Kısmet bebeğiimmm sağlıklı olsun da :)Yarın 11 de ikili testim var. İlk bebeğimde cinsiyet ikili testte belli olmuştu yine aynı perinatoloğa gideceğim muhtemelen yine belli olacak bir ince heyecanım yok değil erkek olduğuna neredeyse eminim ama yine de kısmet diyorum bakalım.
BencedeBEnim de kız. Ve ilk ilişki pik olduğu gün oldu. Aralıksız 4 gün değerlendirmiştik pikten itibaren. Ancak yumurtlama olduğunda pik olduğu günden sperm vardı diye tahmin ediyorum. Yumurtlama gününe ait olsaydı ben de kesin erkek olurdu diye düşünüyorum.
Bende yumurtlamadan 2 gün sonra tek korunmasız ilişki oldu döngüm 28 gündür hep. Birazdan öğreneceğim cinsiyeti inanıyorum bugün 13+0 sıfır perinatolog görür bence ilk bebemde görmüştüBenim geç döllenme, bir gebenin günlüğü ovulasyon testleri ile takip ediyordum, yumurtlama gününü buldum, tek ilişki oldu sonuç erkek
4 gün çok hızlıymış. ben de bursa'da oturuyorum. üç yerle görüştüm ikisi içime sindi. galiba ikisi de istanbul'a gönderiyor örnekleri orada çalışılıyormuş. fiyatlar ikisinin de ortalama 7500. çok farkeder mi hangisi olduğu bilemedim. ikisi hakkında da olumlu ya da olumsuz yorum yokCanım ben Amerika’ya gönderecektim 15 günde sonuç geliyor. Nakit 9200 kredi kartı 11bin dediler.catloverk Ankara merkezli Genoks a verdi 4 iş gününde sonucu çıktı. Dün orayı aradım nakit 9500 kredi kartı 11.700 dediler. İzmir’de oturuyorum Ege bölge sorumlusuyla görüştüm belirttikleri laboratuvarda kanı vercem Ankara’ya gönderilecek. Test ankarada yapılıyor.
Ben normalde 36 giyiyorum 38 almıştım kesin son aylar olmaz o zaman lazım olcak en çok şimdi idare ederim deyip yaptığım en büyük hataydı doğurana kadar popomdan düştü pantolon yine onu giymeye çalışcam ama mecbur@golden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar benceEki Görüntüle 3326669
Aşkım yanlış anlaşılma olmuş benim fransaya gitti 9 günde çıktı 11.250verdim :)4 gün çok hızlıymış. ben de bursa'da oturuyorum. üç yerle görüştüm ikisi içime sindi. galiba ikisi de istanbul'a gönderiyor örnekleri orada çalışılıyormuş. fiyatlar ikisinin de ortalama 7500. çok farkeder mi hangisi olduğu bilemedim. ikisi hakkında da olumlu ya da olumsuz yorum yok
9 gün normal süreymiş. ama fransa'ya gitmesi iyimiş. türkiye'de düzgün çalışılıyordur inşallah, burada yurtdışına gönderen firma yokAşkım yanlış anlaşılma olmuş benim fransaya gitti 9 günde çıktı 11.250verdim :)
Bizim de öyleydi 2 3 gün önceydi plansızdı zaten adet sonrası diye korunmadık hadi bakalım seninki de doğru çıkarsa kendime biraz daha emin olcamBen yumurtlamadan 2 gün önce iliskiye girdim ve 2 hafta bir şey yaşamadık.. doktor yüzde 60 kız dedi cuma kesinleşecek. Ben buna inanıyorum bilimsel olarak dogru
Benimde belim felaket durumda. Cok yatinca ya da cok ayakta durunca artiyor agrisiGünaydın annelerdünden beri belim çok aciyo ağrıma boyutunu geçti artık bu durumu yaşayan var mi
Yurt dışına göndermiyorlar diye hızlı sanırım. Verilen fiyatlar çok uygunmuş. Kaç hastalığa bakıyorlarmış anlattılar mı detayları? Genoks her ilde temsilcisi var ama fiyat senin aldıklarına göre epey yüksek kalıyor. Rutin bakılan hastalıklar haricinde 70 farklı hastalığa da bakılıyormuş cihazının adını söyledi ama çok aklımda kalmadı açıkçası4 gün çok hızlıymış. ben de bursa'da oturuyorum. üç yerle görüştüm ikisi içime sindi. galiba ikisi de istanbul'a gönderiyor örnekleri orada çalışılıyormuş. fiyatlar ikisinin de ortalama 7500. çok farkeder mi hangisi olduğu bilemedim. ikisi hakkında da olumlu ya da olumsuz yorum yok
Ay sen değilmiydin o ben sendin sandımAşkım yanlış anlaşılma olmuş benim fransaya gitti 9 günde çıktı 11.250verdim :)
