- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Anne bakım çantasına 1200 lira verilir mi acabaSevimli muslin ortuler var mesela:) bebek taragi, bornoz, anne bakim cantasi,kuvet ve filesi falan al..risksiz
Ya eskisi gibi bebek bakılmıyor ki hayat eskisi gibi değil pratik ne varsa o oluyo artık ne kolayına gelirse eskiden zaman varmış şimdi yok bide eskiden herkes bu kadar mükemmeliyetçi değildi şimdi çevre baskısından ister istemez sende takıyorsun. Mesela bir damla bişi değse ben çocuğun üstünü değişiyorum eşofmanı ile bluzu uyumlu olmasa öyle giydirip kreşe yollayamıyorum hayat çok farklılaştı ekmek çay yedirmiyorsun artık çünkü çocuğun üç dil bilecek kadar zeki olması lazım ki kendini kurtarsın zaman çok değişti ihtiyaçlar değişti beklentiler değişti beni annem pirinç unu ile büyütmüş mesela benim oğlum daha bir kere yemedi ben avokadolu omletine keten tohumu katıyorum. Yani herşey çok farklı. Tabi herkesin tercihi de farklı ama modern zaman herkese birşeyker zorluyorAslinda gerekli yada cok gerekli olmayan urunler biraz bebegin huylari ve annenin deneyim ve kendi konfor alani ile alakali..yani koydede bebek buyuyorr hindistanda dagecen onu dusundum.onceden bunlar mi vardi dedim.anne bebek konforu icin son 50 yilda birçok sey cikti ama sanki son 5 yilda instagirl gorsellik kaygisi influeze etme derdi nedeniyle bence artik konforda kalmadi yeni urunlerde..dogalliga dogru bir başa sariyoruz gibi herseyi
Çok çıkıyorsan evden verilir bence hep kullanıyorsun yani bide onu sen kullanacağın için kesin kullanırsın risksizAnne bakım çantasına 1200 lira verilir mi acabamcdbag çok hoşuma gidiyor ama bakıyorum ebebekte falan 500-600 lira çantalar ben mi abartiyorum diyorum
Aslında çok çıkmıyorum ama bebiş olunca mecbur hava alsın diye cikcamÇok çıkıyorsan evden verilir bence hep kullanıyorsun yani bide onu sen kullanacağın için kesin kullanırsın risksiz
Küvet almayı düşünüyorum ama şundan da Alcam ben duşta da rahat eder evde de yerde oturması gereken bir durum olursa kullanırım kalkamaz güvenilir diye düşündümAslinda gerekli yada cok gerekli olmayan urunler biraz bebegin huylari ve annenin deneyim ve kendi konfor alani ile alakali..yani koydede bebek buyuyorr hindistanda dagecen onu dusundum.onceden bunlar mi vardi dedim.anne bebek konforu icin son 50 yilda birçok sey cikti ama sanki son 5 yilda instagirl gorsellik kaygisi influeze etme derdi nedeniyle bence artik konforda kalmadi yeni urunlerde..dogalliga dogru bir başa sariyoruz gibi herseyi gecen gordum organik yikama bezi (eski usul donlar) meshur olmaya baslamis
Bence abartiya inan gerek yokAnne bakım çantasına 1200 lira verilir mi acabamcdbag çok hoşuma gidiyor ama bakıyorum ebebekte falan 500-600 lira çantalar ben mi abartiyorum diyorum
Ön gözü böyle piknik çantaları gibi olanlar iyi oluyor mama süt muhafazası içinAslında çok çıkmıyorum ama bebiş olunca mecbur hava alsın diye cikcamo zaman alınır
Bunu bende çok kullanırım diye düşünerek aldım bi ay falan ancak kullandım oda yastık falan sıkıştırarak bebem çok zayıf çıkıyordu içindenKüvet almayı düşünüyorum ama şundan da Alcam ben duşta da rahat eder evde de yerde oturması gereken bir durum olursa kullanırım kalkamaz güvenilir diye düşündüm
Öyleydi sanırım önü ama yine de bı emin olayımÖn gözü böyle piknik çantaları gibi olanlar iyi oluyor mama süt muhafazası için
