2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay evet ya çok zor tam benimki kadarmis araları çocukların da valla ben uzun yola hep gece çıkarım oğlum uyur gece arabada rahat gideriz genelde. Bakalım iki çocuk olunca nasıl bir performans olacak. Ben de duramam yerimde biliyorum. Evde deliriyorum bazen biraz da orda deliriyim derim

Ayağımda çorapla sürekli yatıyorum ben evde güneşte olsa kombi daima açık üşütme ihtimalim hiç yok canım. Arkadaş progestan kullanırken enfeksiyon olabileceğini söylemişti. Bende enfeksiyon geçirmedim daha önce çok şükür( umarım geçirmem de) Bildiğim belirtilerin hiç birini de yaşamıyorum sanırım enfeksiyonum yok

Valla bulabilene aşk olsun ben ilçede yaşıyorum fiyatlar buyukşehire göre daha uygun ama gelenlerın nazından nıyazından geçilmiyor denılıyor mesela elimle ev sılmem dıye şartli geliyorlar bende salonum büyük elle sildirmem ama bı mutfakta elle silinir yani viledayla bende siliyorum zaten sürekli şu nerde bu nerde sunu getır bunu getır

Çok şükür canım aman olmasın dikkat etmeye devam edın durur kanamada inşallah

Ay ben temmuz gibi tatil düşünüyordum Erken mi olur ki

Bende şuan 11 haftalığım 12 den önce olmaz dedi ondan 4 ünde gidicem
Benim normalde 3 ünde devlet hastanesinde ultrason randevum vardı. Ama geçen hafta hesaplarıma göre 11+0 da (özel hast.) doktorum ultrasonda 11 hafta 4 günlük dedi. Tarama için ense kalınlığını ölçtü kan verin dedi. Bana da daha erken gibi geldi ama bilemedim. 3 Kasım içinde geç dedi. internette de ya da takvimlerde de 12 haftada başlar diyorlar. Benim doktor aceleci galiba

Bende dedim istersen yarım gün gel, başka yerlerde çalış istediğin vakitte yine gel. Ama bi gönülsüz, kızım gelsin falan dedi o da üniversite öğrencisi daha. tek tek ona şunu bunu yap demeye bile halim yok ben bayılmış gibi yatıyorum benim ilk hamileliğim çocuk olmayınca kendimi idare ederim dedim ama eşim gelene kadar uyuyorum beslenemiyorum, su içemiyorum. Böyle olunca annemi aradım. Annem de zaten benden temizlik istemede ne istersen yaparım dedi Gelmelerine daha 4 gün var gözüm kapıda bekliyorum

Merhabalarr, aranızda Ejder meyvesi yiyen oldu mu? Ya da sakıncası olan var mı biliyor musunuz? Benim çok canım çekiyor 1 2 kez yedim ama zararlı mı hergün de yersem dokunur mu bilmiyorum. İnternette zararına dair bişey bulamadım

Sevindim olmamasına canım

Ya kızlar ben disaridan yeme konusunda ipin ucunu biraz kaçırmış gibi hissediyorum önceden daha dikkatli olmaya çalışırdım ama şimdi canım çekince direkt söyleyip yiyorum inşallah bebise zararı olmaz

Canım bu aralar doğru düzgün giremiyorum senin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu. Profilnde pembe tokalı bebek var

Ya ben de canınızı çektirmek istemiyorum ama günlerdir kelle paça çorbası istiyorum ama çekiniyorum yemeye sizce sakıncası var mı

Neler yediğine bağlı canım cig kalmış et çiğ sebze meyve çok tüketmemek gerekiyor bir de güvendiğin bir yerlerden şöyle mümkün olduğunca arada bir sorun olmaz ama yoğun çalışıp hiç yemek yapamayanlar var onlar da dışardan yiyor ya da öğlen arasını dışarda yapmak zorunda kalanlar var. Nerden yediğine dikkat edersen bence o kadar büyük problem değil

Bilindik marka hamburgercilerden ya da tavukcudan diyim anlarsın zaten canım sebze yemiyorum dışarıdan zaten de şu aralar biraz ipin ucunu kaçırdım gibi bir yandan vicdanen kötü hissediyorum ama bir yandan canım istiyor

Ya ben de canınızı çektirmek istemiyorum ama günlerdir kelle paça çorbası istiyorum ama çekiniyorum yemeye sizce sakıncası var mı
bi tabatan bisey olmaz herhalde yaa . Yine de riske değer mi bilmiyorum. Benim de canım işkembe çorbası çekiyo

bi tabatan bisey olmaz herhalde yaa . Yine de riske değer mi bilmiyorum. Benim de canım işkembe çorbası çekiyo
Benim rüyama giriyor kokusu bile sonra aklımdan çıkmıyor of beni en çok zorlayan bu gereksiz iştahım olacak galiba. Hep zararlı hamurişi ağır şeyler çekiyor canım üstelik karaciğer enzimlerim yüksek çıktı diyet yapıyorum 2 gündür enginar yiyerek

Çok aynı fikirdeyim ha evde ha dışarıda zaten deliriyoruz bari biraz yol yer görelim hem uzun yolda dönüşümlü direksiyona geçiyoruz arada direksiyona geçer kafa dinlerim diyorum

Kızlar benimde canım sıkkın bebeğimiz icin 2+1 eve çıkalım dogalgazli olsun dedik evler 15.000 tl olmuş şaka gibi ya... gerçekten çıkmak mantıklı mı bebekle coo masrafimiz olur mu tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

Ay ben temmuz gibi tatil düşünüyordum Erken mi olur ki
Valla bende bebek 2 aylıkken gitmiştim yani neden olmasın aslında insanlar bebek çok küçük diye tedirgin olup gitmiyorlar ama en rahat dönemleri o zamanlar zaten. Genelde besle alt temizle uyusun durumu var. O dönemlerde daha çok uyuyorlar zaten o sebeple güzel geçiyor. Asıl sıkıntı şöyle hareketlenip sağa sola saldırınca başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…