İnşallah canım kahverengi başlayan kanamam kırmızıya döndü yine. Moralim iyice bozuldu. Ne olacak böyle nasıl duracak anlamıyorum. Çok değil ama bunca ilaca rağmen durmayınca korkuyorum artık.Aynen öyle oluyor dedigin gibi bende aslında kanamam durdugu için sonradan bi cesaret geldi bıraktım hepsini. Ama devam etseydi tabi bırakamazdım. Insallah seninde bir an evvel düzelir .
Çok şükür dili tamamen iyileşti ben üç haftadır hastayım öksürükten yaşayamıyorum yani birde çalışıyorum çocuk ev derken geceleri zor okuyorum burayı oğlan bugün 8 gibi yattı bende fırsat bu fırsat dedim yattım burayı okuyordum. Hamileliği unuttum hastalıktan yani. Haftaya Salı doktor randevum var ikili test için ama herşey yolunda gibi sabah uzun süre aç kalınca midem bulanırdı onlarda geçti eski düzenime geçtim 12 -1 gibi yapıyorum kahvaltımı o konuda geldim kendime bide öksürüğüm geçse ya böyle birşey yok nefes alamıyorum öksürükten uyuyamıyorum da sanki günde 5 paket Adıyaman tütünü içiyo gibiyim koh koh koh bütün günCanım valla bugün aklımdan geçtin ses soluk çıkmıyor diye düşündüm. Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. Oğlun düşmüştü nasıl oldu?
Kanama alanın küçüldüyse korkma büyük ihtimal onla alakalıdır dısarı atıyodur kanı.İnşallah canım kahverengi başlayan kanamam kırmızıya döndü yine. Moralim iyice bozuldu. Ne olacak böyle nasıl duracak anlamıyorum. Çok değil ama bunca ilaca rağmen durmayınca korkuyorum artık.
Ben de 28 oldum canım geçen hafta
Ayy süperÇok şükür kızlar her şey yolunda ikili için kan da verdim12+3 olarak geldik ama bu sefer de 12+6 çıktı minnos cinsiyete yorum yapmak için çok erken 14. Haftadan sonra yapabilirim dedi, ama erkeğe yakın gibi gördüm tam kesin değil dedi
Fiyatını sormadım gerçi. Ancak 3 arkadaşım da bir yere giderken kullanmadılar bu pompaları. Sürekli bebek emdikten sonra gece gündüz sağıyorlar fazla sütü. Taş gibi oluyomuş göğüsleri yoksa öyle diyorlar acıyormuş. Ben henüz yaşadım bilmiyorum. Ama mantıklı geldi bana.Eğer sürekli kullanılmıcaksa kiralamaya gerek yok canım. Zaten ya bebeği bırakıp biyere giderken kullanılcak yada başta kanalları açmak için.
Benim bebeğim kuvezdeyken daha kuvvetli olması adına çift başlıklı babyvacc kiralamıştım ama uzun vadeli kullanılacaksa ideal. yoksa evde babyvacc dışarda uzun süreli kalacaksam kendi satın aldığım elektrikli pompamı kullanıyodum. Kiralamada en az 1 ay var 1 ay kalmasına hiç gerek olmayabilir hem kiralama ücreti hem çift başlık hortum vs kişiye özel olduğundan satın alım oluyor e fiyat performans ürünü bitane satın alınsa aynı paraya denk geliyor
Çalışan kadınların bence normal bir süt sağma makinesine kesinlikle ihtiyacı var ben geçen sever lansinoh aldım tekli pompa çok pişmanım 1 ay dayanabildim günde üç kere 15 er dakika bi onu ni onu sağmak çok yorucu bu sefer ikili bir pompa alacağım çünkü çok uzun sürüyor diye sıkılıp bıraktım bir ay sonra işte sağma olayını mamaya başladım. Bu sefer hatta şu şarjlı memeye takıp işine gücüne devam ettiklerin var onları bir araştıracağım. İlk zamandan sağmaya başlamıştım ben. Hastane tipi çok daha güzel tabi ama çok aşırı aşırı da gerek yok bence. Normali de yeterli oluyorFiyatını sormadım gerçi. Ancak 3 arkadaşım da bir yere giderken kullanmadılar bu pompaları. Sürekli bebek emdikten sonra gece gündüz sağıyorlar fazla sütü. Taş gibi oluyomuş göğüsleri yoksa öyle diyorlar acıyormuş. Ben henüz yaşadım bilmiyorum. Ama mantıklı geldi bana.
