2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim doktorum multivitamin vermişti folik asidin bitince başlarsın demişti ben de bitirince başlamıştım. Multivitaminlerin içinde de folik asit oluyor zaten doktor randevun yakın zamanda mi? Belki multivitamin verir

Öyle gerçekten, olmuşken her şey olsun diyorsun

8 kasimda ikili testim var. Benim icin ense pilisi ve ultrason ölçümleri daha önemli kan ile bakilan istatiksel verilere oek güvenmiyorum o yüzden. Kasim sonuna dogru da cinsiyet belli olur diye düşünüyorum

Benim doktorum multivitamin vermişti folik asidin bitince başlarsın demişti ben de bitirince başlamıştım. Multivitaminlerin içinde de folik asit oluyor zaten doktor randevun yakın zamanda mi? Belki multivitamin verir
Yaklasik 10 gun sonra falan gitmeyi düşünüyorum zaten bas donmem var belki onun icin de iyi gelir gidince bi bahsedeyim

Canım başın sağolsun. Sen iyimisin?
Fiziken iyiyim de ruhen pek iyi değilim. Düzelecektir zamanla. Genetik testleri yaptıracağım bakalım bir sorun mu var. Normalde ilk gebelikte yapılmıyor ama ikinci bebeğin de ölmesini beklemek istemiyorum. Bir şey varsa önlem alayım en azından.

8 kasimda ikili testim var. Benim icin ense pilisi ve ultrason ölçümleri daha önemli kan ile bakilan istatiksel verilere oek güvenmiyorum o yüzden. Kasim sonuna dogru da cinsiyet belli olur diye düşünüyorum
Merhaba Bu perinatolojide yapılan 2 li testlerde bunlara da bakılıyor mu yoksa direk kan testine mi gönderiyorlar bu dediğiniz ölçümleri ilk defa duydum da o yüzden soruyorum

Çok üzüldüm Allah tez zamanda yerini doldursun inşallah

Yarın 11 de ikili testim var. İlk bebeğimde cinsiyet ikili testte belli olmuştu yine aynı perinatoloğa gideceğim muhtemelen yine belli olacak bir ince heyecanım yok değil erkek olduğuna neredeyse eminim ama yine de kısmet diyorum bakalım.

Benim eşimde yengeç ama yapmayan cinsten bencede gelinden çok dua alcan sen

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çabucak bu süreci atlatıp tez vakitte sağlıkla kucağına alacağın yeni gebeliklerin olsun inşallah.
Seni daha fazla üzmücekse sen mi anladın yani kanama gibi bi durum mu oldu kontrolde mi öğrendin canım cevap vermesende olur daha fazla üzmesin seni süreç zaten zor

12+6 ile bugün kontrolüm vardı. İkili tarama için ultrasonda her şey olması gerektiği gibi göründü kan da verdim o 1 hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyet için çok emin bir şekilde erkek dedi ama yine de çok az da olsa bir dahakine daha net belli olur kapısı bıraktı. Ben biraz kız olsun modundayım belki değişir ihtimali içinde duruyor

Bir de folik asit bitmek üzere onu bitir sonra yeni ilaçlara başla dedi. İmom Omega 3 ve d vitamini damlası ve kan için suya karıştırılan toz verdi. Açıkçası ben midemden çok sıkıntılıyım takviye kullanımı beni çok zorluyor, kuzenime doktoru tahliller doğrultusunda folik asit hariç doğuma kadar hiç takviye vermemişti benim de geçen ay her şeyim çok iyi çıkmıştı bu sefer tahlil bile yapmadan direkt bir sürü ilaç yazdı. Özellikle omega 3 ve kan için son 3 ay diye duymuştum biraz erken gibi geldi o anda heyecandan hiç sormak aklıma gelmedi.

İnternetten baktığım kadarıyla ihtiyaç olmadan kullanılan takviyelerin faydadan çok zarar getireceği de yazıyor biraz endişeliyim açıkçası değerlerim bilinmeden takviye almak doğru mudur? İlk hamileliğim tecrübem yok o yüzden kafam karıştı hem gereksiz hem de erken mi başlandı acaba diye düşünüyorum.

Bildiğiniz cinsiyet hurafeleri var mı ya çatal bıçak testi gibi evde çok sıkıldım bunu yaptım bıçak çıktı yüzük pek anlamadım
Bende hurafelerin hepsi erkek diyor bu tezi çürütecem galiba. Hatta yüzük testi iki kızım var iki kızım için yuvarlak döndü 3. Düşüge erkek şuanki hamileligime erkek diyor.(bunu acuç
İçinde yapıyorsun) Göbegimde yaptım yine erkek

Eklentiler

• ABC6B0F5-67AD-4D97-ABBC-C8CA2FDE04F1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 6B548719-C79F-40BD-9CEA-A0B030600887.webp
    39 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…