Ay bizi de haberdar et erkekse ikilide belli olur bir de perinatologsa kesin bilir bakalım bizi de haberdar et ihmal etme merak içindeyimYarın 11 de ikili testim var. İlk bebeğimde cinsiyet ikili testte belli olmuştu yine aynı perinatoloğa gideceğim muhtemelen yine belli olacak bir ince heyecanım yok değil erkek olduğuna neredeyse eminim ama yine de kısmet diyorum bakalım.
Benim şuanki ilk gebeliğim, geç döllenme, yumurtlama günü tek ilişki ve erkek
Geç döllenme den ziyade ilişkinin yumurtlama günü olup olmadığı önemli canımAaa e ozaman tutmamış işte ama nasıl hem geç döllenme hem yumurtlama günü ilişki oluyor kafam karıştı bende erkek istiyom ama benim baya geç döllenme
Benim bu teorilere göre yine sürprizi bebeAy bizi de haberdar et erkekse ikilide belli olur bir de perinatologsa kesin bilir bakalım bizi de haberdar et ihmal etme merak içindeyim
Geç döllenme den ziyade ilişkinin yumurtlama günü olup olmadığı önemli canımdiyelim geç yumurtladın ilişki de ondan iki üç gün önce oldu mesela o zaman işte kız olma olasılığı daha yüksek ama geç yumurtlama oldu ilişki de tamtunurtlama günü oldu o zaman erkek olma ihtimali daha yüksek diyorlar ama tabi yüzde yüz değil bu teoride
Ben onu da bilmiyorum ki nezaman yumurtladım ilişki nezaman oldu neden böyle şeyler oldu hiç hatırlamıyorumAy bizi de haberdar et erkekse ikilide belli olur bir de perinatologsa kesin bilir bakalım bizi de haberdar et ihmal etme merak içindeyim
Geç döllenme den ziyade ilişkinin yumurtlama günü olup olmadığı önemli canımdiyelim geç yumurtladın ilişki de ondan iki üç gün önce oldu mesela o zaman işte kız olma olasılığı daha yüksek ama geç yumurtlama oldu ilişki de tamtunurtlama günü oldu o zaman erkek olma ihtimali daha yüksek diyorlar ama tabi yüzde yüz değil bu teoride
Kuzum ben bütünsel alıyorum. Yani bir bölgeye değil. Aslında bu avantajNormalde nerelerinden kilo aldığına göre değişir kuzum kimisi bacaktan almaz hiç hep ince kalır sende öyle mi?
Oyle yapıyorum canım çok teşekkür ederimYaasen bu hafta gidicektin sanırım bi sor bakalım canım belki vitamini değiştirir. Uzanabilme imkanın varsa çalışmıyosan bugun uzan bakalım yarına hafiflicek mi
Hayırlı olsun canim insallah hersey gonlunuzce olurkızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yokeşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz
Amin canım inşallahHayırlı olsun canim insallah hersey gonlunuzce olur
Gözün aydın canım inşallah güzel olduğu kadar huzurlu kısmetli hayırlı bi evdir Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinkızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yokeşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz
Sağol canımGözün aydın canım inşallah güzel olduğu kadar huzurlu kısmetli hayırlı bi evdir Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin2+1 istiyodun galiba dimi sen kirası nekadarmış
Ay maşallah bebiş nasibiyle geliyor istesen böyle denk gelmez vallahi senin adına çok sevindim gönlünce döşe artık eviniSağol canımamin insallah öyledir içime sindi baya benim.. aynen canım 2+1 sıfır ev 15 bin dedi 11 bine indi adam zaten çok zengin normal biri olsa inmezdi iyi insana denk geldik
Ayy evet ya maşallah minnosumaAy maşallah bebiş nasibiyle geliyor istesen böyle denk gelmez vallahi senin adına çok sevindim gönlünce döşe artık evini
HahahahKuzum ben bütünsel alıyorum. Yani bir bölgeye değil. Aslında bu avantaj
Ayyyyy yemin ederim çok mutlu oldum niyeyse ya çok çok şükürler olsun sağlıkla al kucağına inşallahCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
Aşkım ben de istanbulda yaşıyorum ama eminim ki türkiyede de düzgün çalışıyorlar tabiki..fiyat olarak bile aynı para yani9 gün normal süreymiş. ama fransa'ya gitmesi iyimiş. türkiye'de düzgün çalışılıyordur inşallah, burada yurtdışına gönderen firma yok
Benim bu teorilere göre yine sürprizi bebeyumurtlama öncesinde de ilişki oldu yumurtlama günü de acaba hangi sperm önce davrandı
Valla biz de o ara bir coşmuşuz arkadaşlar bir gün arayla iki kere ilişki olmuş artık hangisi tuttuysa. Baya dikkatsiz davranmışız ya şimdi düşününce kaza olmaması Mucizeymiş zatenBen onu da bilmiyorum ki nezaman yumurtladım ilişki nezaman oldu neden böyle şeyler oldu hiç hatırlamıyorumyine de sonuca göre az çok en azından yumurtlamaya yakın mı yumurtlama gününe mi denk gelmiş teoriyi tutturmak amaçlı çözeriz
Ahahahahaha kısmet o şekildeymiş beybii :)Ay sen değilmiydin o ben sendin sandımkimdi o cuma verdi sonraki perşembe sonucu öğrendi. Tamamen onun olumluluğuna bakarak bu firmayı seçtim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?