Cinsiyeti bize de bildir canım ay çok heyecanlıBende yumurtlamadan 2 gün sonra tek korunmasız ilişki oldu döngüm 28 gündür hep. Birazdan öğreneceğim cinsiyeti inanıyorum bugün 13+0 sıfır perinatolog görür bence ilk bebemde görmüştü
hastalık adını tek tek saymadılar da nipt plus diye geçiyormuş sanırım, normal kromozomlar haricinde gen delesyonu bakılıyor ekstra dedi. heralde o dediğin hastalıklar bunlar. şimdi genoks sitesini açtım, onunla benim fiyat aldıklarımı karşılaştırcam tek tekYurt dışına göndermiyorlar diye hızlı sanırım. Verilen fiyatlar çok uygunmuş. Kaç hastalığa bakıyorlarmış anlattılar mı detayları? Genoks her ilde temsilcisi var ama fiyat senin aldıklarına göre epey yüksek kalıyor. Rutin bakılan hastalıklar haricinde 70 farklı hastalığa da bakılıyormuş cihazının adını söyledi ama çok aklımda kalmadı açıkçası
Aynen olabilir canım tek tek bana da saymadı da 70kusur mu ne dedi işte sanırım aynı nipt plus bakılıyor. Firmalar arası ekstra artı eksi durumlarını bana da söylermisinhastalık adını tek tek saymadılar da nipt plus diye geçiyormuş sanırım, normal kromozomlar haricinde gen delesyonu bakılıyor ekstra dedi. heralde o dediğin hastalıklar bunlar. şimdi genoks sitesini açtım, onunla benim fiyat aldıklarımı karşılaştırcam tek tek
söylerim canım. şimdi birine baktım. dna lab diye geçiyor. orada 66 tane hastalık yazıyor, hastalık isimleri öyle karışık ki tek tek anlaşılmıyor. senin genoteks 70 tane yazıyor sitesinde. bir diğer fiyat aldığım yerin sitesinde bulamadım şimdi arayıp sorcam onu da. yine onu da yazarımAynen olabilir canım tek tek bana da saymadı da 70kusur mu ne dedi işte sanırım aynı nipt plus bakılıyor. Firmalar arası ekstra artı eksi durumlarını bana da söylermisin
Evet kuzum skinny. Ama yok yani ileride darlar bu beni. Vereceğim geriAa şu an tam olmuş çok güzeelben de defactodan siyah bir tane aldım ama skinny değildi aldığım, sen skinny mi aldın. Özellikle bacaklarımı sıkar diye almamıştım ama henüz gelmedi bir deneyeyim gelince ona göre haber ederim :)
Kuzum ben çok kilo alırım ya müsait buna bünyemBen normalde 36 giyiyorum 38 almıştım kesin son aylar olmaz o zaman lazım olcak en çok şimdi idare ederim deyip yaptığım en büyük hataydı doğurana kadar popomdan düştü pantolon yine onu giymeye çalışcam ama mecbur
Bende baktım şimdi şu kaybolan ikiz durumuna da özellikle değinmişler ilk gebelikte böyle bi durumum olmuştu bunu da belirtmeyi unutmuşum belkide 15 günde çıkacak sonuç Oyüzden 1 ayda çıktı çünkü bi ara arayıp sordular neden söylemediniz diye.söylerim canım. şimdi birine baktım. dna lab diye geçiyor. orada 66 tane hastalık yazıyor, hastalık isimleri öyle karışık ki tek tek anlaşılmıyor. senin genoteks 70 tane yazıyor sitesinde. bir diğer fiyat aldığım yerin sitesinde bulamadım şimdi arayıp sorcam onu da. yine onu da yazarım
aynen evet benziyor çok. o ikiz konusunu aradığım firmalardan biri sormuştu bana böyle bir durumunuz oldu mu diye. o değiştiriyor demek ki. şimdi birini daha aradım. bursa'da çalışılıyormuş direkt, 86 hastalık bakıyoruz dedi. galiba orayla anlaşıcam. kendi uzmanları da varmış öncesinde muayene ediyormuş. bugün görüşcem. inşallah sağlıklı sonuçlarımız olsunBende baktım şimdi şu kaybolan ikiz durumuna da özellikle değinmişler ilk gebelikte böyle bi durumum olmuştu bunu da belirtmeyi unutmuşum belkide 15 günde çıkacak sonuç Oyüzden 1 ayda çıktı çünkü bi ara arayıp sordular neden söylemediniz diye.
Sanırım aşığı yukarı aynı firmalar çok büyük farkları yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?