- 29 Aralık 2016
- 593
- 367
- 103
- 38
Benim tüp bebek canım 12. Gün yumurta toplandıHadi hayırlı olsunn ilişki tarihi yumurtlamadan önce miydi acaba
canım ben de tabağı, bardağı, kapaklı kasesi, kaşığı, pipetleri var. memnunum tabak vakumlu blw yaptıracaksan gayet rahat oluyor. pipetleri filanda çok kullanışlı oldu. 2,5 yaşında hala tabaklarını pipetlerini kullanıyoruz zaman zaman. silikon koku yapmaması çok önemli oluyor. 2 yaş sonrası bebekler sizin eşyalarınızla aynısı olsun istiyor. kaşık bir süre kullanışlı ama kendi yemeğe başlayınca kullanılmıyor. önlük bir tane silikon iyi olur ama ben su geçirmeyen bez önlükler var onlarla daha çok rahat ettim. tabi önlük taktırıyordu benim kızım 1.5, 2 yaş gibi önlük takmayı bıraktık ama.Kızlar OiOi silikon ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı daha önce su an Hepsiburada da %50 indirim var
Giydirebilir önlükler güzel geldi bana da ek gıda zamanı yine bu zamanlara denk geliyor kolları uzun olur en azından batirmaz diye düşündümcanım ben de tabağı, bardağı, kapaklı kasesi, kaşığı, pipetleri var. memnunum tabak vakumlu blw yaptıracaksan gayet rahat oluyor. pipetleri filanda çok kullanışlı oldu. 2,5 yaşında hala tabaklarını pipetlerini kullanıyoruz zaman zaman. silikon koku yapmaması çok önemli oluyor. 2 yaş sonrası bebekler sizin eşyalarınızla aynısı olsun istiyor. kaşık bir süre kullanışlı ama kendi yemeğe başlayınca kullanılmıyor. önlük bir tane silikon iyi olur ama ben su geçirmeyen bez önlükler var onlarla daha çok rahat ettim. tabi önlük taktırıyordu benim kızım 1.5, 2 yaş gibi önlük takmayı bıraktık ama.
Elbetteki kötüyü düşünmemek en güzeli canım. Bende normalde pozitifi düşünmeye çalışırım hep Ama bebek olayı biraz farklı bence. bizzat şahit olduğun birşey olsa eminim bir parça içine bişey doğardı. Henüz yaşamamış olmanında verdiği etki ile sadece korkudan olduğunu düşünebilirsin. Sen bir de kötü düşünmediği halde gebeliği ilk anda herkese söyler söylemez ardından düşük yapan annelere sor bakiyim onlar ne düşünüyorBen hep sakınan göze çöp batarcıyımben instagramı çok aktif kullanırım doğurduğum ilk gün fotoğraf paylaştım eşimin benim bebeğimin beraber olduğu bir fotoğraf herkes bebeği gizler ben eşimle kendi yüzüme emoji koymuştum çok şükür hiçte sorun yaşamadık bilmiyorum bana kötüyü düşündükçe kötü olur gibi gelir hep mesela bizim evde param yok. Çok mutsuzum. Nazar değdi. Çok kötüyüm. Hiç birşey yolunda değil gibi cümleler yasaktır. Beyin muazzam bir organ kötüyü düşündükçe kötüyü getirir gibi geliyor çok şükür de mis gibi yolunda gider hayatım asla kötü düşünmem kötü düşünenle arkadaşlık etmem bana kötü enerji verilmesine müsade etmem evimde kötü konuşturmam
Deneyeyim onu da. Gece ağrıyordu soda falan içtim uyumuşum sabah kalktım hala ağrıyor ya bu kadar sürmesi normal miBu durumlarda Bel'e veya iki bacak arasına sıcak su torbası bana iyi geliyor.
