- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Aaaa o çok daha iyiymiş. Hemde merkez Bursa’da sonuçta çabuk çıkar galibaaynen evet benziyor çok. o ikiz konusunu aradığım firmalardan biri sormuştu bana böyle bir durumunuz oldu mu diye. o değiştiriyor demek ki. şimdi birini daha aradım. bursa'da çalışılıyormuş direkt, 86 hastalık bakıyoruz dedi. galiba orayla anlaşıcam. kendi uzmanları da varmış öncesinde muayene ediyormuş. bugün görüşcem. inşallah sağlıklı sonuçlarımız olsun
evet inşallah hemen çıkar ben de öyle düşündüm. içime sindi baya. iyi ki sormuşum sana ya, hastalık sayısı falan fark ettiğini senle konuşunca anladım. gerçi hepsi neredeyse çok yakın hatta hemen hemen aynı şeylerAaaa o çok daha iyiymiş. Hemde merkez Bursa’da sonuçta çabuk çıkar galiba
Evet ya ortası çok napcaz bilmiyorum dün gece en son sanki belim ortadan ikiye ayriliyorduBenimde belim felaket durumda. Cok yatinca ya da cok ayakta durunca artiyor agrisi
66 ya 70 hemen hemen aynı da 86 hastalık baya baya iyi yani uçurum var arada. Birde bulunduğun ilde merkezi çok net yüzyüze muhatapta bulabilirsin. Kanın ulaştırılma süresi olmadığından hızlı da çıkar diye düşünüyorum birde ben hiç doktoru olan merkezle görüşmedim sadece kan alıp gönderiyorlar o yönünü de sevdim. Fiyatı nedir ? İnşallah sonuçlarımız sorunsuz sıkıntısız güzel çıkarevet inşallah hemen çıkar ben de öyle düşündüm. içime sindi baya. iyi ki sormuşum sana ya, hastalık sayısı falan fark ettiğini senle konuşunca anladım. gerçi hepsi neredeyse çok yakın hatta hemen hemen aynı şeyler
evet ben de şaşırdım doktorumuzla görüşceksiniz diyince. bağımsız bir hastane gibi heralde ama aslında genetik laboratuvarı diye geçiyor. artık bugün gidince görcem, buraya da yazarım şöyleydi böyleydi diye. 8000 dediler ama indirim yapcaklarmış nakit ödemede. sıkı bir pazarlık yapmaya hazırlanıyorum :)66 ya 70 hemen hemen aynı da 86 hastalık baya baya iyi yani uçurum var arada. Birde bulunduğun ilde merkezi çok net yüzyüze muhatapta bulabilirsin. Kanın ulaştırılma süresi olmadığından hızlı da çıkar diye düşünüyorum birde ben hiç doktoru olan merkezle görüşmedim sadece kan alıp gönderiyorlar o yönünü de sevdim. Fiyatı nedir ? İnşallah sonuçlarımız sorunsuz sıkıntısız güzel çıkar
Ben taytı giydikten sonra çok daralinca skinny almadımEvet kuzum skinny. Ama yok yani ileride darlar bu beni. Vereceğim geri
Tamam kuzumBen taytı giydikten sonra çok daralinca skinny almadımgelsin yorumlarım ona göre alırsın sen de rahatsa
Belkide laboratuvar ama bünyesinde kendi doktorları da bulunuyor fiyatta uygun. Gidince bana da haber verirmisin bide sonuç kaç günde çıkıyomuş onu da sormayı unutmaevet ben de şaşırdım doktorumuzla görüşceksiniz diyince. bağımsız bir hastane gibi heralde ama aslında genetik laboratuvarı diye geçiyor. artık bugün gidince görcem, buraya da yazarım şöyleydi böyleydi diye. 8000 dediler ama indirim yapcaklarmış nakit ödemede. sıkı bir pazarlık yapmaya hazırlanıyorum :)
Öyle düşünme ben daha önce 100 kiloydum şuan 64 kiloyum bende çok kilo alırım diye düşündüm çünkğ hayatımın 21 senesini obez geçirdim ama almadımKuzum ben çok kilo alırım ya müsait buna bünyem
yazarım canım akşama her şeyi :)Belkide laboratuvar ama bünyesinde kendi doktorları da bulunuyor fiyatta uygun. Gidince bana da haber verirmisin bide sonuç kaç günde çıkıyomuş onu da sormayı unutma
maşallah gözün aydın, çok güzel her şeyi tertemiz. cinsiyet belli olunca bize de yaz. nasıl öğrenceksiniz, pasta mı yaptırıyorsunuzCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
Ay çok güzel olmuş. Bi beden büyüğünü mü istesen bacaklar sıktıysa?golden-snitch kuzum defacto jeans geldi ama ben bunu iade etcem. Bu son aylarda bacaklarımı sıkar bence Eki Görüntüle 3326669
Maşallah kuzum helal olsunÖyle düşünme ben daha önce 100 kiloydum şuan 64 kiloyum bende çok kilo alırım diye düşündüm çünkğ hayatımın 21 senesini obez geçirdim ama almadım
Maşallah canım. Bacak arasını görmedin mi erkek olduğu düşüncen his mi tahmin miCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
Aslında sıkmadı şu an çok güzel. Ama ileride şişiyoruz ya ödem vs bacaklar da şişiyor. Daralırım kesin. Beden büyüyünce bacak büyür mü ki acaba yaAy çok güzel olmuş. Bi beden büyüğünü mü istesen bacaklar sıktıysa?
Balon patlatcaz en hızlı ve pratik o geldi banamaşallah gözün aydın, çok güzel her şeyi tertemiz. cinsiyet belli olunca bize de yaz. nasıl öğrenceksiniz, pasta mı yaptırıyorsunuz
YaaYazdi canım o ilaçların hepsi bende mide bulantısı yaptı normalde bir hafta bile yaşamadım bu zamana kadar mide bulantısıni 12.haftada yaşamadığım şeyleri yasiyorumen basiti gecen pazara gittik insanlar kokuyordu burnuma eşime dedim çabuk pazardan çıkalım beb dayanamicam zaten gerisini az buçuk tahmin etmissinizdir
His tamamen doktor söylemeyin diyince çok hızlı geçti oraları tam seçemedim ya şuan fikrim yok yaniMaşallah canım. Bacak arasını görmedin mi erkek olduğu düşüncen his mi tahmin mi
Normalde nerelerinden kilo aldığına göre değişir kuzum kimisi bacaktan almaz hiç hep ince kalır sende öyle mi?Aslında sıkmadı şu an çok güzel. Ama ileride şişiyoruz ya ödem vs bacaklar da şişiyor. Daralırım kesin. Beden büyüyünce bacak büyür mü ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?