2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kısmet bebeğiimmm sağlıklı olsun da :)

Benim geç döllenme, bir gebenin günlüğü ovulasyon testleri ile takip ediyordum, yumurtlama gününü buldum, tek ilişki oldu sonuç erkek
Bende yumurtlamadan 2 gün sonra tek korunmasız ilişki oldu döngüm 28 gündür hep. Birazdan öğreneceğim cinsiyeti inanıyorum bugün 13+0 sıfır perinatolog görür bence ilk bebemde görmüştü

4 gün çok hızlıymış. ben de bursa'da oturuyorum. üç yerle görüştüm ikisi içime sindi. galiba ikisi de istanbul'a gönderiyor örnekleri orada çalışılıyormuş. fiyatlar ikisinin de ortalama 7500. çok farkeder mi hangisi olduğu bilemedim. ikisi hakkında da olumlu ya da olumsuz yorum yok

@golden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar bence Eki Görüntüle 3326669
Ben normalde 36 giyiyorum 38 almıştım kesin son aylar olmaz o zaman lazım olcak en çok şimdi idare ederim deyip yaptığım en büyük hataydı doğurana kadar popomdan düştü pantolon yine onu giymeye çalışcam ama mecbur

Aşkım yanlış anlaşılma olmuş benim fransaya gitti 9 günde çıktı 11.250verdim :)

9 gün normal süreymiş. ama fransa'ya gitmesi iyimiş. türkiye'de düzgün çalışılıyordur inşallah, burada yurtdışına gönderen firma yok

Ben yumurtlamadan 2 gün önce iliskiye girdim ve 2 hafta bir şey yaşamadık.. doktor yüzde 60 kız dedi cuma kesinleşecek. Ben buna inanıyorum bilimsel olarak dogru
Bizim de öyleydi 2 3 gün önceydi plansızdı zaten adet sonrası diye korunmadık hadi bakalım seninki de doğru çıkarsa kendime biraz daha emin olcam

Yurt dışına göndermiyorlar diye hızlı sanırım. Verilen fiyatlar çok uygunmuş. Kaç hastalığa bakıyorlarmış anlattılar mı detayları? Genoks her ilde temsilcisi var ama fiyat senin aldıklarına göre epey yüksek kalıyor. Rutin bakılan hastalıklar haricinde 70 farklı hastalığa da bakılıyormuş cihazının adını söyledi ama çok aklımda kalmadı açıkçası

Ay sen değilmiydin o ben sendin sandım kimdi o cuma verdi sonraki perşembe sonucu öğrendi. Tamamen onun olumluluğuna bakarak bu firmayı seçtim ben

Ah buldum medusaa vermiş genoksa benim kafada ufak bi karışıklık olmuş yanlış hatırlamıyorsam başka 2 arkadaşı daha vermişti aynı yere herhangi bi sorun yaşamayınca medusaa da oraya verdi bende o bi sorun yaşamayınca oraya vereyim dedim

Bende yumurtlamadan 2 gün sonra tek korunmasız ilişki oldu döngüm 28 gündür hep. Birazdan öğreneceğim cinsiyeti inanıyorum bugün 13+0 sıfır perinatolog görür bence ilk bebemde görmüştü
Cinsiyeti bize de bildir canım ay çok heyecanlı

hastalık adını tek tek saymadılar da nipt plus diye geçiyormuş sanırım, normal kromozomlar haricinde gen delesyonu bakılıyor ekstra dedi. heralde o dediğin hastalıklar bunlar. şimdi genoks sitesini açtım, onunla benim fiyat aldıklarımı karşılaştırcam tek tek

Aynen olabilir canım tek tek bana da saymadı da 70kusur mu ne dedi işte sanırım aynı nipt plus bakılıyor. Firmalar arası ekstra artı eksi durumlarını bana da söylermisin

Aynen olabilir canım tek tek bana da saymadı da 70kusur mu ne dedi işte sanırım aynı nipt plus bakılıyor. Firmalar arası ekstra artı eksi durumlarını bana da söylermisin
söylerim canım. şimdi birine baktım. dna lab diye geçiyor. orada 66 tane hastalık yazıyor, hastalık isimleri öyle karışık ki tek tek anlaşılmıyor. senin genoteks 70 tane yazıyor sitesinde. bir diğer fiyat aldığım yerin sitesinde bulamadım şimdi arayıp sorcam onu da. yine onu da yazarım

Evet kuzum skinny. Ama yok yani ileride darlar bu beni. Vereceğim geri

Kuzum ben çok kilo alırım ya müsait buna bünyem

Bende baktım şimdi şu kaybolan ikiz durumuna da özellikle değinmişler ilk gebelikte böyle bi durumum olmuştu bunu da belirtmeyi unutmuşum belkide 15 günde çıkacak sonuç Oyüzden 1 ayda çıktı çünkü bi ara arayıp sordular neden söylemediniz diye.

Sanırım aşığı yukarı aynı firmalar çok büyük farkları yok.

aynen evet benziyor çok. o ikiz konusunu aradığım firmalardan biri sormuştu bana böyle bir durumunuz oldu mu diye. o değiştiriyor demek ki. şimdi birini daha aradım. bursa'da çalışılıyormuş direkt, 86 hastalık bakıyoruz dedi. galiba orayla anlaşıcam. kendi uzmanları da varmış öncesinde muayene ediyormuş. bugün görüşcem. inşallah sağlıklı sonuçlarımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…