Kesinlikle katiliyorum.ama bambaska bir yere evriliyor gibi de..diyorum ya ilginc simdi yikama bezi infulenze ediliyor...hangimizin yikayacak vakti var, sabri varYa eskisi gibi bebek bakılmıyor ki hayat eskisi gibi değil pratik ne varsa o oluyo artık ne kolayına gelirse eskiden zaman varmış şimdi yok bide eskiden herkes bu kadar mükemmeliyetçi değildi şimdi çevre baskısından ister istemez sende takıyorsun. Mesela bir damla bişi değse ben çocuğun üstünü değişiyorum eşofmanı ile bluzu uyumlu olmasa öyle giydirip kreşe yollayamıyorum hayat çok farklılaştı ekmek çay yedirmiyorsun artık çünkü çocuğun üç dil bilecek kadar zeki olması lazım ki kendini kurtarsın zaman çok değişti ihtiyaçlar değişti beklentiler değişti beni annem pirinç unu ile büyütmüş mesela benim oğlum daha bir kere yemedi ben avokadolu omletine keten tohumu katıyorum. Yani herşey çok farklı. Tabi herkesin tercihi de farklı ama modern zaman herkese birşeyker zorluyor
Evet evet bana da çok kullanışlı geliyor almayı düşünüyorum bundanBunu bende çok kullanırım diye düşünerek aldım bi ay falan ancak kullandım oda yastık falan sıkıştırarak bebem çok zayıf çıkıyordu içindenama normalde aşırı kullanışlı bişi mutfakta tezgaha yapıştır salonda masaya banyoda yere ucuz ve çok etkili oluyor
36 yaş 29 Temmuz son adet 7. Hafta kalp atışı teşekkürlerEee sen listede yoksun. Bende bi hızla gidip kız eklicektim adının yanına aradım taradım yoksunbana yaş son adet tarihi kalp atışı duyduğun haftayı yazarsan listeye ekleyim canım
Sonundaa bi kiz annesi geldi defansa36 yaş 29 Temmuz son adet 7. Hafta kalp atışı teşekkürler
Ne kadar güzel bir düşünce Antalya’da da çantalara nal kadar belediye adı yazıyorlar durumu olmayan anneler kullanıyor tabiki ama düz yapmaktansa hepsi belediye yazılı maalesefİzmir'de de 0-3 aylık bebekler için online başvuruyorsun bebeğin ismiyle fidan dikilip sertifika ve 6 tane kitap gönderimi var. Hoş geldin bebek paketi. Benim hoşuma gitmişti
Evet evet bana da çok kullanışlı geliyor almayı düşünüyorum bundan
Hepsi normal doktoruna yine sor ama bu haftalardan sonra rahim aşağıya sığmıyor yukarı doğru kendini atmaya başlıyo bide kaslar geriliyor büyüdüğü için düz durunca kramp gibi oluyo ben düz öksürüp hapşıramıyprım mesela ölüyorum acıdan oturuyorum hemen yada eğiliyorum bebeler nerdeyse 10 cm oldu içinde suyu plesantası derken kocaman oldularKizlar son 3 gundur her sabah uyandigimda butun ic organlarimda degisik bi his oluyor.agri, çekilme hissi gibi..normal dimi bu..rahim genisliyor diye oluyordur diyorum ama neden sadece sabah uyaninca onu bilemiyorum.gece sirtustu mu yatiyorum da agriyor ic organlarim..ayaklarimi dizkapagimdan kirmadan uzaninca bir degisik oluyorum.gece duz yattim diye mi oluyor acep.tecrubeli anneler? Normal mi bu hisler?
Aay benim yeğenim biz çıkartmadan asla cikamiyordu
Yok benimki çılgın 4 ayda emekledi 6 ayda tutuna tutuna yürüdü hafif ya ondan heraldeAay benim yeğenim biz çıkartmadan asla cikamiyorduerkek çocuk farkı
Bende de gerilme gibi his oluyor sırtüstü yatınca özellikle. Yastığımı biraz yükseltip genelde yan yatıyorum iyi geliyor hatta bacaklarımın arasında mini yastık alıyorum.Kizlar son 3 gundur her sabah uyandigimda butun ic organlarimda degisik bi his oluyor.agri, çekilme hissi gibi..normal dimi bu..rahim genisliyor diye oluyordur diyorum ama neden sadece sabah uyaninca onu bilemiyorum.gece sirtustu mu yatiyorum da agriyor ic organlarim..ayaklarimi dizkapagimdan kirmadan uzaninca bir degisik oluyorum.gece duz yattim diye mi oluyor acep.tecrubeli anneler? Normal mi bu hisler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?