hastane cok yakin cunku 10 dk bana yurume mesafesi

Yani golden-snitch çok mantıklı noktaya değinmiş kalp atışı olmasa kürtaj yada ilaç vercez düşük olcak filan bişeyler demesi gerekmezmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…