- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Çok var daha 21 KasımNe zaman gidecen kız doktora
Kesinlikle ben yerinde olsaydım bir daha adım bile atmazdım oraya değiştir canım çok geçmiş olsunBen bu doktordan da soğudum ya şekerim var diyorum şeker yüklemesi yaptı bugün şekerim fırladı süründüm yerlerde perinatolog geldi şekerin varsa niye şeker yüklemesi yaptı doktorun dedi bende bilmiyorum söyledim yine de yaptı dedim çıktı 400 e bi saat süründüm var diyorum işte ben direkt diyete başlayalım açlık tokluk bakalım olmuyorsa insülin için bakarsınız dedim şimdi bana sonucu görünce diyete başlayalım açlık tokluk bakalım insülin için bakarız dicek ben burayı da paketim bitince değiştircem galiba ikili test ile ilgili de saçma şeyler söyledi doktoru değiştirmemi söyledi o doktor fetal DNA önerdi bana bu doktor hiç birşey yok dedi bunu söyleyince aşırı güvendiği doktor birden detaylıyı orda yaptırma dedi 180 derece döndü yani. Muhtemelen buraya pakette snra devam etmicem gibi
Ay çok sinir bozucu Allah korusun ya kötü bi durum olsa. Doktorlar bazen iş yapmak için yapıyolar gibiBen bu doktordan da soğudum ya şekerim var diyorum şeker yüklemesi yaptı bugün şekerim fırladı süründüm yerlerde perinatolog geldi şekerin varsa niye şeker yüklemesi yaptı doktorun dedi bende bilmiyorum söyledim yine de yaptı dedim çıktı 400 e bi saat süründüm var diyorum işte ben direkt diyete başlayalım açlık tokluk bakalım olmuyorsa insülin için bakarsınız dedim şimdi bana sonucu görünce diyete başlayalım açlık tokluk bakalım insülin için bakarız dicek ben burayı da paketim bitince değiştircem galiba ikili test ile ilgili de saçma şeyler söyledi doktoru değiştirmemi söyledi o doktor fetal DNA önerdi bana bu doktor hiç birşey yok dedi bunu söyleyince aşırı güvendiği doktor birden detaylıyı orda yaptırma dedi 180 derece döndü yani. Muhtemelen buraya pakette snra devam etmicem gibi
Kaçta randevun hadi seni bekliyorum listeye bi kız daha eklicemŞuan adete gore 13+0 ama bebeğim geçen hafta 13+0dı. Büyük olasılıkla şuan 14+0 oldu
Çok geçmiş olsun seker yüklemesi ileriki haftalarda olmuyor muydu doktor niye şimdi böyle bir şey yaptıBen bu doktordan da soğudum ya şekerim var diyorum şeker yüklemesi yaptı bugün şekerim fırladı süründüm yerlerde perinatolog geldi şekerin varsa niye şeker yüklemesi yaptı doktorun dedi bende bilmiyorum söyledim yine de yaptı dedim çıktı 400 e bi saat süründüm var diyorum işte ben direkt diyete başlayalım açlık tokluk bakalım olmuyorsa insülin için bakarsınız dedim şimdi bana sonucu görünce diyete başlayalım açlık tokluk bakalım insülin için bakarız dicek ben burayı da paketim bitince değiştircem galiba ikili test ile ilgili de saçma şeyler söyledi doktoru değiştirmemi söyledi o doktor fetal DNA önerdi bana bu doktor hiç birşey yok dedi bunu söyleyince aşırı güvendiği doktor birden detaylıyı orda yaptırma dedi 180 derece döndü yani. Muhtemelen buraya pakette snra devam etmicem gibi
Kesinlikle ben yerinde olsaydım bir daha adım bile atmazdım oraya değiştir canım çok geçmiş olsun
Nişantaşı’nda burak özköse diye bir doktor var ona baktım bayağı da iyi gibi burdaki paket bitince oraya gitmek istiyorum zaten artık sadece ultrason bakacak 5 ayın sonuna kadar başka birşey yok detaylıya zaten başka doktora gideceğim oda beş ayda biraz daha araştıracağım bakalımAy çok sinir bozucu Allah korusun ya kötü bi durum olsa. Doktorlar bazen iş yapmak için yapıyolar gibi
Şekerim var diye erkenden yapmak istedi ama zaten şekerim var ben anlamadım niye yani var zaten 10 yıldır tip 2 diyabetim varÇok geçmiş olsun seker yüklemesi ileriki haftalarda olmuyor muydu doktor niye şimdi böyle bir şey yaptı
Gerçekten çok ilginç ya şekerinin var oldugunu söylüyorsun zaten, amaç şeker var mı yok mu öğrenmek değil mi o testte? Sırf yapmış olmak için yapmışŞekerim var diye erkenden yapmak istedi ama zaten şekerim var ben anlamadım niye yani var zaten 10 yıldır tip 2 diyabetim var
