çok üzüldüm senin için ama seninde dediğin gibi sağlıklı bir bebek ile dönmeyi nasip etsin Allahım. İnancını hiç yitirme doğru zamanda sağlıklı bir bebiş olacak inşallah.Kizlar @Sipser @cesursavasci @sacibelinde @gulumsebebekEldorin @kelebekimsi @golden-snitch @Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Haftaya randevuna gel yine ama iyi haber bekleme muhtemelen kanaman olmazsa ilac veririz dusurmen icin dedi. Yani milyonda bir ihtimal gec dollenme ihtimalinden bahsetmedi bile.. o yuzden beni de listeden silebilirsiniz. Allah kimseye yasatmasin, hepinizin bebekleri cok saglikli olsun insallahcok zor ve aciymis maalesef isyan etmiyorum her seye sukur ama uzulmekten aglamaktan kendimi alamiyorum su an acimi yasicam. Insallah 1-2 ay sonra ne zaman nasipse anneler grubuna donerim saglikli bir bebekle sizi seviyorum kizlar kendinize dikkat edin, ara ara bakarim sizlere kucaginiza almak nasip olsun
Ahhh canım inan çok üzüldüm ama dualarımız seninleKizlar @Sipser @cesursavasci @sacibelinde @gulumsebebekEldorin @kelebekimsi @golden-snitch @Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Haftaya randevuna gel yine ama iyi haber bekleme muhtemelen kanaman olmazsa ilac veririz dusurmen icin dedi. Yani milyonda bir ihtimal gec dollenme ihtimalinden bahsetmedi bile.. o yuzden beni de listeden silebilirsiniz. Allah kimseye yasatmasin, hepinizin bebekleri cok saglikli olsun insallahcok zor ve aciymis maalesef isyan etmiyorum her seye sukur ama uzulmekten aglamaktan kendimi alamiyorum su an acimi yasicam. Insallah 1-2 ay sonra ne zaman nasipse anneler grubuna donerim saglikli bir bebekle sizi seviyorum kizlar kendinize dikkat edin, ara ara bakarim sizlere kucaginiza almak nasip olsun
Bir oturuşta 3 4 tane miiKızlar günaydın kendimi tanıyamıyorum bazen :) 5 dakika önce hiç istemediğim bişeyi 5 dk sonra yeme isteğim geliyor. Bişeye dadandım mı da devamlı onu yemek istiyorum. Bitmek bilmeyen meyve aşkım var resmen 2-3 haftadır. son bir haftadır da hergün mısır haşlayıp onu yiyorum inşallah bebişe zararı yoktur
Elma sevmem normalde şimdi elma çok lezzetli geliyor mandalina desem bıraksam kendimi 3 4 tane yerim bir oturuşa.
Allahım 2 cm lik bebenin yaptıklarına bak :))
Kanama alanından dolayı gidin bence de Allah korusun alan büyüdüyse ona göre tempoya ara verirsin. 1 hafta bazen uzun geliyor insana. Benim de ne sancım ne başka belirtim kaldı yarın gideceğim korkuyorum en azından önlem alınırKızlar benim sata göre şu an 9+5, ilk doktora 5 haftalıkken gittim ve o zamandan beri haftada bir ya da iki gidiyordum riskimden dolayı. En son doktor 2 hafta sonra gel dedi, bugün bir hafta oldu. İçim rahat etmiyor acaba gitsem mi?
Bulantım azaldı belirtilerim de azaldı, bir de işe döndüğüm için yoğun tempoda geçiyor, asansörümüz de bozuk merdiven inip çıkıyorum. Kanama alanım 1 cm di en son bir hafta önce. Napsam sizce? Doktoru dinleyip 1 hafta beklesem mi yoksa gitsem mi?
Ben her hafta gidiyorumKızlar benim sata göre şu an 9+5, ilk doktora 5 haftalıkken gittim ve o zamandan beri haftada bir ya da iki gidiyordum riskimden dolayı. En son doktor 2 hafta sonra gel dedi, bugün bir hafta oldu. İçim rahat etmiyor acaba gitsem mi?
