2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu genellikle doğru çıkıyor. Benim tek ilişki yumurtlama günü sonuç erkek. Tabi ben bunu gebe kaldıktan sonra öğrendim
Aaa bak tutan birini bulduk bende ikinci bebişe karar verince öğrendim bunu canım. Şimdi kendim de dahil tutan olacak mı diye tetikte bekliyodum kii ilk senden öğrenmiş oldum

Yok yok değişebilir canım hala kız çıkma şansı var benim ilk çocukta 12-13 haftada özelde erkeğe benziyor dedi sana dedikleri gibi. 16. Haftamda kız olduğu kesinleşti
Cook heyecanlıyım 3 hafta kaldı sağlıklı olsun da bakalım ne sürpriz yapacak minnoşum bize

Ayy evet oğlumla evlenen kız bana dua edecek diyorum ben de Zaten yengeç burcu tam bir ev erkeği benim eşim 14 yaşından beri yalnız yaşamış liseyi de dışarıda okumuş üniyi de her işi bilir ama yapmaz öylesi daha kötü

İyi aksamlar herkese yogun calisiyorum mesajlarin hepsini okuyamadim simdiden cinsiyet ogrenenlere hayirli olsun insallah darisi bizlerin basina ben folik asiti bitirdim yeni tablet alma konusunda kafam karisik cunku 12. Hafta olmasina az kaldi onun yerine folik asit yuksek gıdalar yemeyi tercih etcem sizce yeterli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…