2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay bizi de haberdar et erkekse ikilide belli olur bir de perinatologsa kesin bilir bakalım bizi de haberdar et ihmal etme merak içindeyim
Benim şuanki ilk gebeliğim, geç döllenme, yumurtlama günü tek ilişki ve erkek

Aaa e ozaman tutmamış işte ama nasıl hem geç döllenme hem yumurtlama günü ilişki oluyor kafam karıştı bende erkek istiyom ama benim baya geç döllenme
Geç döllenme den ziyade ilişkinin yumurtlama günü olup olmadığı önemli canım diyelim geç yumurtladın ilişki de ondan iki üç gün önce oldu mesela o zaman işte kız olma olasılığı daha yüksek ama geç yumurtlama oldu ilişki de tamtunurtlama günü oldu o zaman erkek olma ihtimali daha yüksek diyorlar ama tabi yüzde yüz değil bu teoride

Benim bu teorilere göre yine sürprizi bebe yumurtlama öncesinde de ilişki oldu yumurtlama günü de acaba hangi sperm önce davrandı

Ben onu da bilmiyorum ki nezaman yumurtladım ilişki nezaman oldu neden böyle şeyler oldu hiç hatırlamıyorum yine de sonuca göre az çok en azından yumurtlamaya yakın mı yumurtlama gününe mi denk gelmiş teoriyi tutturmak amaçlı çözeriz

kızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yok eşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz

Hayırlı olsun canim insallah hersey gonlunuzce olur

Gözün aydın canım inşallah güzel olduğu kadar huzurlu kısmetli hayırlı bi evdir Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 2+1 istiyodun galiba dimi sen kirası nekadarmış

Gözün aydın canım inşallah güzel olduğu kadar huzurlu kısmetli hayırlı bi evdir Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 2+1 istiyodun galiba dimi sen kirası nekadarmış
Sağol canım amin insallah öyledir içime sindi baya benim.. aynen canım 2+1 sıfır ev 15 bin dedi 11 bine indi adam zaten çok zengin normal biri olsa inmezdi iyi insana denk geldik

Sağol canım amin insallah öyledir içime sindi baya benim.. aynen canım 2+1 sıfır ev 15 bin dedi 11 bine indi adam zaten çok zengin normal biri olsa inmezdi iyi insana denk geldik
Ay maşallah bebiş nasibiyle geliyor istesen böyle denk gelmez vallahi senin adına çok sevindim gönlünce döşe artık evini

Kızlar ya göbek deliğim kaşınıyor hafif kızarık belki kaşıdığım içindir. Normal mi sizce

Ayyyyy yemin ederim çok mutlu oldum niyeyse ya çok çok şükürler olsun sağlıkla al kucağına inşallah parti mi yapacaksın canım? Ben eşimle ikimiz küçük bir şey yaptık daha doğrusu eşime ben süpriz yaptım cinsiyeti tek başıma öğrenmiştim dayanamadım ben

9 gün normal süreymiş. ama fransa'ya gitmesi iyimiş. türkiye'de düzgün çalışılıyordur inşallah, burada yurtdışına gönderen firma yok
Aşkım ben de istanbulda yaşıyorum ama eminim ki türkiyede de düzgün çalışıyorlar tabiki..fiyat olarak bile aynı para yani
Benim doktor verdi o firmayı baktım burda da 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat doktorun dediği yere gönderdim sende doktoruna sor belki bildiği bi yer vardır

Benim bu teorilere göre yine sürprizi bebe yumurtlama öncesinde de ilişki oldu yumurtlama günü de acaba hangi sperm önce davrandı

Valla biz de o ara bir coşmuşuz arkadaşlar bir gün arayla iki kere ilişki olmuş artık hangisi tuttuysa. Baya dikkatsiz davranmışız ya şimdi düşününce kaza olmaması Mucizeymiş zaten Yumurtlama takibi yapmadığım için ne zaman yumurtladım ben de bilmiyorum ama ikinciden sonra ertesi gün hapı almıştım tuttuysa ilki tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…