Bulantım azaldı belirtilerim de azaldı, bir de işe döndüğüm için yoğun tempoda geçiyor, asansörümüz de bozuk merdiven inip çıkıyorum. Kanama alanım 1 cm di en son bir hafta önce. Napsam sizce? Doktoru dinleyip 1 hafta beklesem mi yoksa gitsem mi?
Gittigimde ikili test yapıcak canım 14. Haftaya kadar yapılabiliyor. Güzel haberlerle geliriz inşallah canımTeşekkür ederim canım bana 12.haftada gel demişti net tarih vermemisti bende 3unde gidiyim
Fetal dna da cinsiyet belli oluyor canım ama kaçıncı haftada yapılıyor bilmiyorumArkadaşlar fetal dnayı 10. Haftada yaptırsam sanirim 1 haftada sonuç geliyormuş. Cinsiyeti söylerler mi?
Cinsiyeti elbet önemli değil tabi de aşırı merak ediyorumFetal dna da cinsiyet belli oluyor canım ama kaçıncı haftada yapılıyor bilmiyorum
Valla bende bi umuda tutunmuştum çok üzgünümhaftaya yine bizi de haberdar et. Özellikle aile dostunun dediklerinden sonra çok umutluydum hatta çok emindim bebeğinin seninle olduğuna. Rabbim tez vakitte toparlanma ve yeniden deneme gücü versin inşallah bir kaç ay içinde yeniden hamile olduğunu duymayı nasip etsin çokta alışmıştık sana da. Hep te bir kişi daha listeden gitmeden hep birlikte sağlıkla doğum yapalım diye dua etmiştim nasip. Dualarım seninle canım Allah gönlüne göre versin tez vakitte inşallah
Canım çok üzgünümiyi haberlerle gelmeni umuyordum inşallah bu süreçleri hemen atlatırsın her şey yolunda gider inşallah yakın zamanda da güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle
Kuzum bu günümüze şükür demek kaldı Allahın bir bildiği var emin olKürtaja girmeden düşürücen dahada kötüsü ola bilirdi ben kürtajdan sonra kendime kaç ay gelemedim..Kendini toparla yeniden deneyerek hamile kalıcan Allahın izniyle
Hayır yaa güzel haberler bekliyordum umutluydumAllahım en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah çok üzgünüm acını hissedebiliyorum ve şuan sana sıkı sıkı sarılıyorum bize dilerim güzel haberlerle tekrar yazarsın
Oyyy canım benim öyle üzüldüm ki anlatamam. Ne desek boş dediğin gibi acı işte insan içinde bir kere hissedince böyle oluyor demek kikendini en kısa zamanda toparlayıp ben gebeymisim demeni bekliyorum. Valla ben seni samimiyetini çok sevdim. Habersiz birakmadigin için de çok teşekkür ederim Allah'ım sana bir daha böyle bir acı yaşatmasın bir an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin kuzucum sen kendini çok soyutlama gel bizim gruba tekrar kafan dağılır belki.
Bir de kayinpederindi sanırım taa ilk cikan betandan anlamış aslında o geldi gözümun önüne
Biraz dinlen bir an önce bu süreci atlatmani diliyorum kuzum benim
Kuzum benim eminim en kısa zamanda mutlu haberlerle dönceksin.en sağlıklı en hayırlı şekildeRabbim suan önce kalbine bedenine şifa versin dediğin gibi isyan etme buda senin sınavın en güzeliyle ödüllendircek inşallah Rabbim seni. O temiz kalbinden geçen her duan kabul olsun inşallah
Canim cok uzuldum bazen hayir sandiklarimiz ser, ser sandiklarimizda hayir olabiliyor cok sukur ki sen iyisin sana zarar gelmeden erkenden ogrenmis oldun. Rabbim sizin icin en hayirli zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz insaallah
Ağlıyorum resmen çok umudum vardı güzel haber içinen azından adet gibi atacakmissin bir tek buna sevindim o psikolojiye girmeyeceksin ne denir ki hayırlısı böyleymiş ama bu aralar bu gruptan çok kötü haber alıyorum çok üzülüyorum çok benimsiyorum sizi.. inşallah 1 2 ay sonra senden güzel bebek haberi alırız tekrardan inanıyorum çok güzel haberlerle geleceksin o zaman bizi unutmayıp bize ultrason fotografini atacaksın..
