2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Inşallah yapar canim. Benim kayınvalidem sağolsun o konularda iyidir. Yemeğe hiç karışmam o gelince mutfağı direk ona bırakırım diğer işlerden de elinden geldiğince yapar eder sağolsun ama uzakta

Zamanla herşey yoluna girecek düzelecek inşallah bizde de öyle bir durgunluk sakinlik var üzerimizde

Ya

En güzelini yapmısın canım valla bende mı gıtsem
Tavsiye ederim mayıs gibi doğumlar olsa ağustos Eylül gibi gezilir
Şuanki evim 2+1 canım bide metrekaresi küçük zaten boğuyodu ev beni bide ikinci çocuk tam manam oldu yeni ev yaptırmıştık ama taşınma askıdaydı ikinci çocukla durum değişti 3+1 e gidiyorum inşallah tabi gidebilirsem nezaman kalkınırsak

Ben diyorum sen bensin diye insan her gittiğinde bin pişman olup her döndüğünde yine gidelim modunda oluyor. Geçen bi arkadaşım 3 yaş ve 6 aylık iki çocukla ilk defa uzun yol yapmışlar. Her 100 km de bir durduk biri sağımda ağladı biri solumda ben ortada ağladım eşim direksiyonda ağladı diyor sinirden yine gidermisin dedim akıllanmadım diyor

Canım enfeksiyona baktırdın mı çünkü kanama olurken fıtıl seklınde progestan kullanımı enfeksıyon yapıyor basıma geldi
Her gittiğimde kan tahlili ve idrar tahlilime bakıyorlar ama sonuncusunda idrara bakılmadı sadece kana bakıldı, kanda çıkar mı?. Nasıl belirtiler olmuştu sende canım? Bende yanma falan yok, normal sıklıkta gidiyorum tuvalete. Enfeksiyon kanamayı etkilemiş miydi?

Bende senin gibiyim canım, midemin bulandırmadığı ne varsa onu yiyorum

Bende onu çok aradım ama bulamadım, sonuç olarak annemleri çağırdım

Canım usutmus olabilir misin? Ben haftasonu akşam sahilde rüzgardan ötürü çok usutmusum farkında değildim kalkınca anladim usudugumu. İki gün sonra uykumdan böbrek ağrısıyla uyandım, sonraki gün de idrar var sanki yapamıyorum gibi garip bir his vardı. Dün doktoruma söyledim idrar tahliline de bakıldı sonuçlardan gördüğüm kadarıyla herşey referans değerinde normal yazıyor. Acaba sende de üşütme gibi bir durum olabilir mi?

Bence etkılemıstı canım doktor bunu fark ettıgınde hemen antıbıyotık verdı ama çok geç kalınmıştı kanda ve ıdrarda cıkar canım bana da kanama alanı yok dendı sureklı bebeğin eşi önde denildi o yapıldıgını söyledı ama bende çift rahim varmış ve enfeksıyon rahım ağzını ınceltıp kanamaya neden olabılırmıs ama herkesın vucudu farklı oluyor benım ozel durumumdan kaynaklı olmustur dıye dusunuyorum sızde olsaydı belli olurdu kanda ıdrarda

Bende onu çok aradım ama bulamadım, sonuç olarak annemleri çağırdım
Evet canım ya evde yardımcı bulmak çok zor. Bize geliyordu bir abla eli lezzetliydi ama sürekli bir bahane ediyordu. Hep hasta eşi hasta kardeşi yeğeni hasta olunca bile yeğenim hasta gelemiyorum diyordu geldiği de haftada 3 gün iki saat. Sonra kendi evimde yapayım siz alın dedi iyi dedik. Sonra gene vazgeçti size geleyim dedi ama saat koymayalim istediğim zaman geleyim diyo. Ahaha ben ona göre ayarlayacakmisim kendimi. Şimdi her gün yarım gün gelecek yardımcı arıyorum yemek temizlik için bakalım haftanın 5 günü gelsin yetişemiyorum valla eve annem de ancak oğluma bakabiliyor öyle ev işiyle de uğraştırmak istemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…