2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 37.5 ateş yüksek mi bizim için?

Canim cok uzuldum bazen hayir sandiklarimiz ser, ser sandiklarimizda hayir olabiliyor cok sukur ki sen iyisin sana zarar gelmeden erkenden ogrenmis oldun. Rabbim sizin icin en hayirli zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz insaallah

Ağlıyorum resmen çok umudum vardı güzel haber için en azından adet gibi atacakmissin bir tek buna sevindim o psikolojiye girmeyeceksin ne denir ki hayırlısı böyleymiş ama bu aralar bu gruptan çok kötü haber alıyorum çok üzülüyorum çok benimsiyorum sizi.. inşallah 1 2 ay sonra senden güzel bebek haberi alırız tekrardan inanıyorum çok güzel haberlerle geleceksin o zaman bizi unutmayıp bize ultrason fotografini atacaksın..

Ne diyecegimi bilmiyorum coook uzgunumrabbim acini hafifletsin gonlune ferahlik versin. Biliyorum ne desek de sana teselli olmayacak o yuzden suan uzuntunu yasa sonra hemen toparlan. Sana daha once ilk hamileligimi soylemistim 33 haftada kaybettim diye ondan sonra hamile kaldigimda 8 haftalikken 3.2mmm bebek oldugu halde kalp atisi olmadigindan kurtaj olmustum. Ama o zaman uzulmedim cok fazla cunku dedimki ilki gibi ileri haftalarda olsa yine dunyam basima yikilirdi en azindan bastan gitti. Ve ben o kurtajdan sonra iki adet donemi ara verdim sonra hemen hamile kaldim iste buna. İnsallah sen de en kisa zamanda toparlanir saglikli bir bebege hamile kalirsin

Masaallah cok sevindim daha da iyi olup bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insaallah

Iyi olmaya çalışıyorum bugün kürtaj oldum uyuttular çok şükür bisey görmediğim için ağrıda yaşamadan şuan evde dinleniyorum rabbim bi daha yasatmasin ne diyim
Cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum cabucak toparlanip tekar bize guzel haberler verirsiniz insaallah dualarimiz sizinle sifalar diliyorum

Ben de ısınmış süt asla içemem. Muzu da o şekilde tüketebildim ama hep de yapmıyorum tabi

Kızlar günaydın kendimi tanıyamıyorum bazen :) 5 dakika önce hiç istemediğim bişeyi 5 dk sonra yeme isteğim geliyor. Bişeye dadandım mı da devamlı onu yemek istiyorum. Bitmek bilmeyen meyve aşkım var resmen 2-3 haftadır. son bir haftadır da hergün mısır haşlayıp onu yiyorum inşallah bebişe zararı yoktur
Elma sevmem normalde şimdi elma çok lezzetli geliyor mandalina desem bıraksam kendimi 3 4 tane yerim bir oturuşa.
Allahım 2 cm lik bebenin yaptıklarına bak :))

beyons ve begüms ikiniz için de çok ama çok üzüldüm. ikiniz de aklımdan hiç çıkmayacaksınız. dualarım sizinle. inşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleriniz olur

begmsss canım benim çok üzüldüm iyi haberler duymayı bekliyorduk hepimiz ama nasip böyleymiş demek ki. İnşallah istediğin zaman sağlıklı bir hamilelik yaşarsın tekrar

Kızlar benim sata göre şu an 9+5, ilk doktora 5 haftalıkken gittim ve o zamandan beri haftada bir ya da iki gidiyordum riskimden dolayı. En son doktor 2 hafta sonra gel dedi, bugün bir hafta oldu. İçim rahat etmiyor acaba gitsem mi?
Bulantım azaldı belirtilerim de azaldı, bir de işe döndüğüm için yoğun tempoda geçiyor, asansörümüz de bozuk merdiven inip çıkıyorum. Kanama alanım 1 cm di en son bir hafta önce. Napsam sizce? Doktoru dinleyip 1 hafta beklesem mi yoksa gitsem mi?

Bence stres olacağınıza gidin. İçiniz rahat eder. Biz ne desek siz yine de acaba düşünceleri içinde olacaksınız.

Beni de 3 haftada bir cagiriyor 2 hafta olunca o 1 hafta çok zor geliyor beklemek :) ağrın sizin yoksa kendine boşuna stres yapma bence, daha başındayız böyle böyle çok zor geçer hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…