Ne diyecegimi bilmiyorum coook uzgunumrabbim acini hafifletsin gonlune ferahlik versin. Biliyorum ne desek de sana teselli olmayacak o yuzden suan uzuntunu yasa sonra hemen toparlan. Sana daha once ilk hamileligimi soylemistim 33 haftada kaybettim diye ondan sonra hamile kaldigimda 8 haftalikken 3.2mmm bebek oldugu halde kalp atisi olmadigindan kurtaj olmustum. Ama o zaman uzulmedim cok fazla cunku dedimki ilki gibi ileri haftalarda olsa yine dunyam basima yikilirdi en azindan bastan gitti. Ve ben o kurtajdan sonra iki adet donemi ara verdim sonra hemen hamile kaldim iste buna. İnsallah sen de en kisa zamanda toparlanir saglikli bir bebege hamile kalirsin
beyons ve begüms ikiniz için de çok ama çok üzüldüm. ikiniz de aklımdan hiç çıkmayacaksınız. dualarım sizinle. inşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleriniz olur
begmsss canım benim çok üzüldüm iyi haberler duymayı bekliyorduk hepimiz ama nasip böyleymiş demek ki. İnşallah istediğin zaman sağlıklı bir hamilelik yaşarsın tekrar
çok üzüldüm senin için ama seninde dediğin gibi sağlıklı bir bebek ile dönmeyi nasip etsin Allahım. İnancını hiç yitirme doğru zamanda sağlıklı bir bebiş olacak inşallah.
Ahhh canım inan çok üzüldüm ama dualarımız seninle
Artık kendine iyi bakma zamanı acını yaşa ama çok kaptırma tekrardan hamile olup buralara gel
1 2 ay sonra görüşmek üzere diyelim ..
Kizlar tek tek yazamadim ama coook tesekkur ediyorum hepinize cok sagolun yanimda oldunuz desteginiz inanin o kadar iyi geldi ki..begmsss çok ama çok üzüldüm, elbet bi yas dönemin olacak ama her şerde vardır bi hayır inan ki, kaç haftalık olursan ol yine gel aramıza olur mu, en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşaman dileğiyle, biz burdayız yanındayız
İlk hamilelikte kaçıncı haftada durmuştu kalbi?Ben her hafta gidiyorumriskli benimde kanama alani vardi kan sulandirici falan birakmak zorunda kalmistim sukur suan sadece akintiyla kahvelik geliyor aktif kanama yok ama ben 12. Haftaya kadar her hafta gitmeyi dusunuyorum. Doktorum maddi olarak dusunuyo zorlarsa gelme vs diye cok sukur oyle bi sikintimiz yok. Ilk gebeligimde kalbi durdugu icin biraz stresliyim boyle stresle beklemektense gidiyorum her hafta icim rahat ediyor
İlk sonucun zaten 0,9-1 arasiymis bu pozitif kabul edilmez supheli kabul edilir canim tekrara yollarlar icin rahat etmiyorsa ilk verdigin yerde tekrar ver kan ama bence sen negatifsin. Hic canini sikmaSynova da yaptırdım baktınmı sonuçlarıma doğrudur dimi sonuca sence güvenebilir miyim
Aspirinin ateş düşürücü etkisi olduğunu duymadım canım, kan sulandırıyor diye biliyorum bence içme kanamaya sebep olabilir belkiKızlar günaydın sabah boğaz agrısı ve ateşle uyandım evde coraspirin yok normal aspirin var içsem bı sorun olur mu arasındakı cok farkı bilmiyorum biraz ateşimi düşürsün diye içeyim dedim
Canım çok üzgünümKizlar @Sipser @cesursavasci @sacibelinde @gulumsebebekEldorin @kelebekimsi @golden-snitch @Nur5434 ve etiketleyemediklerim.. vajinal ultrason yapmadilar bu goruntu cok net dedi. Bebegin gelisimi 5.5-6 haftada kalmis. Bu hafta icinde kanaman olabilir cunku asiri kucuk tuvalete otur birak akisina hic stres olma dedi.(2.7 mm bebek)
Kasar peynir deKuzum uzun zamandır yumurta yemedimyiyemedim. Şimdi yemeye başladım o da haftada 2-3. Hergün yiyemiyorum. Ispanak alayım yarın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?