2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
saygısızlık yaptığımı asla düşünmüyorum argo bir kelimemde olduğunu düşünmüyorum siz öyle algıladıysanız yeni fikirlere çok açık değilsiniz demektir burası forum herkes kendi fikrini yazmak için burada. Böyle olduğunuzu bilsem inanın asla da fikir beyanında bulunmazdım. İlk grubumda böyle insanlar yoktu böyle bir problem yaşamadım yaşayacağımı da düşünsem asla buraya girmezdim canınız sağ olsun güzel bir hamilelik geçirirsiniz umarım.

Tek bir cümle ile yaftalamadan, başka insanların farklı düşüncesine saygı çerçevesinde, nazarın varlığına inandığı için sanki bir saçmalık yaşadıklarını düşündürmeden açıklanan her yeni bilgiye açığım. Umarım siz de birgün bilimle açıklanamayan bir şey yaşamazsınız.

“Böyle insanlar yoktu” derken bile ötekileştiriyorsunuz ne yazıkki farkında değilsiniz. Varsın en bilgiye açık, en bilimsel, en iyi bilen , en pozitifçi siz olun. Sizin de canınız sağ olsun.

genc-anne sakin ol canım seni çok iyi anlıyorum haklısın da ama böyle bi durum için bebişin canını sıkmana değmez. Bende nazara inanırım açıkçası bu beni böyle insanlar kategorisine alıyorsa Güler geçerim buna ayrıca nazarla negatif düşünmenin de hiç alakası yok ben gayet pozitif bir insanımdır rutinde ama nazara inanırım

slm dün 2li teste gittik ultrasonda benim minik civcivim cnsiyetini gösterddiiii :) kızım olacak hanımlarrrr %99 dedi doktor bu haftalarda kaarından ultrasonra öğrenen var mı?
Oooo kız annesi gösterirse söylüyorlar kuzum kız da geç söyleyebiliyorlar ama 99 dediyse emindir

slm dün 2li teste gittik ultrasonda benim minik civcivim cnsiyetini gösterddiiii :) kızım olacak hanımlarrrr %99 dedi doktor bu haftalarda kaarından ultrasonra öğrenen var mı?
Benim erken demişti erkeğe benzettim ama kesin diyemiyorum demişti, seninki ne güzel göstermiş sağlıkla gelsin

İnşallah bana söyler 1hafta kaldı sata göre 13 ölçüme göre 14. Hafta olacak sana söylemeyince ya söylemezse diye korkuyorum
Benim ölçüme göre 12+6ydi ama yok ben sormasam soylemicekti zaten sordum diye baktı epeyi ama bir şey görmüş olmalı ki erkek gibi dedi bakalım ne çıkacak randevuya da çok var

Haklısın canım gülüp geçmem gerekirdi esasında günlük hayatta bende çok pozitif biriyim sadece bebek olayında nazara göze inandığımı iyi ya da kötü enerjiyle ilgili olmadığını, nazarında hak olduğunu var olduğunu söyledim söylemez olaydım ayet ve sünnetlerde bile yer alan birşeyin enerjiye bağlanmış olması olayı biraz gerdi beni ama şuan sakinim iyiyim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…