2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bence kız çünkü Murat hocanın yorumlarında 11. Haftada bile erkek olunca görmüş söylemiş cihazlar çok iyi ve net çünkü söylemediyse kız ve göstermiyor
Ya ben de benim doktorumun bir hikayesinde böyle bir şey görmüştüm ama yanlış gördüm demek ki diye düşünmüştüm 14. Haftadan sonra söylüyorum dedi doktorum çünkü bakalım sürprizli bebişim 16. Haftada kendini belli edecek mi senin randevun ne zaman canimm

Ya kızlar siz günde kaç litre su içiyorsunuz ben ancak 1.5 litre o da zorla yudum yudum. Millet 3 litre içiyormuş. Çatlak olmaması için de istiyorum çok içmek ama midemi bulandırıyor

Anladım canım ben spermlerin tamamının vücutta kalış ömrünü 72 saat olarak biliyodum hız konusunu bilemicem tabi hayırlısı artık bende yanlara doğru genişliyorum galiba benimde kız geliyor

Hayırlı olsun hayatım bence fiyat güzel
İnsanın bebesi olunca her şeyi yaptırıyor valla ben de 30 yaşındayım ama fetal dna yaptırdım

Hayırlı olsun hayatım bence fiyat güzel
İnsanın bebesi olunca her şeyi yaptırıyor valla ben de 30 yaşındayım ama fetal dna yaptırdım
Yaş riskinden ötürü yaptırmadın o zaman değil mi canım emin olmak adına yaptırdın ben de 28 yaşındayım

Ya kızlar siz günde kaç litre su içiyorsunuz ben ancak 1.5 litre o da zorla yudum yudum. Millet 3 litre içiyormuş. Çatlak olmaması için de istiyorum çok içmek ama midemi bulandırıyor
Ben 2 litre içiyorum fazlası bana yaramıyor zaten herkes 3 litre içecek diye bir şey yok vücut yapına göre kendin belirlemem lazımm

Yaş riskinden ötürü yaptırmadın o zaman değil mi canım emin olmak adına yaptırdın ben de 28 yaşındayım
Valla doktor fetal yapalım kesin sonuç diğerinde riskli grupta çıkabilirsin dedi bi de onun sonucu kesin değil falan diyince biz de yaptırdık yani ne derse yapmaya çalışıyoruz
Valla kendim için gitsem yapmam da bebek olunca gerek yok diyemiyorsun

Bildiğiniz cinsiyet hurafeleri var mı ya çatal bıçak testi gibi evde çok sıkıldım bunu yaptım bıçak çıktı yüzük pek anlamadım

Bence kız gördüklerini değişiyor diye geçe bırakıyor erkek söylemişler çünkü hep 11 kasımda benim randevu günler geçmiyor

Benim midemi bulandırdığı için ben bir süredir içmiyorum bile ne yapayım doktor da içmeye çalış bulantının daha az olduğu zamanlarda dene dedi onuda yapmadım bakalım gidiyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…