2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok canım doktorumla konuşamadım hayla

Kızlar size de fikir olsun diye geldim. Hafta sonu yeni doğum yapan arkadaşımdaydım ve asla süt sağma makinesi alma gerek yok mutlaka kirala dedi. Kendi satın aldığı elektrikliyi kullanmıyormuş kiraladığı çok daha iyiymiş hastane tipi sağma makinasıymış. Aklınızda olsun sizlerin de. Ben de kiralayacağım almaktan vazgeçtim.

Eğer sürekli kullanılmıcaksa kiralamaya gerek yok canım. Zaten ya bebeği bırakıp biyere giderken kullanılcak yada başta kanalları açmak için.
Benim bebeğim kuvezdeyken daha kuvvetli olması adına çift başlıklı babyvacc kiralamıştım ama uzun vadeli kullanılacaksa ideal. yoksa evde babyvacc dışarda uzun süreli kalacaksam kendi satın aldığım elektrikli pompamı kullanıyodum. Kiralamada en az 1 ay var 1 ay kalmasına hiç gerek olmayabilir hem kiralama ücreti hem çift başlık hortum vs kişiye özel olduğundan satın alım oluyor e fiyat performans ürünü bitane satın alınsa aynı paraya denk geliyor

Son düzenleme:
Birde kızlar bu ne demek oluyor perşembe randevum var pazartesi kan vermiştim sonuçları doktora göstericektim burda bunu buldum
Gebeliğinin 7 ila 14 hafta aralığında 90000 ul ila 500000 ul arasında oluyor canım. Senin bu hafta arağında mı?
12 gün önceki verdiğim kan sonucum 9+6 da 168251 çıkmıştı.

Eklentiler

• IMG_4975.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 29
Resmi varsa atsana kuzum nub teorisine göre bakalım

Seninkide ramzide kız mı demiştik

Aynen öyle oluyor dedigin gibi bende aslında kanamam durdugu için sonradan bi cesaret geldi bıraktım hepsini. Ama devam etseydi tabi bırakamazdım. Insallah seninde bir an evvel düzelir .

Cybex baktım ben de canım ama tam bir araştırma yapmadım açıkçası biraz 12. Hafta randevum geçsin diye kendime bir zaman koydum sanırım o yüzden detaylı bir araştırma yapmadım henüz
Cybex ve nona da benim listemde. Bende senin gibi düşündüm ama kasım indirimlerini de kaçırmak istemiyorum

Gözün aydın canım sonuçların da temiz çıkar umarım

Bende meme reddi yaşadım bana hastane kaşık biberon aldırdı iki ay ben onu kullandım sonra annem biberon vermiş benim sınava gittiğim zamanlarda. 2. Ayda meme reddi yaşadım 3 hafta sürdü döndürmem memeye çok sancılı zamanlardı sonrada biberon tutmadı eds kaşık herşeyi denedim bu sefer asla bir biberon almayacağım asla ve asla bir kaç tane kaşık biberon alacağım lazım olursa diye sağdığım sütü de öyle vereceğim bu bebeğime de size de fikir olsun kaşık biberonun kullanımı da çok basit kaşık gibi dökülmüyor

Bende de olmuştu diyetisyen probiyotik verdi aç karnına içtim baya rahatlattı

Canım valla bugün aklımdan geçtin ses soluk çıkmıyor diye düşündüm. Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. Oğlun düşmüştü nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…