2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
CRL si cok dusukmus canim.. insallah mucize olur dedigin gibi ne kadar cok isterim ama iste hayirliysa saglikliysa ..

Git canım beklersen ne olacağı da belli değil bide için içini yer yani var mi yokmu en iyisi gidip kesin öğrenmek

Sen sakin ol önce canım, bebeğin geç gelişiyordur belki bak geçen hafta hiç goremiyorken bu hafta bebek görünmüş geç döllenme olabilir. Haftasını da yakalayacaktir sen ağlayıp kendini yıpratma lütfen

Git canım beklersen ne olacağı da belli değil bide için içini yer yani var mi yokmu en iyisi gidip kesin öğrenmek
evet uzuntuden bayilcam yoksa boyle basima agri girdi aglarken cok hazirlamistim kendimi insallah psikolojimi toparlarim

gecen hafta gorduk canim kalp atisini duymamistik iste sonra bahsettigim aile dostumuz gordu videoda var bebegin kalp atisi diye, bu hafta de bebek var goruntulerde ama cok zor yakalayamiyorum falan dedi ve CRL dusuk iste cok ben anlamadim. dedimki boyutu ne gecen haftayla karsilastirayim yok dedi farkli makineler olmaz

evet uzuntuden bayilcam yoksa boyle basima agri girdi aglarken cok hazirlamistim kendimi insallah psikolojimi toparlarim
Toparlarsın Allahın izniyle ama toparlaman için önce durumun netleşmesi lazım ki o yöne hazırlayasın kendini yıpratma şimdi sakin kal geçen haftaki crl neydi yazıyomu

Geç döllenmedir diye düşündüm ben direkt bazıları önden gidiyor bazıları geriden geliyor bu bence normal ya, evet diğer arkadaşların da dediği gibi en azından kalp atışı var mı yok mu onu söyleseymiş bari doktor, başka doktora gitme imkanın yok mu? alttan baktır daha net gözükür her şey üzme kendini lütfen sakinleş biliyorum zor ama bebeğini düşün o hala orda

Toparlarsın Allahın izniyle ama toparlaman için önce durumun netleşmesi lazım ki o yöne hazırlayasın kendini yıpratma şimdi sakin kal geçen haftaki crl neydi yazıyomu
5 gun once cuma gunu doktor CRL : 5 mm olcmustu bu hafta CRL: 2.7 olctu alet farkli diye karsilastiramam dedi iste bugunku doktor anlamadim

canim goremedi iste kalp atisini ki soylemedi bence ya cok kucuk alttan bakmam lazim net yakalayamiyorum falan dedi, bugun gidecegim tekrar ama kotu haberle donucem gibi Allahim hayirlisi diyorum

Sen bu süreçte ağlayıp yıpratma lutfen kendini gelişim başlarda yavaş gibi oluyor sonra hep haftasını yakalıyor bak. Dualarım seninle inşallah güzel haberler getireceksin

5 gun once cuma gunu doktor CRL : 5 mm olcmustu bu hafta CRL: 2.7 olctu alet farkli diye karsilastiramam dedi iste bugunku doktor anlamadim
Ya neden ordaki doktorlar bi kesin bişey söylemiyo böyle arada bırakıyolar seni.biran önce türkiyeye gelirsin inşallah sağlıcakla bebeğini görürsün içini rahatlatan haberler duy inşallah bundan sonra

Doğru gerçi cihaz ve doktor ölçümüne göre de değişiyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım o bebek sana hayırlıysa sağlıkla seninle olsun inşallah bi git gel bende merakla bekliyorum hayırlı haberlerin olsun inşallah canım

Simdi baktim fetal heart action absent diyor: fetal kalp hareketi yok. Digeri de gecen haftaki goruntu bakin.

Sen bu süreçte ağlayıp yıpratma lutfen kendini gelişim başlarda yavaş gibi oluyor sonra hep haftasını yakalıyor bak. Dualarım seninle inşallah güzel haberler getireceksin

Ya neden ordaki doktorlar bi kesin bişey söylemiyo böyle arada bırakıyolar seni.biran önce türkiyeye gelirsin inşallah sağlıcakla bebeğini görürsün içini rahatlatan haberler duy inşallah bundan sonra

sagolun kizlarim, hayirlisi neyse o olsun demek disinda bir sey diyemiyorum. keske saglikli olsa gelisimi devam ediyor olsa ..

Evet kuzum o yüzden hepinizden dua bekliyorum rabbim seslerinizi duysun inşallah hepiniz sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
Zorlu geçicek belki ama kucağına aldığın gün bunları unutucaksın.Rabbim seni , meleğini korusun.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım

Yazmak istemedim aslında ben çünkü burda olumsuz bişey okumak beni etkiliyor diye okumasan geçiyordum hemen sizi de etkilemek istemedim en sonunda dua istediğim moral olması için yazdım öyle de oldunuz sağolun
Valla dün geceden beri 3 oldu bugün modum düşük üzgünüm ama her birinize hepimize kalpten dua ediyorum. Bir kişi daha şu gruptan üzgün ayrılmadan hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Yaz canım sen merak ta ediyoruz birbirimizin son durumlarını Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Kalp atışı göremedi de geç döllenmedir diye bişey mi demedi acaba niye hiç bişey söylemiyorlar çok sinir oldum. Nezaman gideceksin tekrar canım
hic bisey demiyor haftaya normalde randevu verdi gel 1 haftalik gelisimine bakalim dedi de, ben simdi 1 saat sonra falan gidicem canim biraz artik olay cikaririm bakicaksiniz diye cunku randevu yoktur asla bakalim artik o an mi bakarlar aksamuzeri mi cagirirlar. ama 1 hafta daha bekleyemem yani

Ozaman geç döllenme ihtimaline karşın hiç bişey söylemedi heralde şimdi ne kürtaj nede bebek hakkında. Her halükarda 1 hafta daha bekleyeceksin sonuç ne olursa olsun. Ama şimdi gitmezsende için rahat etmicek tabi. Gidince bize de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…