2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar OiOi silikon ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı daha önce su an Hepsiburada da %50 indirim var
canım ben de tabağı, bardağı, kapaklı kasesi, kaşığı, pipetleri var. memnunum tabak vakumlu blw yaptıracaksan gayet rahat oluyor. pipetleri filanda çok kullanışlı oldu. 2,5 yaşında hala tabaklarını pipetlerini kullanıyoruz zaman zaman. silikon koku yapmaması çok önemli oluyor. 2 yaş sonrası bebekler sizin eşyalarınızla aynısı olsun istiyor. kaşık bir süre kullanışlı ama kendi yemeğe başlayınca kullanılmıyor. önlük bir tane silikon iyi olur ama ben su geçirmeyen bez önlükler var onlarla daha çok rahat ettim. tabi önlük taktırıyordu benim kızım 1.5, 2 yaş gibi önlük takmayı bıraktık ama.

Giydirebilir önlükler güzel geldi bana da ek gıda zamanı yine bu zamanlara denk geliyor kolları uzun olur en azından batirmaz diye düşündüm çok acele ettim sanirim ek gıda ürünlerinde sonra almaya karar verdim, çok teşekkür ederim canım bilgilendirmeler için

Elbetteki kötüyü düşünmemek en güzeli canım. Bende normalde pozitifi düşünmeye çalışırım hep Ama bebek olayı biraz farklı bence. bizzat şahit olduğun birşey olsa eminim bir parça içine bişey doğardı. Henüz yaşamamış olmanında verdiği etki ile sadece korkudan olduğunu düşünebilirsin. Sen bir de kötü düşünmediği halde gebeliği ilk anda herkese söyler söylemez ardından düşük yapan annelere sor bakiyim onlar ne düşünüyor

ben bebeği ilk öğrendiğimde en yakın iki arkadaşıma söyledim ve ikisi de gerçekten çok çok mutlu oldu. hatta benden daha çok sevindiler buna eminim. hatta onların sevinci ile ben de çok sevinmeye başladım. ve sonra düşük tehlikesi yaşadım. o hayal kırıklığını, o üzüntüyü unutamıyorum. çok ağladım. çok üzüldüm ve korktum. ondan sonra da iyice büyüyene kadar kimseye söylememe kararı aldım. 14. haftadayım. hala bazı yakınlarıma söylemedim ya bişey olursa diye.

Bu durumlarda Bel'e veya iki bacak arasına sıcak su torbası bana iyi geliyor.
Bilgim olmadığı için soruyorum bele sıcak bir şey koyduğunda bebeğe zarar verir mi acaba? Normalde adetken kasiklara sıcak su koymayın ayağın altına koyun diyorlardı o yüzden bi merak ettim..

B12 200 civarında çıktı doktor iğne başlamam gerektiğini söyledi b12 iğnesi canım o bunun gibi değil ama allahtan

Ben onların sağlıksız bir durum olduğu için düşük yaşadığını düşünürdüm ya kendinde ya bebekte zaten tıpta böyle açıklıyor genel olarak bilmiyorum nazardan başıma bişi gelmesi çok olası değil gibi genel olarak ya kendi dikkatsizliğim olur ya ihmalim. Ki bu gebeliktede sağlıksız olabilirdi bunu kendi ihmalime yorwrdım bilmeden çok alkol aldım diyabetim de var hala da sıkıntılı bir durum yaşayabilirim gelin ata binmiş ya nasip demiş ama iyiyi düşünüp iyiyi düşünmek kötü şeylere de nazar demek yerine sebebini arwştırıp herşey nazarda değilde allahtan demek benim için daha yaşanılabili kılıyor hayatı ama tabiki herkes aynı düşünmek zorunda değil kim nasıl düşünerek rahat ediyorsa öyle yaşamalı

Ben bu doktordan da soğudum ya şekerim var diyorum şeker yüklemesi yaptı bugün şekerim fırladı süründüm yerlerde perinatolog geldi şekerin varsa niye şeker yüklemesi yaptı doktorun dedi bende bilmiyorum söyledim yine de yaptı dedim çıktı 400 e bi saat süründüm var diyorum işte ben direkt diyete başlayalım açlık tokluk bakalım olmuyorsa insülin için bakarsınız dedim şimdi bana sonucu görünce diyete başlayalım açlık tokluk bakalım insülin için bakarız dicek ben burayı da paketim bitince değiştircem galiba ikili test ile ilgili de saçma şeyler söyledi doktoru değiştirmemi söyledi o doktor fetal DNA önerdi bana bu doktor hiç birşey yok dedi bunu söyleyince aşırı güvendiği doktor birden detaylıyı orda yaptırma dedi 180 derece döndü yani. Muhtemelen buraya pakette snra devam etmicem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…