2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ne yiyosun canım fast food tarzı mı

Ya ben de canınızı çektirmek istemiyorum ama günlerdir kelle paça çorbası istiyorum ama çekiniyorum yemeye sizce sakıncası var mı
Doktor yasak diyo sakatata ama canım yine bi sor istersenn

Kızlar ev yoğurdu yiyosunuz değil mi hersey kafama takılır oldu

Ya ben de canınızı çektirmek istemiyorum ama günlerdir kelle paça çorbası istiyorum ama çekiniyorum yemeye sizce sakıncası var mı
Valla ben dün yedim sakatat sakıncalı diyorlar ama dayanamadım yani bi tabak yedim napayım
canım bende dışardan çok yiyorum canım ne isterse ondan yiyorum. Yalnız sebze tavuk filan yemiyorum. Ben ilk gebeliğimde bi zehirlenme durumu olmuştu ama evde et yemeği yedim kayınvalidemde. Doktor tavuk olsa özellikle dışardan olsa zehirlenme durumu ihtimalini düşünürdüm ama et geleli yemeği çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum zehirlenme değilde senin midene dokunmuştur demişti. Ozamandır gebelikte dışardan özellikle tavuk yememeye imtina ediyorum eti de orta iyi pişmiş olarak sipariş veriyorum

Yok valla kızıma mümkün olduğunca ev yoğurdu yediriyorum ama kendim evde az kaldıysa market yoğurdu sipariş verip onu yiyorum çok takılmıyorum
Neden canım peki bi zararı mı var kızın yesin diye mi

Ben şu ara fast food'a taktım burger,Popeyes vs. Bunlardan tavuk nuggetlarini da yiyorum direkt tavuk olarak tavuk dünyası hariç bir yerde yemedim, salata ya da sebze tuketmiyorum zaten ama bugün tıka basa yedim inşallah igrenirim de kurtulurum şu istekten ya. Artık yemek istemiyorum fast food tarzı vicdanen de kötü hissediyorum ama canım o an sadece onu istiyor

Azaltmaya calıs yinede canım. Arada bir yiyoruz mecbur ama canın çekince başka şeyler at ağzına doyur kendini nefsi geçiyo insanın biraz mi
Bugün resmen sadece onu istedim baska şeyler yapayım dedim yok canım istemiyor akşam eşim yaparım ben sana evde dedi akşama çok var ve ben şimdi açım yedim valla hepsini inşallah midem bulanip igrenirim de daha da yemem ya vicdanen de iyi hissettirmiyor

Ben de pek dikkat edemiyorum artık ya dışardan değil de abur cubur tarzı canım çok çekiyor ve çok acıkıyorum

Ev doğalgazlı değilse kış dönemi için doğalgazlı ev bebeklerde rahat oluyor açıkçası canım. Şuan alışveriş kontroller doğum vs masraflar çok fazla olacak. Doğum nasipse mayısta desek zaten ilk dönem bıraktığı yerde yatacak filan e bide yaz olacak 8-9-10 aylık olana kadar kafan rahat aslında klimalı odada bıraksan durur ama emeklemeye başladıktan sonra oda oda peşinde dolanıyor sıcak soğuk gir çık dolan durumu oluyor bebekle taşınırım dersen kışa doğru Ekim Kasım gibi taşırsın ama şöyle de bi durum var beklediğimiz her gün zararda oluyor 2024 ekimde 15binlik evler kaç tl olur bilinmez.

Aslında kendin köfte evde yapıp buzluğa atsan çıkarırsın ekmeğini yine dısardan alırsın sosla falan baya seni idare edebilir.bende arada yiyorum ama dediğin gibi sonra vicdan yapıyorum

Ben de pek dikkat edemiyorum artık ya dışardan değil de abur cubur tarzı canım çok çekiyor ve çok acıkıyorum
Mide bulantısı zamanı kraker yediğim için göresim gelmiyor abur cuburu, tatlı bir şey yemiyorum zaten çikolata falan unuttum resmen. Cips iki defa yedim sanırım, ama şu fast food gerçekten zararlı ya birakcam artık çok çok nadir yicem

Neden canım peki bi zararı mı var kızın yesin diye mi
Aynen evde az kalınca çocuk yesin ev yapımını diyorum kendim market yoğurdu yiyorum mayalayana kadar.
Tabiki kesin olarak ev yapımı öneriliyor ama ben çokta takılmıyorum ya market yoğurdu da yerim ev yoğurdu da yerim okadar kasmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…