ben bebeği ilk öğrendiğimde en yakın iki arkadaşıma söyledim ve ikisi de gerçekten çok çok mutlu oldu. hatta benden daha çok sevindiler buna eminim. hatta onların sevinci ile ben de çok sevinmeye başladım. ve sonra düşük tehlikesi yaşadım. o hayal kırıklığını, o üzüntüyü unutamıyorum. çok ağladım. çok üzüldüm ve korktum. ondan sonra da iyice büyüyene kadar kimseye söylememe kararı aldım. 14. haftadayım. hala bazı yakınlarıma söylemedim ya bişey olursa diye.Elbetteki kötüyü düşünmemek en güzeli canım. Bende normalde pozitifi düşünmeye çalışırım hep Ama bebek olayı biraz farklı bence. bizzat şahit olduğun birşey olsa eminim bir parça içine bişey doğardı. Henüz yaşamamış olmanında verdiği etki ile sadece korkudan olduğunu düşünebilirsin. Sen bir de kötü düşünmediği halde gebeliği ilk anda herkese söyler söylemez ardından düşük yapan annelere sor bakiyim onlar ne düşünüyor
Günaydın ,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydın annelerbugün inşallah 2li test sonucumu ve cinsiyeti öğrenip geliyorum çok heyecanliyim
Bilgim olmadığı için soruyorum bele sıcak bir şey koyduğunda bebeğe zarar verir mi acaba? Normalde adetken kasiklara sıcak su koymayın ayağın altına koyun diyorlardı o yüzden bi merak ettim..Bu durumlarda Bel'e veya iki bacak arasına sıcak su torbası bana iyi geliyor.
Sağol canım benimBi an once sorunsuz, eziyetsiz gunlere gecmen icin duacinim
B12 200 civarında çıktı doktor iğne başlamam gerektiğini söyledi b12 iğnesi canım o bunun gibi değil ama allahtanTahmin edebiliyorum canım insan kalçasının üzerine oturamıyor artık acısından. İnşallah biran önce sağlıkla kurtulursun şu iğnelerden. Ben dodex iğneyi bilmiyorum bi proluton depot bide progestan iğne kullanmıştım ikiside kalçadan
Aaa kaçıncı haftadasın şuan tamGünaydın annelerbugün inşallah 2li test sonucumu ve cinsiyeti öğrenip geliyorum çok heyecanliyim
Aa korkmasın çok tatlı aslındaAhahahahhaha gözüm korktu bunu görünce
AhahahahahahahahAa korkmasın çok tatlı aslındaüstüne bi erkek daha doğuracağım ve hala kendimi delirmiş hissetmiyorum bence bu mükemmel birşey
Ben onların sağlıksız bir durum olduğu için düşük yaşadığını düşünürdüm ya kendinde ya bebekte zaten tıpta böyle açıklıyor genel olarak bilmiyorum nazardan başıma bişi gelmesi çok olası değil gibi genel olarak ya kendi dikkatsizliğim olur ya ihmalim. Ki bu gebeliktede sağlıksız olabilirdi bunu kendi ihmalime yorwrdım bilmeden çok alkol aldım diyabetim de var hala da sıkıntılı bir durum yaşayabilirim gelin ata binmiş ya nasip demiş ama iyiyi düşünüp iyiyi düşünmek kötü şeylere de nazar demek yerine sebebini arwştırıp herşey nazarda değilde allahtan demek benim için daha yaşanılabili kılıyor hayatı ama tabiki herkes aynı düşünmek zorunda değil kim nasıl düşünerek rahat ediyorsa öyle yaşamalıElbetteki kötüyü düşünmemek en güzeli canım. Bende normalde pozitifi düşünmeye çalışırım hep Ama bebek olayı biraz farklı bence. bizzat şahit olduğun birşey olsa eminim bir parça içine bişey doğardı. Henüz yaşamamış olmanında verdiği etki ile sadece korkudan olduğunu düşünebilirsin. Sen bir de kötü düşünmediği halde gebeliği ilk anda herkese söyler söylemez ardından düşük yapan annelere sor bakiyim onlar ne düşünüyor
Öyleymiş ne gelirse kabulüm ona göre şekillenicem artık bakalım evdeki masayı koltuğu satıp trambolin tırmanma duvarı falan alayım diyorum enerjisini atarsa belki iki gram nefes alırımAhahahahahahahahkolay gelsin bacımmmm. Ama tabi erkek çocuğu gibi kız çocuklar da var
Ne zaman gidecen kız doktoraAaay çok heyecanlıyım burada bir kısım kız diyor bir kısım erkek
Öyleymiş ne gelirse kabulüm ona göre şekillenicem artık bakalım evdeki masayı koltuğu satıp trambolin tırmanma duvarı falan alayım diyorum enerjisini atarsa belki iki gram nefes alırım
Şuan adete gore 13+0 ama bebeğim geçen hafta 13+0dı. Büyük olasılıkla şuan 14+0 olduAaa kaçıncı haftadasın şuan tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?