2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
çok üzüldüm senin için ama seninde dediğin gibi sağlıklı bir bebek ile dönmeyi nasip etsin Allahım. İnancını hiç yitirme doğru zamanda sağlıklı bir bebiş olacak inşallah.

Ahhh canım inan çok üzüldüm ama dualarımız seninle
Artık kendine iyi bakma zamanı acını yaşa ama çok kaptırma tekrardan hamile olup buralara gel
1 2 ay sonra görüşmek üzere diyelim ..

Bir oturuşta 3 4 tane mii aşkım bu benim normal öğünüm ben bi mandalina yiyorum çöpleriyle apartman yaparsın ahahahahah

begmsss çok ama çok üzüldüm, elbet bi yas dönemin olacak ama her şerde vardır bi hayır inan ki, kaç haftalık olursan ol yine gel aramıza olur mu, en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi hamilelik yaşaman dileğiyle, biz burdayız yanındayız

Kanama alanından dolayı gidin bence de Allah korusun alan büyüdüyse ona göre tempoya ara verirsin. 1 hafta bazen uzun geliyor insana. Benim de ne sancım ne başka belirtim kaldı yarın gideceğim korkuyorum en azından önlem alınır

Ben her hafta gidiyorum riskli benimde kanama alani vardi kan sulandirici falan birakmak zorunda kalmistim sukur suan sadece akintiyla kahvelik geliyor aktif kanama yok ama ben 12. Haftaya kadar her hafta gitmeyi dusunuyorum. Doktorum maddi olarak dusunuyo zorlarsa gelme vs diye cok sukur oyle bi sikintimiz yok. Ilk gebeligimde kalbi durdugu icin biraz stresliyim boyle stresle beklemektense gidiyorum her hafta icim rahat ediyor

Kızlar günaydın sabah boğaz agrısı ve ateşle uyandım evde coraspirin yok normal aspirin var içsem bı sorun olur mu arasındakı cok farkı bilmiyorum biraz ateşimi düşürsün diye içeyim dedim

haftaya pazartesi ben de ikili test için gidiyorum. bu pazartesi gittim, boyu biraz sınırda kalmış test yanlış çıkabilir boşa strese girmeyelim dedi. bir de hareketli olması için kahvaltı yapıp gel dedi. bakalım. ultrasonu çok kaliteli değil, inşallah iyi bakabilir

Arkadaşlar fetal dnayı 10. Haftada yaptırsam sanirim 1 haftada sonuç geliyormuş. Cinsiyeti söylerler mi?

Şimdiden 3 kilo aldım ben moralim çok bozuldu acilen ekmeği azaltmam lazım ama yiyebildiğim tek şey sandviç , kraker ve makarna diğer her şey midemi bulandırıyor

Canım çok üzgünüm iyi haberlerle gelmeni umuyordum inşallah bu süreçleri hemen atlatırsın her şey yolunda gider inşallah yakın zamanda da güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle

beyons ve begüms ikiniz için de çok ama çok üzüldüm. ikiniz de aklımdan hiç çıkmayacaksınız. dualarım sizinle. inşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleriniz olur

begmsss canım benim çok üzüldüm iyi haberler duymayı bekliyorduk hepimiz ama nasip böyleymiş demek ki. İnşallah istediğin zaman sağlıklı bir hamilelik yaşarsın tekrar

çok üzüldüm senin için ama seninde dediğin gibi sağlıklı bir bebek ile dönmeyi nasip etsin Allahım. İnancını hiç yitirme doğru zamanda sağlıklı bir bebiş olacak inşallah.

Ahhh canım inan çok üzüldüm ama dualarımız seninle
Artık kendine iyi bakma zamanı acını yaşa ama çok kaptırma tekrardan hamile olup buralara gel
1 2 ay sonra görüşmek üzere diyelim ..

Kizlar tek tek yazamadim ama coook tesekkur ediyorum hepinize cok sagolun yanimda oldunuz desteginiz inanin o kadar iyi geldi ki.. yavas yavas sindiriyorum insallah kendimi toparlayip artik agustos-eylul annesi olurum ya da nasip ne zamansa biz ilk denemistik agustosta ve olmustu cok sevinmistim :) simdi biraz kaygilarim var acaba yine hemen olur mu ya da yine duser mi vs. ama dedigim gibi bunlari atip kafamdan iyi olucam insallah :) ama buraya da gelicem ara ara sizleri merak ediyorum cok 1 kisi daha eksilmeden saglikla alsin butun grup bebislerini kucaklarina kendinize iyi bakin..

İlk
İlk hamilelikte kaçıncı haftada durmuştu kalbi?

Synova da yaptırdım baktınmı sonuçlarıma doğrudur dimi sonuca sence güvenebilir miyim
İlk sonucun zaten 0,9-1 arasiymis bu pozitif kabul edilmez supheli kabul edilir canim tekrara yollarlar icin rahat etmiyorsa ilk verdigin yerde tekrar ver kan ama bence sen negatifsin. Hic canini sikma

Kızlar günaydın sabah boğaz agrısı ve ateşle uyandım evde coraspirin yok normal aspirin var içsem bı sorun olur mu arasındakı cok farkı bilmiyorum biraz ateşimi düşürsün diye içeyim dedim
Aspirinin ateş düşürücü etkisi olduğunu duymadım canım, kan sulandırıyor diye biliyorum bence içme kanamaya sebep olabilir belki

Canım çok üzgünüm üzülme diyemeyeceğim ben de bir kayıp yaşadım daha önce neler hissedebileceğini az çok tahmin ediyorum. Üzücü bir durum toparlanma için kendine zaman tanı biz her zaman burdayız konuşmaya ihtiyacın olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…