2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu nasıl yapılıyor onu da deneyeyim başka yöntemler varsa hepsini söyleyin hepsini deneyeyim
Canım alyansına bir tel saç takıyorsun, avucunu açıyorsun değdirmeden bekliyorsun, sonra yüzük hareket etmeye başlıyor, daire çizerse kız ileri geri olursa erkek sonra duruyor birkaç saniye sonra tekrar başlıyor. En son tamamen duruyor benim 3 te durdu mesela arkadaşımın 2 de durdu diğerinin 1 de durdu. Deneyin bakalım

Tansiyonum düşük çıkıyor genelde circle yapsam
Olur canım nasıl içebiliyorsan. Maden suyu tansiyon çıkarıyor çünkü ondan baştan sordum. Bide nerde okudum hatırlamıyorum doğru mu onuda bilmiyorum da maden suyu bebeğe kilo aldırıyormuş diye hatırlıyorum

Baya bildiğin daire mi çiziyor döne döne yoksa yüzük kendş etrafında dönüyor o mu

Ya şu an tamamen aynı gidiyoruz desene hadi bakalım inşallah bir daha gittiğimde yok olmuş olur kanama alanım. Senin her şey yolunda olmasına sevindim ne kadar zaman sonra gel dedi canım sana?
Evet evet birebir aynıyız inşallah canım
2 hafta sonra gidicem 12.haftaya çağırdı ikili test için. Sana söyledi mi ?

Kızlar bu ikili test nasıl yapılıyor tam olarak? Hem kan alınıyor hem ultrasonda mı bakılıyor? Sonucu o an öğreniyor muyuz? Kafamda deli sorular

Selam canım. Seninle aynıymış haftamız . Biz de 9+6 yız Ben de geçen iki haftaya göre kendimi daha iyi hissediyorum. Daha düne kadar hiç iştahım yokken şimdilerde buzdolabını ekmek arası yapmadığım kaldı Bu gidişle çok tontiş bir gebe olacağım sanırım

Nee nasıl oluyor ben bu yöntemi bilmiyorum bunu da deneyeyim
Aay çok şaşırdım bunu da denemek istiyorum
Kızlar deneyin ama ben inanmıyorum elinizle sarkıtıyorsunuz yere doğru o kendi evetini hayırını gösteriyor ama zamanında bişey sormuştum ilk öğrendiğimde evet dedi ama o iş olmadı yani çokda takılmayın maksat bize eğlence olsun

Merhaba iyi aksamlar ben bu hafta cok zor zamanlar geçiriyorum mide bulantısı ama ozellikle de bas dönmesi cok fazla yasiyorum boyle olan var mi rapor bile aldm sürekli başım dönüyor carpintim da var ustune bide 2 gundur bel agrim da basladi rahim genisliyor falan diyorlar umarım ondandir ben daha kolay olacağını düşünmüştum yani en azından bu kadar zor olmaz diye düşünüyordum neyse sağlıklı gelsin de 2 ay sonra hareketlerini hissedersek her seyi unuturuz

Yapıcam ama bizimki izin vermiyor oyun sandı

Eklentiler

• IMG_2065.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 64
maalesef hepimiz böyleyiz bende üç gün izin almıştım halsizlik yorgunluk ve bulantıdan bugün gittim işe yine her yerim başladı hiç halim yokmuş valla o sigara kokuları falan bazen işi bile bırakayım diyorum o derece inşallah ilerleyen haftalarda geçer

Evet evet birebir aynıyız inşallah canım
2 hafta sonra gidicem 12.haftaya çağırdı ikili test için. Sana söyledi mi ?
Beni üç hafta sonra çağırdı ikili test için ama inan ikili test nasıldı hiç hatırlamıyorum yaptıranlar bizi aydınlatır inşallah

Kızlar ultrason kagıdında ao %95 diyor internetten baktım ao atardamar diyor 95 olması ne demek bilen var mı

Folik asitim bitti az önce eczaneden aldım bundan kullanam var mı 5 mg diyor emin olamadım

Eklentiler

• image.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…