2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay kız ne şanslısın benim eşim bir ay yemeğe gelmese ne mutlu olurum ya anaya kaçma fikri bana da cazip geliyor da ben üniversite öğrencisiyim son sınıfım maalesef devam vermem lazım okulda
Aslında tek sanslı oldugum konu yemek kendimi yalnız hıssedıyorum cok sukur hıcbırseyden mahrum etmıyor ama bısey paylasamaz olduk o yorgun gelıyor ben hasta modunda bıraz oturup uyuyoruz bıde oncekı kaybımızdan dolayı ıkımızde de bı durgunluk var birde serklajın gununu aldık onun da ayrı bı stresı var uzerımızde

Bende temizliğe birini alıcam annem bıraz uzakta ıkı hafta once geldı evı temızleyıp gıttı sagolsun pazar tekrar gelecek ama ona da kıyamıyorum yarın kayınvalıdem gelecek belkı oda bıraz yapar bilmiyorum inşallah yapar dıye umıt edıyorum bugun camasır vardı yıkıyorum utuyu yapar belkı dıye

Benimki kendi evinde ütü yapmayı sevmez bende hiç hiç yapmaz valla iyi gene seninkinin yapma ihtimali var en azından bide ben tikliyim herkese evimin işini yaptıramıyorum yani bi makine boşaltcaklar su bardaklarının olduğu yere çay bardağı koyuyolar filan ilk gebeliğimde yattığım için değil evim karmakarışık oldu diye ağlamıştım

Ay seni en iyi ben anlarım benimki zaten 9 dan aşağı gelmediğinden alışkınım yemekte yapmıyorum cumartesiden cumartesiye evde birlikte yiyoruz pazarda dışarda yiyoruz. Sistemi artık oturttuk geldiğinde çocuk uyanıksa biraz onla oynuyor sonra çocuğu yatırıyorum balkonda oturup muhabbet ediyoruz sonra yatış o bile yetiyor ama öğrenilmiş çaresizlik tabi bizim durum sen alışmak zorunda kalma inşallah

Ay benımkıde çok titiz hastalık derecesinde benım kaybım oldugu ıcın hassasım kolay kolay kalkmıyorum cok da detaylı bı temızlık yapamıyorum camasır suyu falan kullanmıyorum yenı soyledım zaten kayınvalıdeme bana dıkkat et dedı bende nerdeyse hıc kalkmıyorum dedım bana bı kızıyor gıbı yaptı ne yatması kalk hareket et dıye yarın evı gorunce sok olup yapar gıbıme gelıyor

Az kaldı yoğunluğun bıtmesıne hersey dert oluyor anlıyorum bende senı ev meselesı bıle dertlesıyor bı sure sonra Allah yardımcımız olsun

Senin kayınvalide birazda dinç heralde yapar inşallah yarını bende merak ettim benimki kendi evini dip bucak yapmaz bizden bekler bende kv annem görümceler filan gelip yapınca (bana göre yapamayınca) içim içimi yiyor hayır bişeyde diyemiyorum yani okadar yapmaya çalışmışlar filan diye en iyisi bi yardımcı kadın tutmak biyer olmayınca rica edip düzelttirebilirim alınmaz en azından

Az kaldı yoğunluğun bıtmesıne hersey dert oluyor anlıyorum bende senı ev meselesı bıle dertlesıyor bı sure sonra Allah yardımcımız olsun
Amin canım senin geçici süre en azından bizim durum hep böyle hep böylede gider. Eşimin kendi işi 24 saat vardiyalı çalışıyor personelleri. Haliyle gececilere kalıyor geç vakite kadar en erken geldiği 8-9 oluyor işyerinde bi durum varsa gece 1 de buluyor Allahtan iş eve yakın 3dk filan. acil veya herhangi bi durumda hemen gelebiliyor

Ayy bende annemın yaptıgını hıc sevmıyorum ama sagolasın dıyorum dedıgın gıbı en ıyısı yardımcı ama sanırım benım evım dogumdan sonra dıp bucak ev temızlenecek serkljdan sonra esım aıle evlerıne gıtmemı ıstemıyor annelerın gelıp bakması daha mantıklı dıyor ısrarla benı yalnız bırakmak ıstemıyor gözünün onunde durayım dıye belkı o uzun surecte bırı Allah rızası ıcın dip köşe yapar

Ayy Allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum bizimkı 3 ay ama stresı bızı çok zorluyor ekmek parası buna da şükür diyelim

Bence bi o dönem yaparlar bide doğuma yakın doğumdan sonra sen kendini toparlayınca asıl ozaman dip bucak olur belki ayrı kalınca daha çok stres olacağınızı düşündüğünden gözünün önünden ayırmak istemiyordur e zaten geç gelme durumu da geçici benimde ev taşınacak inşallah bakalım nezaman bu sayede zaten dip bucak olacak bide doğuma yakın yaptırırsam tamamdır benim için

Ayy Allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum bizimkı 3 ay ama stresı bızı çok zorluyor ekmek parası buna da şükür diyelim
Aynen ekmek parası diye ses etmiyorum bende bazen canıma tak diyo da toparlıyoruz sonra bi gezi detoksuyla filan napalım şimdi bidaha bebek te geliyor daha çok çalışsınlar

Ayy ev taşıma mı gerçekten oda ayrı bı stres bızım de tayın mevzusu var odum kopuyor cıkacak dıye ne olacak bu halımız

Aynen ekmek parası diye ses etmiyorum bende bazen canıma tak diyo da toparlıyoruz sonra bi gezi detoksuyla filan napalım şimdi bidaha bebek te geliyor daha çok çalışsınlar
Bide biz bebek olmuyor diye kredi cektik araba aldık sen düşüm hoop ilk taksıtıyle bırlıkte bebegi öğrendik ama bızımkı cok calısmayla olacak bır durum degıl babalar halledecekler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…