Sordum şimdi fiyatı 650TL dedi. Yuh dedim. Her ay her ay verilmez. Belki ilk ay süt çoğalana kadarki süre için kiralarım. Bilemedim. Baya etkiliymiş diğerşerine göre.Çalışan kadınların bence normal bir süt sağma makinesine kesinlikle ihtiyacı var ben geçen sever lansinoh aldım tekli pompa çok pişmanım 1 ay dayanabildim günde üç kere 15 er dakika bi onu ni onu sağmak çok yorucu bu sefer ikili bir pompa alacağım çünkü çok uzun sürüyor diye sıkılıp bıraktım bir ay sonra işte sağma olayını mamaya başladım. Bu sefer hatta şu şarjlı memeye takıp işine gücüne devam ettiklerin var onları bir araştıracağım. İlk zamandan sağmaya başlamıştım ben. Hastane tipi çok daha güzel tabi ama çok aşırı aşırı da gerek yok bence. Normali de yeterli oluyor
Yani 10. Haftamda olmam lazım üç hafta önce kalp atışında doktor dolu dolu 7Haftalıksın demişti ona göre hesaplarım bilemedim normal değil mi sonuç korktum şimdi yaGebeliğinin 7 ila 14 hafta aralığında 90000 ul ila 500000 ul arasında oluyor canım. Senin bu hafta arağında mı?
12 gün önceki verdiğim kan sonucum 9+6 da 168251 çıkmıştı.
Zaten ilk ay kullanılıyor o sonrasına hiç gerek yok ilk haftalar süt çok koyu oluyor o ancak çekiyor ama sonrasında daha sıvılaşıyor normal makine de güzel çekiyor belki bu sefer bende ilk ay kiralarım ama sonrası için de normal bir makine gerekiyor. Çünkü hasta olunca süt azalıyor nir yere gitmek gerekiyor lazım oluyor ben bi lahmacundan zehirlendim 4 gün tık olmadı resmen o dört gün çocuğa mama yerine sağdıklarımı verdim çok zor verdim ama acıkınca biraz biraz içti mecbur mama çok rahat birşey bir kere bulaşan vazgeçemez bence. Hem çok hızlı doyuruyor ve şekeri yükselttiği için çocuk hemen ve uzun uyuyo bide 15-20 dk emsin diye beklemiyorsun beş dakikada içip bayılıyo falanSordum şimdi fiyatı 650TL dedi. Yuh dedim. Her ay her ay verilmez. Belki ilk ay süt çoğalana kadarki süre için kiralarım. Bilemedim. Baya etkiliymiş diğerşerine göre.
Kuzum çok sağol, yarın sabah randevum var gideceğim bakacaklar bakalım kalan varmı bişiyler hala kanıyorum tabiTekrardan geçmiş olsun canım, ağrılar geçince tamamen düşmüş oluyor diye bir şey okumuştum. İnşallah tertemiz şekilde tamamlanır sürecin
Kuzum çok teşekkürler, yarın bakacaklar bakalım inşallah temizdir.. evet Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş.. amin canım dua edin hamile duası kabul olur sağlıklı gebelik geçireyimİnşallah herhangi bi parça bişey kalmamıştır tamamen temizlenmiştir rahmin canım. Evet bende düşürdüm 7 haftalıktı koca koca parçalar düştü nerden geldi okadar küçük şeyden hiç anlamamıştım.
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah evine dönünce sorunsuz yeniden tez vakitte hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bu sefer Allahın izniyle. Türkiye’ye gelmen de iyi olmuş hem detaylı baktırırsın hemde kafan dağılır yeniden enerji depolarsın
Rahmin biraz toparlansin. En az 2 regl gör ondan sonra korunmayi birak benceKızlar az önce diğer grupta da sordum size de sorayım kısaca, 8.haftada düşük yaşayıp hemen sonrasında sağlıklı hamilelik geçireniniz var mı ? Bana burada 1 regl geçsin yeter dediler türkiyede ve internette daha fazla süre diyor minimum 2-3 ay gibi.. şimdi korkuyorum hemen denesem ve olursa 1 regl geçince acaba yine sağlıksız olur mu ? Rahimde bir mutasyon vs olduysa iyileşmesi için zaman mı versem ?
Dimi ben kasım aralık regllerini geçireyim öyle başlayayımRahmin biraz toparlansin. En az 2 regl gör ondan sonra korunmayi birak bence
Canim bunu ilk adet görmüşsün gibi düşün kanaman adet kanama suren gibi sürebilir. Birak kanasin rahim duvarin gebelikte kalinlasmisti simdi kendiliginden kurete oluyorKuzum çok sağol, yarın sabah randevum var gideceğim bakacaklar bakalım kalan varmı bişiyler hala kanıyorum tabi
Kanıyorum canım işte cumartesi geceden beri, reglin ilk günü gibi ortalama olarak.. ocakta başlayayım ben demi kuzum ya denemelere burda 1 regl dediler bana da kısa geldiCanim bunu ilk adet görmüşsün gibi düşün kanaman adet kanama suren gibi sürebilir. Birak kanasin rahim duvarin gebelikte kalinlasmisti simdi kendiliginden kurete oluyor
Aynen canim rahmin toparlanma suresi 6 haftadir normalde zaten. Bi sure betahcg yuksek olacak zaten senin. 2 adet gecir sonra korunmayi birakKanıyorum canım işte cumartesi geceden beri, reglin ilk günü gibi ortalama olarak.. ocakta başlayayım ben demi kuzum ya denemelere burda 1 regl dediler bana da kısa geldi
Evet evet ocak iyi inşallah eylül-ekim annesi olurumAynen canim rahmin toparlanma suresi 6 haftadir normalde zaten. Bi sure betahcg yuksek olacak zaten senin. 2 adet gecir sonra korunmayi birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?