2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaaa maşallah son fotoda belliydi kız oldugu çok kibar gözüküyordu saglıkla kucagına alırsın inşallah canım sonuçlar temiz mi saglık acısından
Amiin kuzum inşallah. Evet evet temiz çok iyi dediler İlk defa bir rahatlama geldi kaç aydan beri. Artık bebeğime istediğim şeyleri yavaş yavaş almaya başlayabilirim

Beni genelde akşam yemeğinden sonra rahatsız ediyor ozaman bi yemek kaşığı içiyorum sürekli de olmuyor. 1 hafta daha dişini sıkıp tekrar danışıp başla canım yemek yenmeyince de gücü kuvveti gidiyor insanın şeker filan düşüyor

benim olmadı canım. genel sızlama, elleyince hassasiyet var. ama tek noktada ağrı yok bende istersen bir doktoruna danış. sertlik ya da beze gibi bişey geliyor mu eline ?
Gelmiyor sanki canım ben anlamıyorum pek o muayeneden. Zaten hep bişeyler var içinde ufak ufak emin olamıyorum

Kızlarrr sonucum çıktı kızım oluyor
Ayy Çok heyecanlı yaaa sağlıkla gelsin bebişş darısı bizim başımıza inşallah tek tek söylediğimiz günler gelsin

Kızlarrr sonucum çıktı kızım oluyor
Ayy Çok heyecanlı yaaa sağlıkla gelsin bebişş darısı bizim başımıza inşallah tek tek söylediğimiz günler gelsin
Yaa maşallah kız ayı herhalde bu ay sağlıcakla gelsin inşallah sende ramzi teorisi tuttu muu

O hissettiğim acının tarifi yok beni en çok o zorluyor resmen bir yerime kaynayan su dökülmüş gibi sızlıyor bakalım inşallah benimkinin de bir çaresi bulunur

O hissettiğim acının tarifi yok beni en çok o zorluyor resmen bir yerime kaynayan su dökülmüş gibi sızlıyor bakalım inşallah benimkinin de bir çaresi bulunur
Valla kâr zarar hesabı yapacak doktorun canım. Anlattığına göre dayanılmaz bi sancı çekiyorsun. Tamam hadi ilk 3 ay bebek depolardan besleniyor filan diyoruz da hep artık 12 haftalar dolmak üzere hemde hiç bişey yiyememek vücut direncini bağışıklığını şekerini tansiyonunu düşürür kan değerlerin alt üst olur. Kâr zarar hesabına göre o ilacı kullanman gerekiyorsa kullan hem alanında uzman bi doktor içebilirsin diyosa iç bence. Geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…