Ayy geliyor erkek analarii geliyorr
Vallahi üzerimde bi stres hayırlısıyla taşıyıp geçseydik te kurtulsaydık karnım burnumda mı ev taşınacakAyy ev taşıma mı gerçekten oda ayrı bı stres bızım de tayın mevzusu var odum kopuyor cıkacak dıyene olacak bu halımız
Valla herşey zor herşey çok pahalı Rabbim güç kuvvet versin sağlıkları yerinde olsunda çalışsınlar yapcak bişey yok baba olmak kolay değilBide biz bebek olmuyor diye kredi cektik araba aldık sen düşüm hoop ilk taksıtıyle bırlıkte bebegi öğrendikama bızımkı cok calısmayla olacak bır durum degıl babalar halledecekler artık
Bizimkide doğuma yakın belli olacak sanırım ama ben taşıyamam ne yaparız aayyyVallahi üzerimde bi stres hayırlısıyla taşıyıp geçseydik te kurtulsaydık karnım burnumda mı ev taşınacak
Valla herşey zor herşey çok pahalı Rabbim güç kuvvet versin sağlıkları yerinde olsunda çalışsınlar yapcak bişey yok baba olmak kolay değil
Ayyy nasılda belli yaa valla maşallahKizlar gobusumun totomdan daha buyuk oldugu o andayim
Profesyonel çalışan tüm evi toplayıp paketleyen firmalar var biz onlarla taşıcaz ama yine en azından yatakodasını kendim toplamak isterimBizimkide doğuma yakın belli olacak sanırım ama ben taşıyamam ne yaparız aayyy
Ay ıste baskası yapacak nasıl olcak annemızın yaptıgını beğenmiyoruzProfesyonel çalışan tüm evi toplayıp paketleyen firmalar var biz onlarla taşıcaz ama yine en azından yatakodasını kendim toplamak isterimbide Kadın mutfağı yerleştirecek ama kendi düzenin gibi olmuyor haliyle bi düzen oturtana kadar 1 ay geçiyor eşyaların yerini değiştirme pratik olması açısından filan ayy valla düşününce içim darlandı
Başında durup şunu şuraya bunu buraya koyalım diye onla da uğraşılmaz nasıl yerleştirirse yerleştirsin sonra düzenlerim moduna girerim ben okadar işin arasındaAy ıste baskası yapacak nasıl olcak annemızın yaptıgını beğenmiyoruzonlarınkı ne olcak
Aynrn hayırla doğuralım da ilk yapacağım şey hoplayıp zıplamak dısarı çıkmak nefes almakBaşında durup şunu şuraya bunu buraya koyalım diye onla da uğraşılmaz nasıl yerleştirirse yerleştirsin sonra düzenlerim moduna girerim ben okadar işin arasında
Kızlar Bende henüz durum buuuKizlar gobusumun totomdan daha buyuk oldugu o andayim
Ben 2 aylık bebekle tatile gitmiştimAynrn hayırla doğuralım da ilk yapacağım şey hoplayıp zıplamak dısarı çıkmak nefes almaktabi bebeğin de buna ızın vermesı gerekıyor
Benim hep üşütük hiç Gitmedim yarın idrar tahlilim var nasılsa diye çoğunlukla yanıyor benimKızlar idrar yolumu üşütmüşüm acile gidiyorum şimdi dua edin bana inşaAllah
Sen kacinci haftadasin kuzum imzada gorunmuyorKızlar Bende henüz durum buuuAyaktada oturuncada böyle bir göbüş gibi var bilenler çıkmış karnın diyor normalde hiç yoktu göbeğim orası dümdüzdü benim
Noldu canım hayırdır nasıl anladın problem nedir geçmiş olsunKızlar idrar yolumu üşütmüşüm acile gidiyorum şimdi dua edin bana inşaAllah
Yaa geçmiş olsun nasıl anladınız kiKızlar idrar yolumu üşütmüşüm acile gidiyorum şimdi dua edin bana inşaAllah
İmza nasıl atılıyor bilmiyorum ki canım bende 10 +3 ama benim hesabıma göre yarın kontrol var net haftayı öğrenirim inşallahSen kacinci haftadasin kuzum imzada gorunmuyor
En güzelini yapmısın canım valla bende mı gıtsemBen 2 aylık bebekle tatile gitmiştimsonrasında yine başka biyere gittim ozamanlarda 9 aylıktı 8 saatlik yolu 12 saatte bitirsekte aralarda burnumuzdan gelse de kriz geçirmeme ramak kalsa da yine olsa yine giderim ben akıllanmam
Benim hep üşütük hiç Gitmedim yarın idrar tahlilim var nasılsa diye çoğunlukla yanıyor beniminşallah çabucak atlatırsın canım ayakları sıcak tut
Noldu canım hayırdır nasıl anladın problem nedir geçmiş olsun
Afedersiniz idrarımı yaparken zorlanarak yapma ile anladık bu sabah sıkışık uyandım ama ıkınarak yaptım idrarımıYaa geçmiş olsun nasıl anladınız ki
Neden tasiniyorsunuz canım? Eşinin işine de yakınmış meraktan sordum cevap vermek zorunda değilsinProfesyonel çalışan tüm evi toplayıp paketleyen firmalar var biz onlarla taşıcaz ama yine en azından yatakodasını kendim toplamak isterimbide Kadın mutfağı yerleştirecek ama kendi düzenin gibi olmuyor haliyle bi düzen oturtana kadar 1 ay geçiyor eşyaların yerini değiştirme pratik olması açısından filan ayy valla düşününce içim darlandı
Valla ben de hiç yeni bebek demedim baya yol yaptım her gittiğimde pişman oldum her döndüğünde yine çıkmak istedim gezmelereBen 2 aylık bebekle tatile gitmiştimsonrasında yine başka biyere gittim ozamanlarda 9 aylıktı 8 saatlik yolu 12 saatte bitirsekte aralarda burnumuzdan gelse de kriz geçirmeme ramak kalsa da yine olsa yine giderim ben akıllanmam
Yaaa cok geçmiş olsun bende bu durumdan şüpheleniyorum bu ara dunde sarı akımtım gelınce merak ettım bende gıdeyımAfedersiniz idrarımı yaparken zorlanarak yapma ile anladık bu sabah sıkışık uyandım ama ıkınarak yaptım idrarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?