İnşallah o doktor mantıklı ve gönlüne göre olur. Hamile halinle süründürmüş 400 ne demek az daha uğraşsa komaya sokacakNişantaşı’nda burak özköse diye bir doktor var ona baktım bayağı da iyi gibi burdaki paket bitince oraya gitmek istiyorum zaten artık sadece ultrason bakacak 5 ayın sonuna kadar başka birşey yok detaylıya zaten başka doktora gideceğim oda beş ayda biraz daha araştıracağım bakalım
Diyorum var şekerim işte ben tatlı falan yemem tatlı içecek içmem öyle idare ediyorum çok yükselmez şekerim o yüzden sorunda yaşamam 10 Yıldır öğrenmişim yani mahvetti beni ciddenİnşallah o doktor mantıklı ve gönlüne göre olur. Hamile halinle süründürmüş 400 ne demek az daha uğraşsa komaya sokacak
Daha yeni başlayan bi durumda değilmiş ki 10 yıl olmuş. Paketin bitene kadar doktor değiştiremiyomusun aynı hastanede başka kadın doğumcuya dönsenDiyorum var şekerim işte ben tatlı falan yemem tatlı içecek içmem öyle idare ediyorum çok yükselmez şekerim o yüzden sorunda yaşamam 10 Yıldır öğrenmişim yani mahvetti beni cidden
Değişmiyor sanırım ama zaten çokta önemi yok sadece ultrason bakacak artık bitti tüm testler zaten iç hastalıkları karar veriyor şeker için insüline falan şeker içinde o karar vermeyecek rahatım o yüzdenDaha yeni başlayan bi durumda değilmiş ki 10 yıl olmuş. Paketin bitene kadar doktor değiştiremiyomusun aynı hastanede başka kadın doğumcuya dönsen
Biz bebek konusunda nazardan bahsedince sen sanırım her ota bite nazar deyip geçenlerden sandın diye düşünüyorum. Hayır öyle değilim çok şükür. Kendi gebeliğimi saklama sebebim de nazar değil insanlardan bi destek görmediğim için tepki aslında.önceki sayfalarda Yazmıştım zaten. Ama Allah’a inanan biri olarak Nazarın hak olduğuna da inanıyorum. Nazara inanmayı reddetmek ne kadar doğru inanan biri için bilemiyorum. Ayrıca nazar sadece negatif enerji ile değil iyi enerjiyle de oluşabilir. Yeni doğmuş bir bebeğe en cok anne babasının nazarı değer mesela bunun için de maşallah demeleri önerilir. Bilimin ötesinde şeyler de var bunun gibi. Dediğim gibi sen henüz yaşamamış olabilirsin ya da inanmak istemeyebilirsin. Ama lütfen inananlara da sanki bir saçmalık yaşıyormuş gibi bi algı oluşturma rica ediyorumBen onların sağlıksız bir durum olduğu için düşük yaşadığını düşünürdüm ya kendinde ya bebekte zaten tıpta böyle açıklıyor genel olarak bilmiyorum nazardan başıma bişi gelmesi çok olası değil gibi genel olarak ya kendi dikkatsizliğim olur ya ihmalim. Ki bu gebeliktede sağlıksız olabilirdi bunu kendi ihmalime yorwrdım bilmeden çok alkol aldım diyabetim de var hala da sıkıntılı bir durum yaşayabilirim gelin ata binmiş ya nasip demiş ama iyiyi düşünüp iyiyi düşünmek kötü şeylere de nazar demek yerine sebebini arwştırıp herşey nazarda değilde allahtan demek benim için daha yaşanılabili kılıyor hayatı ama tabiki herkes aynı düşünmek zorunda değil kim nasıl düşünerek rahat ediyorsa öyle yaşamalı
Asla kimin ne düşündüğü ne yaşadığı neye inandığı beni inandırmaz herkes fikir beyan ediyordu beni ettim yani şurda biri puta tapsa neden taptın da demem bebeğin nasıl hamilelik nasıl gidiyor derim çünkü herkesin maneviyatı kendine ben sadece kendi düşüncemi kendi inancımı söyledim kimseninde inancını sorgulamam nazara inanmayan ne kadar doğru inanıyor gibi ona girersek çıkamayız çünkü şurda inandığını söyleyip beş vakit namaz kılmayan yada kapalı olmayan çok insan olduğuna eminim herkes inandığı dine yapabildiği kadar uyar kimse kimseyi de sorgulamamalı bence. Kimsenin dini inanışı hangi dine ne kadar inandığı inanın umrumda değil sadece ben fikrimi söyledim benim düşünce şeklimdi o siz böyle düşünmen zorunda asla değilsiniz ama böyle düşünceler de var diye kimse benimle aynı düşünmek zorunda değil ben böyle kendimi iyi hissedip yaşıyorum mental sağlığımı böyle koruyorum bana bu iyi geliyorBiz bebek konusunda nazardan bahsedince sen sanırım her ota bite nazar deyip geçenlerden sandın diye düşünüyorum. Hayır öyle değilim çok şükür. Kendi gebeliğimi saklama sebebim de nazar değil insanlardan bi destek görmediğim için tepki aslında.