2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim ölçüme göre 12+6ydi ama yok ben sormasam soylemicekti zaten sordum diye baktı epeyi ama bir şey görmüş olmalı ki erkek gibi dedi bakalım ne çıkacak randevuya da çok var
bakmaya başladı önce ölçümleri yapalım sonra cinsiyeti söyleyeyim dedi. nasıl dedim zıpladım yerimden :)) dedi gösterdi kuzumuz. 3 defa baktı hazırlık yapmayın ama değişmez ama yaopmayın 1 ay daha sabredin dedi. dümdüz pipi görüntüsü yoktu :)) sağlıcakla kucağımıza alalımda inşallah.

Kızlar selam
Tuğba kuruyemişte satılan akide şekerleri var biliyor musunuz? Zencefil zerdeçal bal karanfil var içeriğinde. Boğaz ağrım için onu aldım sizce bir zararı var mıdır?

Bugün epey hastayım diye doktor randevumu da iptal ettim ikili test için kan alacaklardı şimdi enfeksiyon falan varsa yanıltmasın diye. İnşallah hafta sonu toparlarım. Bir anda çöktüm ne olduysa hamileyken hasta olmak ekstra bir zormuş. Yaşım 33 ama hala hastayken annem yanımda olsun istiyorum, gurbette yaşamak da koyuyor böyle anlarda. Ah ah öyle işte duygusala bağladım
Cinsiyet haberlerini takipteyim modum yükselir en azından cesursavasci haberini bekliyorum

Benimki tam göstermedi sanırım doktor çok evirip çevirdi illa bir şey söyle dersen erkek gibi geldi dedi o yüzden kesin erkek de diyemiyorum sürprizli

slm dün 2li teste gittik ultrasonda benim minik civcivim cnsiyetini gösterddiiii :) kızım olacak hanımlarrrr %99 dedi doktor bu haftalarda kaarından ultrasonra öğrenen var mı?
Aa hayırlı olsunn kaçıncı haftada gittin ya bir de ilişki günü ve yumurtlama günü arasında zaman var mıydı

Bana da doktorum antibiyotik kullanabilirsin demişti kendi kadındoğumcum
Bende doktoruma yazdım da kullanabilirsin dedi. Aslında daha gitmezdim bu kadar tıkanmasam iyi ki gitmişim. Enfeksiyonun böyle zararlı olduğunu bilmiyordum

slm dün 2li teste gittik ultrasonda benim minik civcivim cnsiyetini gösterddiiii :) kızım olacak hanımlarrrr %99 dedi doktor bu haftalarda kaarından ultrasonra öğrenen var mı?
Ayyy ne güzel sağlıkla gelsin kızınıztam olarak kaçıncı haftadasın. Bana da 11.hafta gel dedi ama 12 de gitmeyi düşünüyorum

geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun kuzum insan her yaşta anneye ihtiyaç duyuyor keşke hep yanımızda olabilseler.. Gebeyken hastalıklara daha açık oluyoruz maalesef bünyen de düşükse hele inşallah tez zamanda toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…