2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sevimli muslin ortuler var mesela:) bebek taragi, bornoz, anne bakim cantasi,kuvet ve filesi falan al..risksiz
Anne bakım çantasına 1200 lira verilir mi acaba mcdbag çok hoşuma gidiyor ama bakıyorum ebebekte falan 500-600 lira çantalar ben mi abartiyorum diyorum

Ya eskisi gibi bebek bakılmıyor ki hayat eskisi gibi değil pratik ne varsa o oluyo artık ne kolayına gelirse eskiden zaman varmış şimdi yok bide eskiden herkes bu kadar mükemmeliyetçi değildi şimdi çevre baskısından ister istemez sende takıyorsun. Mesela bir damla bişi değse ben çocuğun üstünü değişiyorum eşofmanı ile bluzu uyumlu olmasa öyle giydirip kreşe yollayamıyorum hayat çok farklılaştı ekmek çay yedirmiyorsun artık çünkü çocuğun üç dil bilecek kadar zeki olması lazım ki kendini kurtarsın zaman çok değişti ihtiyaçlar değişti beklentiler değişti beni annem pirinç unu ile büyütmüş mesela benim oğlum daha bir kere yemedi ben avokadolu omletine keten tohumu katıyorum. Yani herşey çok farklı. Tabi herkesin tercihi de farklı ama modern zaman herkese birşeyker zorluyor

Küvet almayı düşünüyorum ama şundan da Alcam ben duşta da rahat eder evde de yerde oturması gereken bir durum olursa kullanırım kalkamaz güvenilir diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_20231102_235053.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
Anne bakım çantasına 1200 lira verilir mi acaba mcdbag çok hoşuma gidiyor ama bakıyorum ebebekte falan 500-600 lira çantalar ben mi abartiyorum diyorum
Bence abartiya inan gerek yok ortalama birsey ideal ben trendyolda mesela cok satilanlari filtreliyorum ve en cok yorum alanlari(pozitif olanlar) listeme aliyorum az once grubun ilk sayfasina baktim...senle yazismamizi gordum nerden nereye..daha da nerelere gidecegiz bu grupta hep beraber-senin bebek döndümü- normal mi sezaryan mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-02-23-48-36-728_com.android.chrome.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 60
Küvet almayı düşünüyorum ama şundan da Alcam ben duşta da rahat eder evde de yerde oturması gereken bir durum olursa kullanırım kalkamaz güvenilir diye düşündüm
Bunu bende çok kullanırım diye düşünerek aldım bi ay falan ancak kullandım oda yastık falan sıkıştırarak bebem çok zayıf çıkıyordu içinden ama normalde aşırı kullanışlı bişi mutfakta tezgaha yapıştır salonda masaya banyoda yere ucuz ve çok etkili oluyor

Kesinlikle katiliyorum.ama bambaska bir yere evriliyor gibi de..diyorum ya ilginc simdi yikama bezi infulenze ediliyor...hangimizin yikayacak vakti var, sabri var ama patlar giderse de inan sasirmam..oyle bi imaj yaratilirki aa sen cocuguna hazir bez mi kullaniyorsuun organik degil derler mi derler ben konfor severim valla kendi komforumu bide bebeginki oncelikli,toplum normlarina yetisemem surekli degisiyor

Evet evet bana da çok kullanışlı geliyor almayı düşünüyorum bundan

İzmir'de de 0-3 aylık bebekler için online başvuruyorsun bebeğin ismiyle fidan dikilip sertifika ve 6 tane kitap gönderimi var. Hoş geldin bebek paketi. Benim hoşuma gitmişti
Ne kadar güzel bir düşünce Antalya’da da çantalara nal kadar belediye adı yazıyorlar durumu olmayan anneler kullanıyor tabiki ama düz yapmaktansa hepsi belediye yazılı maalesef

Kizlar son 3 gundur her sabah uyandigimda butun ic organlarimda degisik bi his oluyor.agri, çekilme hissi gibi..normal dimi bu..rahim genisliyor diye oluyordur diyorum ama neden sadece sabah uyaninca onu bilemiyorum.gece sirtustu mu yatiyorum da agriyor ic organlarim..ayaklarimi dizkapagimdan kirmadan uzaninca bir degisik oluyorum.gece duz yattim diye mi oluyor acep.tecrubeli anneler? Normal mi bu hisler?

Hepsi normal doktoruna yine sor ama bu haftalardan sonra rahim aşağıya sığmıyor yukarı doğru kendini atmaya başlıyo bide kaslar geriliyor büyüdüğü için düz durunca kramp gibi oluyo ben düz öksürüp hapşıramıyprım mesela ölüyorum acıdan oturuyorum hemen yada eğiliyorum bebeler nerdeyse 10 cm oldu içinde suyu plesantası derken kocaman oldular

Bende de gerilme gibi his oluyor sırtüstü yatınca özellikle. Yastığımı biraz yükseltip genelde yan yatıyorum iyi geliyor hatta bacaklarımın arasında mini yastık alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…