CRL si cok dusukmus canim.. insallah mucize olur dedigin gibi ne kadar cok isterim ama iste hayirliysa saglikliysa ..Canını sıkma canim gerçekten bak bebekler bu aralar çok hızlı gelişiyor kimisi 2 hafta önce veya geriden geliyor ki ben 8 hafta için küçük dedim ama 7 hafta için büyüklüğü normal gibi.. Sen kendini üzme içini rahat tut ki zarar verme gerçekten benim başıma gelmese bile burda senin başına geldiği için bende çok üzülüyorum seni düşünemiyorum o yüzden ama inanıyorum güzel haberler alicaz bu grupta neler gördük kimi zaman mujdeli haberler aldık inşallah mucizemiz olacak bir bebisimiz daha
Git canım beklersen ne olacağı da belli değil bide için içini yer yani var mi yokmu en iyisi gidip kesin öğrenmekben de iyi dusunmek istiyorum ama bos yere umutlanmak da istemiyorum canim aslinda cok inaniyordum bebegimin iyi olduguna o yuzden cok uzuldum yikildim. ne yapayim kader.. gidicem ogle arasi gerekirse aksamustu icin randevu versin hastane cok yakin cunku 10 dk bana yurume mesafesi
Sen sakin ol önce canım, bebeğin geç gelişiyordur belki bak geçen hafta hiç goremiyorken bu hafta bebek görünmüş geç döllenme olabilir. Haftasını da yakalayacaktir sen ağlayıp kendini yıpratma lütfenbabam saglik olsun dedi tabiri caizse canim sanmiyor hic vajinalde de cikacagini kalp atisinin. kadin dogumcuyla henuz konusmadim birazdan aramak istiyorum onu da kendimi toplasam.. demesi gerekirdi kurtaj konusunu o yuzden randevusuz bile olsa hastaneye gidicem birazdan bakin vajinal diyecegim bana zarar verebilir vs.. ayni doktora gitmeyi dusunuyorum dedigin gibi cunku onun bana soylemesi gerekti
evet uzuntuden bayilcam yoksa boyle basima agri girdi aglarken cok hazirlamistim kendimi insallah psikolojimi toparlarimGit canım beklersen ne olacağı da belli değil bide için içini yer yani var mi yokmu en iyisi gidip kesin öğrenmek
gecen hafta gorduk canim kalp atisini duymamistik iste sonra bahsettigim aile dostumuz gordu videoda var bebegin kalp atisi diye, bu hafta de bebek var goruntulerde ama cok zor yakalayamiyorum falan dedi ve CRL dusuk iste cok ben anlamadim. dedimki boyutu ne gecen haftayla karsilastirayim yok dedi farkli makineler olmazSen sakin ol önce canım, bebeğin geç gelişiyordur belki bak geçen hafta hiç goremiyorken bu hafta bebek görünmüş geç döllenme olabilir. Haftasını da yakalayacaktir sen ağlayıp kendini yıpratma lütfen
Toparlarsın Allahın izniyle ama toparlaman için önce durumun netleşmesi lazım ki o yöne hazırlayasın kendini yıpratma şimdi sakin kal geçen haftaki crl neydi yazıyomuevet uzuntuden bayilcam yoksa boyle basima agri girdi aglarken cok hazirlamistim kendimi insallah psikolojimi toparlarim
Geç döllenmedir diye düşündüm ben direkt bazıları önden gidiyor bazıları geriden geliyor bu bence normal ya, evet diğer arkadaşların da dediği gibi en azından kalp atışı var mı yok mu onu söyleseymiş bari doktor, başka doktora gitme imkanın yok mu? alttan baktır daha net gözükür her şey üzme kendini lütfen sakinleş biliyorum zor ama bebeğini düşün o hala ordaEki Görüntüle 3319849 Eki Görüntüle 3319850 Eki Görüntüle 3319851 Kızlar ben 2 saattie ağlamaktan yazamadım.. @Nur5434gulumsebebek ve diğer kızlarım.
