2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy ev taşıma mı gerçekten oda ayrı bı stres bızım de tayın mevzusu var odum kopuyor cıkacak dıye ne olacak bu halımız
Vallahi üzerimde bi stres hayırlısıyla taşıyıp geçseydik te kurtulsaydık karnım burnumda mı ev taşınacak
Bide biz bebek olmuyor diye kredi cektik araba aldık sen düşüm hoop ilk taksıtıyle bırlıkte bebegi öğrendik ama bızımkı cok calısmayla olacak bır durum degıl babalar halledecekler artık
Valla herşey zor herşey çok pahalı Rabbim güç kuvvet versin sağlıkları yerinde olsunda çalışsınlar yapcak bişey yok baba olmak kolay değil

Bizimkide doğuma yakın belli olacak sanırım ama ben taşıyamam ne yaparız aayyy

Bizimkide doğuma yakın belli olacak sanırım ama ben taşıyamam ne yaparız aayyy
Profesyonel çalışan tüm evi toplayıp paketleyen firmalar var biz onlarla taşıcaz ama yine en azından yatakodasını kendim toplamak isterim bide Kadın mutfağı yerleştirecek ama kendi düzenin gibi olmuyor haliyle bi düzen oturtana kadar 1 ay geçiyor eşyaların yerini değiştirme pratik olması açısından filan ayy valla düşününce içim darlandı

Ay ıste baskası yapacak nasıl olcak annemızın yaptıgını beğenmiyoruz onlarınkı ne olcak

Ay ıste baskası yapacak nasıl olcak annemızın yaptıgını beğenmiyoruz onlarınkı ne olcak
Başında durup şunu şuraya bunu buraya koyalım diye onla da uğraşılmaz nasıl yerleştirirse yerleştirsin sonra düzenlerim moduna girerim ben okadar işin arasında

Başında durup şunu şuraya bunu buraya koyalım diye onla da uğraşılmaz nasıl yerleştirirse yerleştirsin sonra düzenlerim moduna girerim ben okadar işin arasında
Aynrn hayırla doğuralım da ilk yapacağım şey hoplayıp zıplamak dısarı çıkmak nefes almak tabi bebeğin de buna ızın vermesı gerekıyor

Kizlar gobusumun totomdan daha buyuk oldugu o andayim
Kızlar Bende henüz durum buuu Ayaktada oturuncada böyle bir göbüş gibi var bilenler çıkmış karnın diyor normalde hiç yoktu göbeğim orası dümdüzdü benim

Eklentiler

• IMG_2167.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 71
Aynrn hayırla doğuralım da ilk yapacağım şey hoplayıp zıplamak dısarı çıkmak nefes almak tabi bebeğin de buna ızın vermesı gerekıyor
Ben 2 aylık bebekle tatile gitmiştim sonrasında yine başka biyere gittim ozamanlarda 9 aylıktı 8 saatlik yolu 12 saatte bitirsekte aralarda burnumuzdan gelse de kriz geçirmeme ramak kalsa da yine olsa yine giderim ben akıllanmam

Ya
En güzelini yapmısın canım valla bende mı gıtsem

Benim hep üşütük hiç Gitmedim yarın idrar tahlilim var nasılsa diye çoğunlukla yanıyor benim inşallah çabucak atlatırsın canım ayakları sıcak tut

Noldu canım hayırdır nasıl anladın problem nedir geçmiş olsun

Yaa geçmiş olsun nasıl anladınız ki
Afedersiniz idrarımı yaparken zorlanarak yapma ile anladık bu sabah sıkışık uyandım ama ıkınarak yaptım idrarımı

Neden tasiniyorsunuz canım? Eşinin işine de yakınmış meraktan sordum cevap vermek zorunda değilsin
Valla ben de hiç yeni bebek demedim baya yol yaptım her gittiğimde pişman oldum her döndüğünde yine çıkmak istedim gezmelere akıllanilmiyor bakalım iki bebeyle ne yapcaz

Afedersiniz idrarımı yaparken zorlanarak yapma ile anladık bu sabah sıkışık uyandım ama ıkınarak yaptım idrarımı
Yaaa cok geçmiş olsun bende bu durumdan şüpheleniyorum bu ara dunde sarı akımtım gelınce merak ettım bende gıdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…