2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay geç döllenme olunca kız bebek mi oluyormuş
Aslında kesin değil ama şöyle açıkliyim kuzum y spermler daha hızlı ilerler ama daha erken ölürmüş x sperm ise daha yavaş ve ağır ilerler ama daha geç ölürmüş. Bu bilgiden yola çıkarak geç oluşmuş bir döllenmede Y sperm olması ihtimali daha düşük. Mesela kız bebek isteyenler için de yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki yaşayıp bırakın derler ki o çatlama anına dek y spermler ölmüş x spermler çoğunlukta olduğunda kız ihtimali artmış oluyor . Umarım düzgün şekilde anlatabilmişimdir bende bu bilgilerle naaptım çatlamaya en yakın zamanda ilişki yaşadım ki erkek bebiş tutsun diye bakalım olmuş mu bi kızım var bir de sağlıklı hayırlı bir oğlan olsa tamamlanıcaz

Kız diye tahmin ediyorum canım sana
Doktor tam bir tahmin yürütmedi bir sey diyelim illa dersen erkek gibi dedi ama kesin diyemem dedi etrafımdakiler hala erkek değildir kızdır diyorlar erkek olduğu kesinlesirse inanmayacaklar herhalde doğuma kadar

İlk haftalar için geçerli kuzum 6 7 hafta varsa at. Benimki konuma göre net erkek kız çıkarsa inanmıcam. Hiç bir defa bile mide bulantımda olmadı çok rahat geçiriyorum
Bende de bulantı olmadı canım erkek çıktı inşallah gönlüne göre olur

İlk haftalar için geçerli kuzum 6 7 hafta varsa at. Benimki konuma göre net erkek kız çıkarsa inanmıcam. Hiç bir defa bile mide bulantımda olmadı çok rahat geçiriyorum
Maalesef o haftalardan görüntü yok. Senin en azından gebelikler arası belirti farkı var benim ikisinde de kusma olmadı şükür. Sadece ilkte göğüs ağrım vardı bunda hiç olmadı. İlkte cildin yağlandı bunda kuruma oldu. İlkte hiç lekem olmadı bunda kahverengi lekelenmem oldu. Bir Arkadaşım kesin erkek diyo öteki arkadaşım belirti farklı olsada cinsiyet farklı olmayabilir bu da kız olabilir diyo öylece kaldım özele de gidemiyorum

Doktor tam bir tahmin yürütmedi bir sey diyelim illa dersen erkek gibi dedi ama kesin diyemem dedi etrafımdakiler hala erkek değildir kızdır diyorlar erkek olduğu kesinlesirse inanmayacaklar herhalde doğuma kadar
Yok yok değişebilir canım hala kız çıkma şansı var benim ilk çocukta 12-13 haftada özelde erkeğe benziyor dedi sana dedikleri gibi. 16. Haftamda kız olduğu kesinleşti

Bende kızlarda kanama olmadı bunda kanamalo geçirdim canım

Sen ögrendin mi kız ben niye görmedim sagıkla gelsin inşallah teori tuttu mu sende bakmışmıydık
İnşallah kuzumm bugun öğrendim bende ortada durduğuu için emin olamamıştınn

En başlarda bende öyle düşünüyordum canım ama ultrasonda rahat bir 10 dak baktık çıkıntı göremedim ben inşallah dedigin gibi olur benim iki kızım var başka da yapmıcam zaten
Ayy hayırlısı olsun inşallah yüreğinde ki gibi benimde ilk bebisim saglikla gelsinde

Bu genellikle doğru çıkıyor. Benim tek ilişki yumurtlama günü sonuç erkek. Tabi ben bunu gebe kaldıktan sonra öğrendim

Hayırlı akşamlar kızlar 12 hafta ve üzeri olanlar bebişin hareketlerini hissetmeye başladınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…