Ultrasonla baktı doktor tam göremiyorum bebek çok küçük falan dedi, kalp atışını dinletmiyoruz ısı gitmesin diye dedi.. bi kaç görüntü verdi. Sanırım CRL olcumu falan da olmasi gerekenden kucuk.. kalp atisi var mi yok mu soylemedi. Alttan muayebe etmek istedi ben istemedim biraz idrar yolu enfeksiyonu var gibi hissediyordum hafif yaniyordu bu sabah ondan belki de hata ettim keske baktirsaydim. Ama sanirim bebek gelismemis ve kalp atisi yok o yuzden cok uzgunum yazarken bile agliyorum
5 gun once cuma gunu doktor CRL : 5 mm olcmustu bu hafta CRL: 2.7 olctu alet farkli diye karsilastiramam dedi iste bugunku doktor anlamadimToparlarsın Allahın izniyle ama toparlaman için önce durumun netleşmesi lazım ki o yöne hazırlayasın kendini yıpratma şimdi sakin kal geçen haftaki crl neydi yazıyomu
canim goremedi iste kalp atisini ki soylemedi bence ya cok kucuk alttan bakmam lazim net yakalayamiyorum falan dedi, bugun gidecegim tekrar ama kotu haberle donucem gibi Allahim hayirlisi diyorumGeç döllenmedir diye düşündüm ben direkt bazıları önden gidiyor bazıları geriden geliyor bu bence normal ya, evet diğer arkadaşların da dediği gibi en azından kalp atışı var mı yok mu onu söyleseymiş bari doktor, başka doktora gitme imkanın yok mu? alttan baktır daha net gözükür her şey üzme kendini lütfen sakinleş biliyorum zor ama bebeğini düşün o hala orda
Sen bu süreçte ağlayıp yıpratma lutfen kendini gelişim başlarda yavaş gibi oluyor sonra hep haftasını yakalıyor bak. Dualarım seninle inşallah güzel haberler getireceksingecen hafta gorduk canim kalp atisini duymamistik iste sonra bahsettigim aile dostumuz gordu videoda var bebegin kalp atisi diye, bu hafta de bebek var goruntulerde ama cok zor yakalayamiyorum falan dedi ve CRL dusuk iste cok ben anlamadim. dedimki boyutu ne gecen haftayla karsilastirayim yok dedi farkli makineler olmaz
Ya neden ordaki doktorlar bi kesin bişey söylemiyo böyle arada bırakıyolar seni.biran önce türkiyeye gelirsin inşallah sağlıcakla bebeğini görürsün içini rahatlatan haberler duy inşallah bundan sonra5 gun once cuma gunu doktor CRL : 5 mm olcmustu bu hafta CRL: 2.7 olctu alet farkli diye karsilastiramam dedi iste bugunku doktor anlamadim
Doğru gerçi cihaz ve doktor ölçümüne göre de değişiyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım o bebek sana hayırlıysa sağlıkla seninle olsun inşallah bi git gel bende merakla bekliyorum hayırlı haberlerin olsun inşallah canım5 gun once cuma gunu doktor CRL : 5 mm olcmustu bu hafta CRL: 2.7 olctu alet farkli diye karsilastiramam dedi iste bugunku doktor anlamadim
Yazmak istemedim aslında ben çünkü burda olumsuz bişey okumak beni etkiliyor diye okumasan geçiyordum hemen sizi de etkilemek istemedim en sonunda dua istediğim moral olması için yazdım öyle de oldunuz sağolunBizi de habersiz bırakma sık sık durumunu bildir canım
Sen bu süreçte ağlayıp yıpratma lutfen kendini gelişim başlarda yavaş gibi oluyor sonra hep haftasını yakalıyor bak. Dualarım seninle inşallah güzel haberler getireceksin
Ya neden ordaki doktorlar bi kesin bişey söylemiyo böyle arada bırakıyolar seni.biran önce türkiyeye gelirsin inşallah sağlıcakla bebeğini görürsün içini rahatlatan haberler duy inşallah bundan sonra
sagolun kizlarim, hayirlisi neyse o olsun demek disinda bir sey diyemiyorum. keske saglikli olsa gelisimi devam ediyor olsa ..Doğru gerçi cihaz ve doktor ölçümüne göre de değişiyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım o bebek sana hayırlıysa sağlıkla seninle olsun inşallah bi git gel bende merakla bekliyorum hayırlı haberlerin olsun inşallah canım
Zorlu geçicek belki ama kucağına aldığın gün bunları unutucaksın.Rabbim seni , meleğini korusun.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalımEvet kuzum o yüzden hepinizden dua bekliyorum rabbim seslerinizi duysun inşallah hepiniz sağ salim kucağımıza almak nasip etsin
Valla dün geceden beri 3 oldu bugün modum düşük üzgünüm ama her birinize hepimize kalpten dua ediyorum. Bir kişi daha şu gruptan üzgün ayrılmadan hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı. Yaz canım sen merak ta ediyoruz birbirimizin son durumlarını Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahYazmak istemedim aslında ben çünkü burda olumsuz bişey okumak beni etkiliyor diye okumasan geçiyordum hemen sizi de etkilemek istemedim en sonunda dua istediğim moral olması için yazdım öyle de oldunuz sağolun
Kalp atışı göremedi de geç döllenmedir diye bişey mi demedi acaba niye hiç bişey söylemiyorlar çok sinir oldum. Nezaman gideceksin tekrar canımEki Görüntüle 3319861 Simdi baktim fetal heart action absent diyor: fetal kalp hareketi yok. Digeri de gecen haftaki goruntu bakin.Eki Görüntüle 3319862
hic bisey demiyor haftaya normalde randevu verdi gel 1 haftalik gelisimine bakalim dedi de, ben simdi 1 saat sonra falan gidicem canim biraz artik olay cikaririm bakicaksiniz diye cunku randevu yoktur asla bakalim artik o an mi bakarlar aksamuzeri mi cagirirlar. ama 1 hafta daha bekleyemem yaniKalp atışı göremedi de geç döllenmedir diye bişey mi demedi acaba niye hiç bişey söylemiyorlar çok sinir oldum. Nezaman gideceksin tekrar canım
Ozaman geç döllenme ihtimaline karşın hiç bişey söylemedi heralde şimdi ne kürtaj nede bebek hakkında. Her halükarda 1 hafta daha bekleyeceksin sonuç ne olursa olsun. Ama şimdi gitmezsende için rahat etmicek tabi. Gidince bize de haber verhic bisey demiyor haftaya normalde randevu verdi gel 1 haftalik gelisimine bakalim dedi de, ben simdi 1 saat sonra falan gidicem canim biraz artik olay cikaririm bakicaksiniz diye cunku randevu yoktur asla bakalim artik o an mi bakarlar aksamuzeri mi cagirirlar. ama 1 hafta daha bekleyemem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?