Gecmis olsun canim..Kızlar idrar yolumu üşütmüşüm acile gidiyorum şimdi dua edin bana inşaAllah
Yaaa cok geçmiş olsun bende bu durumdan şüpheleniyorum bu ara dunde sarı akımtım gelınce merak ettım bende gıdeyım
Teşekkür ederim kızlar. Bide kasıklarım da bugün yoğun ağrı da var oda belirtiGecmis olsun canim..
Ay inşallah canımO halde sevinelim belkide gercekten garip bir hamilesindir. Hic kimseye benzemeyen .. nevi sahsına munhasır...
Ve tüm olumsuzluklara ragmen gebeligi doguma kadar devam eden
Inşallah yapar canim. Benim kayınvalidem sağolsun o konularda iyidir. Yemeğe hiç karışmam o gelince mutfağı direk ona bırakırım diğer işlerden de elinden geldiğince yapar eder sağolsun ama uzaktaBende temizliğe birini alıcam annem bıraz uzakta ıkı hafta once geldı evı temızleyıp gıttı sagolsun pazar tekrar gelecek ama ona da kıyamıyorum yarın kayınvalıdem gelecek belkı oda bıraz yapar bilmiyoruminşallah yapar dıye umıt edıyorum bugun camasır vardı yıkıyorum utuyu yapar belkı dıye
Evet canım 12+1 di. Erkek olunca birde tam kendini göstereceği pozisyonda durunca şanslıysan görüyorlar erkendenAy maşallah ne güzel ya tam 12 miydi gittiğinde
Zamanla herşey yoluna girecek düzelecek inşallahAslında tek sanslı oldugum konu yemek kendimi yalnız hıssedıyorum cok sukur hıcbırseyden mahrum etmıyor ama bısey paylasamaz olduk o yorgun gelıyor ben hasta modunda bıraz oturup uyuyoruz bıde oncekı kaybımızdan dolayı ıkımızde de bı durgunluk var birde serklajın gununu aldık onun da ayrı bı stresı var uzerımızde
Hahahahaha kız babası astı tam o pozisyonunuMaşallah en mahrem fotoyu dolabamı astın erkek tabi baksana minnoş naaallah
Evet yaaTam bitti derken yine başlıyorkontrolün ne zaman canım tekrar kırmızıya dönünce doktorunla görüştün mü
Tavsiye ederim mayıs gibi doğumlar olsa ağustos Eylül gibi gezilirYa
En güzelini yapmısın canım valla bende mı gıtsem
Şuanki evim 2+1 canım bide metrekaresi küçük zaten boğuyodu ev beni bide ikinci çocuk tam manam oldu yeni ev yaptırmıştık ama taşınma askıdaydı ikinci çocukla durum değişti 3+1 e gidiyorum inşallah tabi gidebilirsem nezaman kalkınırsakNeden tasiniyorsunuz canım? Eşinin işine de yakınmış meraktan sordum cevap vermek zorunda değilsin
Valla ben de hiç yeni bebek demedim baya yol yaptım her gittiğimde pişman oldum her döndüğünde yine çıkmak istedim gezmelereakıllanilmiyor bakalım iki bebeyle ne yapcaz
Aynen ilkim benim çok heyecanlıyımAyy geliyor erkek analarii geliyorr
Geçmiş olsun canım bize de haber ver doktordan sonraAfedersiniz idrarımı yaparken zorlanarak yapma ile anladık bu sabah sıkışık uyandım ama ıkınarak yaptım idrarımı
Güzel haberlerle gel canımEvet yaaDoktorum bi ped dolusu kırmızı kan olursa gelirsin dediği için görüşmedim zaten beni taburcu ederkende böyleydim. Pazartesi günü randevum var
Her gittiğimde kan tahlili ve idrar tahlilime bakıyorlar ama sonuncusunda idrara bakılmadı sadece kana bakıldı, kanda çıkar mı?. Nasıl belirtiler olmuştu sende canım? Bende yanma falan yok, normal sıklıkta gidiyorum tuvalete. Enfeksiyon kanamayı etkilemiş miydi?Canım enfeksiyona baktırdın mı çünkü kanama olurken fıtıl seklınde progestan kullanımı enfeksıyon yapıyor basıma geldi
İnşallah canım benim çok sağolGüzel haberlerle gel canım
Bende senin gibiyim canım, midemin bulandırmadığı ne varsa onu yiyorumKızlar yaaa butun yemeklerden tıksınıyorum ne yersem ertesı gun dusununce agzıma gelıyor etten tavuktan mantıdan makarnadan corbadan tıksındım dun aksam yemegı yıyemedım sunu pısıreyım diyorum pısıremıyorum canım ıstemıyor sımdı kalktım bıraz tuzlu cubuk yedım mıdemı bastırsın dıye kendımı ıtıyorum kalk mutfaga gıt kendıne bıseyler yap dıye yok hıc canım bısey ıstemıyor mide bulantısı da var ama cok fazla değil yemesem ne olur ki
Bende onu çok aradım ama bulamadım, sonuç olarak annemleri çağırdımBenim annem çok yakın oturuyor ben her gün kaçıyorum valla eşim calisiyor 2 yaş bebeği artı hamilelik yetişemiyorum yemek içmek her şey burda. Diğer türlü de biriyle anlaştık gelip yemek yapıyor. Temizlik bir şekilde hallediliyor da yemeksiz gün gecmiyor yani o yüzden temizliğe alacağıma yemeğe yardımcı alıyorum
Canım usutmus olabilir misin? Ben haftasonu akşam sahilde rüzgardan ötürü çok usutmusum farkında değildim kalkınca anladim usudugumu. İki gün sonra uykumdan böbrek ağrısıyla uyandım, sonraki gün de idrar var sanki yapamıyorum gibi garip bir his vardı. Dün doktoruma söyledim idrar tahliline de bakıldı sonuçlardan gördüğüm kadarıyla herşey referans değerinde normal yazıyor. Acaba sende de üşütme gibi bir durum olabilir mi?Her gittiğimde kan tahlili ve idrar tahlilime bakıyorlar ama sonuncusunda idrara bakılmadı sadece kana bakıldı, kanda çıkar mı?. Nasıl belirtiler olmuştu sende canım? Bende yanma falan yok, normal sıklıkta gidiyorum tuvalete. Enfeksiyon kanamayı etkilemiş miydi?
Bence etkılemıstı canım doktor bunu fark ettıgınde hemen antıbıyotık verdı ama çok geç kalınmıştı kanda ve ıdrarda cıkar canım bana da kanama alanı yok dendı sureklı bebeğin eşi önde denildi o yapıldıgını söyledı ama bende çift rahim varmış ve enfeksıyon rahım ağzını ınceltıp kanamaya neden olabılırmıs ama herkesın vucudu farklı oluyor benım ozel durumumdan kaynaklı olmustur dıye dusunuyorum sızde olsaydı belli olurdu kanda ıdrardaHer gittiğimde kan tahlili ve idrar tahlilime bakıyorlar ama sonuncusunda idrara bakılmadı sadece kana bakıldı, kanda çıkar mı?. Nasıl belirtiler olmuştu sende canım? Bende yanma falan yok, normal sıklıkta gidiyorum tuvalete. Enfeksiyon kanamayı etkilemiş miydi?
Evet canım ya evde yardımcı bulmak çok zor. Bize geliyordu bir abla eli lezzetliydi ama sürekli bir bahane ediyordu. Hep hasta eşi hasta kardeşi yeğeni hasta olunca bile yeğenim hasta gelemiyorum diyorduBende onu çok aradım ama bulamadım, sonuç olarak annemleri çağırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?