önceki sayfalarda Yazmıştım zaten. Ama Allah’a inanan biri olarak Nazarın hak olduğuna da inanıyorum. Nazara inanmayı reddetmek ne kadar doğru inanan biri için bilemiyorum. Ayrıca nazar sadece negatif enerji ile değil iyi enerjiyle de oluşabilir. Yeni doğmuş bir bebeğe en cok anne babasının nazarı değer mesela bunun için de maşallah demeleri önerilir. Bilimin ötesinde şeyler de var bunun gibi. Dediğim gibi sen henüz yaşamamış olabilirsin ya da inanmak istemeyebilirsin. Ama lütfen inananlara da sanki bir saçmalık yaşıyormuş gibi bi algı oluşturma rica ediyorum
İlla kötü düşünen biri olmasına gerek yok canım gerçekten çokkk sevinen biri de etkileyebiliyor. Bazı şeyleri bilimsel olarak tam açıklayamayabiliriz. Ama bir defa yaşayınca ikinci defa yaşamamak adına önlem alma gereği hissetmen çok normal.ben bebeği ilk öğrendiğimde en yakın iki arkadaşıma söyledim ve ikisi de gerçekten çok çok mutlu oldu. hatta benden daha çok sevindiler buna eminim. hatta onların sevinci ile ben de çok sevinmeye başladım. ve sonra düşük tehlikesi yaşadım. o hayal kırıklığını, o üzüntüyü unutamıyorum. çok ağladım. çok üzüldüm ve korktum. ondan sonra da iyice büyüyene kadar kimseye söylememe kararı aldım. 14. haftadayım. hala bazı yakınlarıma söylemedim ya bişey olursa diye.
Evet gece yatmadan once 2 tane iciyorum ama yine de bulantim hep var. Acken daha iyiyim yemek yedigim zaman kusacak yer ariyorum resmen. Dun gece ilac icmedim bakalim birde boyle deneyecegimPrilam ilacindan kullaniyormusun canim?
bunu bende merak ettim sebebini bizede yazarmısınBir konuşacağım bakalım kendi açıklaması ne bu konuda onu da merak ediyorum belki mantıklı bir açıklama da yapar mı bilmiyorum gerçi diğer doktor niye yapıyoki zaten var dedi
ben ısrarla içmiyorum evde de var aslında prilam önceki gebelikten. Sürekli öğürtü geliyor içsem mi acaba doktorla konuşmadım henüz bu durumuEvet gece yatmadan once 2 tane iciyorum ama yine de bulantim hep var. Acken daha iyiyim yemek yedigim zaman kusacak yer ariyorum resmen. Dun gece ilac icmedim bakalim birde boyle deneyecegim
Tamam canım da benim yorumlarıma yanıt verme şeklin daha çok ota bite nazar diyen teyzelere savaş açmış genç biri havasındaydı. İstemeden gerildim. Kendin istediğin gibi yaşa yani beni alakadar etmez ama tek bi yorumumdan bana herşeye nazar diyen sürekli negatifi düşündüğü için hayatı negatif yaşayan negaitf olayları çeken teyze yaftası yapıştırmış oldun . Kendi fikrini belirtmekten ziyade karşı düşünceyle saldırıyosun resmen. Bize ‘saçmalığın içindesiniz’ algısı yapıyosun. Sonra da herkes aynı şeyi inanmak zorunda değil diyosun. Evett değil. Lütfen bizim fikrimize de saygı duy.Asla kimin ne düşündüğü ne yaşadığı neye inandığı beni inandırmaz herkes fikir beyan ediyordu beni ettim yani şurda biri puta tapsa neden taptın da demem bebeğin nasıl hamilelik nasıl gidiyor derim çünkü herkesin maneviyatı kendine ben sadece kendi düşüncemi kendi inancımı söyledim kimseninde inancını sorgulamam nazara inanmayan ne kadar doğru inanıyor gibi ona girersek çıkamayız çünkü şurda inandığını söyleyip beş vakit namaz kılmayan yada kapalı olmayan çok insan olduğuna eminim herkes inandığı dine yapabildiği kadar uyar kimse kimseyi de sorgulamamalı bence. Kimsenin dini inanışı hangi dine ne kadar inandığı inanın umrumda değil sadece ben fikrimi söyledim benim düşünce şeklimdi o siz böyle düşünmen zorunda asla değilsiniz ama böyle düşünceler de var diye kimse benimle aynı düşünmek zorunda değil ben böyle kendimi iyi hissedip yaşıyorum mental sağlığımı böyle koruyorum bana bu iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?