2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben normalde sırt üstü uyurum ama gerilme hissinden dolayı hafif soluma doğru bacağımı kırarak yatıyorum çok rahatsız hissedersem bacağımın arasına yastık alıyorum

Ben normalde sırt üstü uyurum ama gerilme hissinden dolayı hafif soluma doğru bacağımı kırarak yatıyorum çok rahatsız hissedersem bacağımın arasına yastık alıyorum
Yatarken dikkatli yatiyorum ama kalkisim pek oyle olmuyor normalde sola yatarim ama inatla 3 gundur surtustu bir sekilde uyaniyorum. İlk 3 4 dk dedigim degisik gerilme hissin oluyor ve geciyor ama baya degisik bir his agri degil ama cidden her bir organimda farkli bir gerilme sizi oluyor. Sonra ayaga kalkip bikac adim atinca geciyor.ya organlarim sikişmaya basladi diye oluyor yada sirtustu yatmak yaramiyor.hamileler icin olan su yastik olayina gececegim sanirim.o sirt ustu yatmami engeller.

Söylemeyi unuttum benim yarın sabah şeker yüklemem var tip2 diyabetim var zaten canım yeni doktorum kendi gözleri ile görmek istedi gerek yok zaten diyabetim var deidm ama olsun yapalım dedi

Ben sırt üstü yatmaya alışınca öyle şeyler olmuyor galiba bebek büyüdüğü için oluyordur bence organlar yavaş yavaş sıkışmaya basliyor

İyi geceler hanımlar çok gaz sancım var afedersiniz çıkarıyorum da ama yine ağrı var ne iyi gelir uyuyamıyorum

Kızlar hepinize merhaha elimde ikeanın ahşap beşiği var sıfır kutuda hiç açılmadı dahi almy düşünen varsa döneblrmi bana? 2100e aldım 1800e bırakacam kutsunda direkt kargo yapacam

Peki almalı mıyım önlüğü vs falan yoksa çok kısa süreli mi kullaniliyor her şeyi alasim geliyor bir yandan da gereksiz bir şey almak istemiyorum
Biz de önlük asla kullanamadık evde 4 tane falan var hepsi hediye geldi silikon kumaş hiçbirini taktırmadı. Bir de ekgida zamanı yapılan alışveriş bana çok gereksiz geliyor ya hem ekstra pahalı her şey. Ben hiçbir şey almadım evde tatlı kaşığı ya da çay kaşığı ile yedirdim tabağını da evdeki tabaklarımdan kullandım bir tek ilk sebze haşlarken kullanmak için sinbonun buharlı pişiricini almıştım onu da bir kere kullandım sonra hep minik tencerede haşladım uğraşamadım yani. Alışveriş için hiç acele etmeye gerek yok. İşte biraz kıyafet bebeğin yatacak yeri, ben mutlaka kanguru/sling öneriyorum, bir de eğer kullanılacaksa bebek bezi onları aldıktan sonra geri kalan her şey bebeğin mizacına göre doğumdan sonra alınabilir

Evet evet ek gıda zamanına çok var zaten indirim görünce bı heyecan yaptım onları sonra alcam artık

Evet 15700 ilk paket 10000 ikinci paket 27 falan da ortalama üçüncü paket gidiyorum şuanda burayla anlaştım fikrim değişmezse
Allah huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip eder inşallah sağlıkla gelsin, benim kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorum flora hanım henüz gebe değilim kalmayı planlıyorum inşallah orada olacak Allah nasip ederse fiyatlar uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…