2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aaaa o çok daha iyiymiş. Hemde merkez Bursa’da sonuçta çabuk çıkar galiba

Aaaa o çok daha iyiymiş. Hemde merkez Bursa’da sonuçta çabuk çıkar galiba
evet inşallah hemen çıkar ben de öyle düşündüm. içime sindi baya. iyi ki sormuşum sana ya, hastalık sayısı falan fark ettiğini senle konuşunca anladım. gerçi hepsi neredeyse çok yakın hatta hemen hemen aynı şeyler

66 ya 70 hemen hemen aynı da 86 hastalık baya baya iyi yani uçurum var arada. Birde bulunduğun ilde merkezi çok net yüzyüze muhatapta bulabilirsin. Kanın ulaştırılma süresi olmadığından hızlı da çıkar diye düşünüyorum birde ben hiç doktoru olan merkezle görüşmedim sadece kan alıp gönderiyorlar o yönünü de sevdim. Fiyatı nedir ? İnşallah sonuçlarımız sorunsuz sıkıntısız güzel çıkar

evet ben de şaşırdım doktorumuzla görüşceksiniz diyince. bağımsız bir hastane gibi heralde ama aslında genetik laboratuvarı diye geçiyor. artık bugün gidince görcem, buraya da yazarım şöyleydi böyleydi diye. 8000 dediler ama indirim yapcaklarmış nakit ödemede. sıkı bir pazarlık yapmaya hazırlanıyorum :)

Belkide laboratuvar ama bünyesinde kendi doktorları da bulunuyor fiyatta uygun. Gidince bana da haber verirmisin bide sonuç kaç günde çıkıyomuş onu da sormayı unutma

Cinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak

maşallah gözün aydın, çok güzel her şeyi tertemiz. cinsiyet belli olunca bize de yaz. nasıl öğrenceksiniz, pasta mı yaptırıyorsunuz

Öyle düşünme ben daha önce 100 kiloydum şuan 64 kiloyum bende çok kilo alırım diye düşündüm çünkğ hayatımın 21 senesini obez geçirdim ama almadım
Maşallah kuzum helal olsun ben de maalesef kilolu hamile kaldım. Depresyon peşi oldu 73 ile hamile kaldım 70e düştüm en son 72ydim. Bu ara iştahlıyım tartılmıyorum

Maşallah canım. Bacak arasını görmedin mi erkek olduğu düşüncen his mi tahmin mi

Ay çok güzel olmuş. Bi beden büyüğünü mü istesen bacaklar sıktıysa?
Aslında sıkmadı şu an çok güzel. Ama ileride şişiyoruz ya ödem vs bacaklar da şişiyor. Daralırım kesin. Beden büyüyünce bacak büyür mü ki acaba ya

Yaa sen bu hafta gidicektin sanırım bi sor bakalım canım belki vitamini değiştirir. Uzanabilme imkanın varsa çalışmıyosan bugun uzan bakalım yarına hafiflicek mi

Aslında sıkmadı şu an çok güzel. Ama ileride şişiyoruz ya ödem vs bacaklar da şişiyor. Daralırım kesin. Beden büyüyünce bacak büyür mü ki acaba ya
Normalde nerelerinden kilo aldığına göre değişir kuzum kimisi bacaktan almaz hiç hep ince kalır sende öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…