2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hayalimdeki kaynana şimdiden öğretiyor herşeyi beraber yapıyomuşsunuz gelinin duasını alacaksın

Benim iki görümce var eşim tek. Kv her işi kızlara yaptırmış eşim iş yapmayı bilmez de sevmez de akşamları çocuğun oyuncaklarını topluyo sağolsun bi yaptığı da o zaten

Çok tesekkür ederimmm

Bende bagi easyfold 2 var içinden çoktan aparatla arabaya takılan puseti de ona takabiliyorsun küçük bir şekilde katlanıyor çok rahat taşınıyor travel sistem kadarda konforlu ama kabin boy gibi de küçük oluyor uçakta alıyorlar mı denemedim ama katlayınca çanta gibi oluyo yani çok memnunum 2 senedir kullanıyorum. Çok araştırarak almıştım o zaman

İkili taramadan sonraki aşama nedir acaba sormayı unuttum doktora sen bizden tecrübelisin A Afratafrac

Hemen bakıyorum kuzum

Kızlar selam
Bugün doktor kontrolümüz vardı, 11+6 olmuşuz. İnanılmaz büyümüş gibi geldi bana. Fetal DNA için de kan verdim. Yaklaşık 10 gün sonra sonuçlar gelecek. Cinsiyeti de o zaman belli olacakmış...ama tabii ki benim için önemli olan sağlıklı olması. Çok şükür ultrasonda hiçbir sıkıntısı olmadığını gördü doktorumuz da. İnşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız, mutluluklarimiza mutluluk katariz

İkili taramadan sonraki aşama nedir acaba sormayı unuttum doktora sen bizden tecrübelisin A Afratafrac
Bebeğim ben 15. haftadayım. İkili tarama yaptırmadım dna yaptırdım ancak başka bişi yapılmadı henüz. Bu sabah randevum vardı başını göbek çevresini bacak kemiğini ölçtü baktı. 115gr olmuş 13 cm de boyu

Sabah yazmıştım. Tetanoz aşısını önerdi ancak grip aşısını önermedi doktorum.

20. haftadan sonra detaylı ultrasona falan girmeye başlayacağız onu biliyorum. Uzman bir perinatolog tarafından yapılması iyiymiş detaylı ultrasonun.

Bir de 20. haftadan sonra genelde kan ilacı kullandırtmaya başlıyormuş doktorlar.

Daha sonra da şeker yüklemesi gerçekleşecek sanırım. (25. haftadan sonra falan olması lazım)

32. haftada çalışan annelerin mutlaka çalışabilir raporu alması gerekiyormuş kaçıncı haftaya kadar çalışacaksanız (en geç 37. hafta sonuna kadar çalışılabiliyormuş), iş yerine verilecek. Böylece doğum parası alabilelim.

Bunlar dışında da ekstra bişi yok galiba benim bildiğim. Ara ara rutin kontrollere gidicez galiba.

Ben de bugün kan vereceğim.
Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim Maşallah sizin bebişe de.

Gözün aydın canım sağlıkla kavuşalım hepberaber yavrularımıza inşallah

Kızlar tavuk knor et knor kullanıyor musunuz eşim hamileyim diye eve almıyor izin vermiyor çok da lezzetli ya

kuzum görüntü pek iyi değil biliyorum ama var mı bir tahmin melegim can kıslarr?

Eklentiler

• 2964E65E-5BBF-4847-879E-8FA28872BD68.webp
    22 KB · Görüntüleme: 34
  • 588A1C51-BCC8-476C-8F9D-7FAE38B8DD84.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…