Ay evet ya çok zor tam benimki kadarmis araları çocukların daTavsiye ederim mayıs gibi doğumlar olsa ağustos Eylül gibi gezilir
Şuanki evim 2+1 canım bide metrekaresi küçük zaten boğuyodu ev beni bide ikinci çocuk tam manam oldu yeni ev yaptırmıştık ama taşınma askıdaydı ikinci çocukla durum değişti 3+1 e gidiyorum inşallah tabi gidebilirsem nezaman kalkınırsak
Ben diyorum sen bensin diyeinsan her gittiğinde bin pişman olup her döndüğünde yine gidelim modunda oluyor. Geçen bi arkadaşım 3 yaş ve 6 aylık iki çocukla ilk defa uzun yol yapmışlar. Her 100 km de bir durduk biri sağımda ağladı biri solumda ben ortada ağladım eşim direksiyonda ağladı diyor sinirden yine gidermisin dedim akıllanmadım diyor
Ayağımda çorapla sürekli yatıyorum ben evde güneşte olsa kombi daima açık üşütme ihtimalim hiç yok canım. Arkadaş progestan kullanırken enfeksiyon olabileceğini söylemişti. Bende enfeksiyon geçirmedim daha önce çok şükür( umarım geçirmem deCanım usutmus olabilir misin? Ben haftasonu akşam sahilde rüzgardan ötürü çok usutmusum farkında değildim kalkınca anladim usudugumu. İki gün sonra uykumdan böbrek ağrısıyla uyandım, sonraki gün de idrar var sanki yapamıyorum gibi garip bir his vardı. Dün doktoruma söyledim idrar tahliline de bakıldı sonuçlardan gördüğüm kadarıyla herşey referans değerinde normal yazıyor. Acaba sende de üşütme gibi bir durum olabilir mi?
Valla bulabilene aşk olsun ben ilçede yaşıyorum fiyatlar buyukşehire göre daha uygun ama gelenlerın nazından nıyazından geçilmiyor denılıyor mesela elimle ev sılmem dıye şartli geliyorlar bende salonum büyük elle sildirmem ama bı mutfakta elle silinir yani viledayla bende siliyorum zaten sürekli şu nerde bu nerde sunu getır bunu getırEvet canım ya evde yardımcı bulmak çok zor. Bize geliyordu bir abla eli lezzetliydi ama sürekli bir bahane ediyordu. Hep hasta eşi hasta kardeşi yeğeni hasta olunca bile yeğenim hasta gelemiyorum diyordugeldiği de haftada 3 gün iki saat. Sonra kendi evimde yapayım siz alın dedi iyi dedik. Sonra gene vazgeçti size geleyim dedi ama saat koymayalim istediğim zaman geleyim diyo. Ahaha ben ona göre ayarlayacakmisim kendimi. Şimdi her gün yarım gün gelecek yardımcı arıyorum yemek temizlik için bakalım haftanın 5 günü gelsin yetişemiyorum valla eve annem de ancak oğluma bakabiliyor öyle ev işiyle de uğraştırmak istemiyorum açıkçası
Çok şükür canım aman olmasınAyağımda çorapla sürekli yatıyorum ben evde güneşte olsa kombi daima açık üşütme ihtimalim hiç yok canım. Arkadaş progestan kullanırken enfeksiyon olabileceğini söylemişti. Bende enfeksiyon geçirmedim daha önce çok şükür( umarım geçirmem de) Bildiğim belirtilerin hiç birini de yaşamıyorum sanırım enfeksiyonum yok
Ay ben temmuz gibi tatil düşünüyordumTavsiye ederim mayıs gibi doğumlar olsa ağustos Eylül gibi gezilir
Şuanki evim 2+1 canım bide metrekaresi küçük zaten boğuyodu ev beni bide ikinci çocuk tam manam oldu yeni ev yaptırmıştık ama taşınma askıdaydı ikinci çocukla durum değişti 3+1 e gidiyorum inşallah tabi gidebilirsem nezaman kalkınırsak
Ben diyorum sen bensin diyeinsan her gittiğinde bin pişman olup her döndüğünde yine gidelim modunda oluyor. Geçen bi arkadaşım 3 yaş ve 6 aylık iki çocukla ilk defa uzun yol yapmışlar. Her 100 km de bir durduk biri sağımda ağladı biri solumda ben ortada ağladım eşim direksiyonda ağladı diyor sinirden yine gidermisin dedim akıllanmadım diyor
Benim normalde 3 ünde devlet hastanesinde ultrason randevum vardı. Ama geçen hafta hesaplarıma göre 11+0 da (özel hast.) doktorum ultrasonda 11 hafta 4 günlük dedi. Tarama için ense kalınlığını ölçtü kan verin dedi. Bana da daha erken gibi geldi ama bilemedim. 3 Kasım içinde geç dedi.Bende şuan 11 haftalığım 12 den önce olmaz dedi ondan 4 ünde gidicem
İdrar tahlili verdim, karından muayene etti bebeğim iyi elhamdulillah. Şimdi tahlili bekliyorum canımGeçmiş olsun canım bize de haber ver doktordan sonra
Bende dedim istersen yarım gün gel, başka yerlerde çalış istediğin vakitte yine gel. Ama bi gönülsüz, kızım gelsin falan dedi o da üniversite öğrencisi daha. tek tek ona şunu bunu yap demeye bile halim yok ben bayılmış gibi yatıyorumEvet canım ya evde yardımcı bulmak çok zor. Bize geliyordu bir abla eli lezzetliydi ama sürekli bir bahane ediyordu. Hep hasta eşi hasta kardeşi yeğeni hasta olunca bile yeğenim hasta gelemiyorum diyordugeldiği de haftada 3 gün iki saat. Sonra kendi evimde yapayım siz alın dedi iyi dedik. Sonra gene vazgeçti size geleyim dedi ama saat koymayalim istediğim zaman geleyim diyo. Ahaha ben ona göre ayarlayacakmisim kendimi. Şimdi her gün yarım gün gelecek yardımcı arıyorum yemek temizlik için bakalım haftanın 5 günü gelsin yetişemiyorum valla eve annem de ancak oğluma bakabiliyor öyle ev işiyle de uğraştırmak istemiyorum açıkçası
Sevindim olmamasına canımAyağımda çorapla sürekli yatıyorum ben evde güneşte olsa kombi daima açık üşütme ihtimalim hiç yok canım. Arkadaş progestan kullanırken enfeksiyon olabileceğini söylemişti. Bende enfeksiyon geçirmedim daha önce çok şükür( umarım geçirmem de) Bildiğim belirtilerin hiç birini de yaşamıyorum sanırım enfeksiyonum yok
Canım bu aralar doğru düzgün giremiyorum senin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu. Profilnde pembe tokalı bebek varAslınmda süt pompası sırf süt gelsin diye değil fazla sütü saklamak için önemli. 2 arkadaşım da doğum yaptı deli gibi emziriyorlar fazla fazla geliyor sütleri çok şükür. Ancak taş gibi olup acımaya başlıyormuş fazla kalan sütü sağmazlarsa. Mutlaka sağma aleti lazım dediler. Ama sanırım doğumdan sonra almak mantıklı. Belki de hiç sütüm gelmeyecek. Allah korusun.
Neler yediğine bağlı canım cig kalmış et çiğ sebze meyve çok tüketmemek gerekiyor bir de güvendiğin bir yerlerden şöyle mümkün olduğunca arada bir sorun olmaz ama yoğun çalışıp hiç yemek yapamayanlar var onlar da dışardan yiyor ya da öğlen arasını dışarda yapmak zorunda kalanlar var. Nerden yediğine dikkat edersen bence o kadar büyük problem değilYa kızlar ben disaridan yeme konusunda ipin ucunu biraz kaçırmış gibi hissediyorumönceden daha dikkatli olmaya çalışırdım ama şimdi canım çekince direkt söyleyip yiyorum inşallah bebise zararı olmaz
Bilindik marka hamburgercilerden ya da tavukcudan diyim anlarsın zaten canımNeler yediğine bağlı canım cig kalmış et çiğ sebze meyve çok tüketmemek gerekiyor bir de güvendiğin bir yerlerden şöyle mümkün olduğunca arada bir sorun olmaz ama yoğun çalışıp hiç yemek yapamayanlar var onlar da dışardan yiyor ya da öğlen arasını dışarda yapmak zorunda kalanlar var. Nerden yediğine dikkat edersen bence o kadar büyük problem değil
bi tabatan bisey olmaz herhalde yaa . Yine de riske değer mi bilmiyorum. Benim de canım işkembe çorbası çekiyoYa ben de canınızı çektirmek istemiyorum ama günlerdir kelle paça çorbası istiyorum ama çekiniyorum yemeye sizce sakıncası var mı
Benim rüyama giriyor kokusu bile sonra aklımdan çıkmıyor of beni en çok zorlayan bu gereksiz iştahım olacak galiba. Hep zararlı hamurişi ağır şeyler çekiyor canım üstelik karaciğer enzimlerim yüksek çıktı diyet yapıyorum 2 gündür enginar yiyerekbi tabatan bisey olmaz herhalde yaa . Yine de riske değer mi bilmiyorum. Benim de canım işkembe çorbası çekiyo
Çok aynı fikirdeyim ha evde ha dışarıda zaten deliriyoruz bari biraz yol yer görelimAy evet ya çok zor tam benimki kadarmis araları çocukların davalla ben uzun yola hep gece çıkarım oğlum uyur gece arabada rahat gideriz genelde. Bakalım iki çocuk olunca nasıl bir performans olacak. Ben de duramam yerimde biliyorum. Evde deliriyorum bazen biraz da orda deliriyim derim
Valla bende bebek 2 aylıkken gitmiştim yani neden olmasınAy ben temmuz gibi tatil düşünüyordumErken mi olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?