2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım bende tabloya bakarken farkettim yaşımı ekleyebilir misin?

30 yokum ama 29 varım

tahmini doğumumuz da 21 Mayıs
Bak onuda farketmemişim arada girip girip bakıyorum listede eksiklere seni farketmemişim yoksa yaş mı saklıyon diye seni de darlardım

Gerçekten öyle Allah uzakta yada yakında tek ki başımızdan eksik etmesin. Ben daraldım mı soluğu annemde alıyorum hala hastaysam zaten direk eşim anneme paket servis yapıyor ama gurbetlik zor olurdu tabi Rabbim gurbetlik olanların yardımcısı olsun inşallah

Bak onuda farketmemişim arada girip girip bakıyorum listede eksiklere seni farketmemişim yoksa yaş mı saklıyon diye seni de darlardım
Hahaha ne yalan söyliyim gruba ilk geldiğim zaman 28i bitirip 29 a girmek üzereydim doğum günüm geçsin yeni yaşımı yazarım dedim ama unutmuşum söylemeyi

Kızlar selam 7-8 arası haftalık gebelikte progesteron degeri 16 normal mi
10 ve üzeri gebelik varlığı şüphesi ile değerlendiriliyor ama 16 haftana göre biraz düşük sanırım canım. Progestan desteği vermedi mi doktorun

Bizim de yarın ikili taramamız var. Çok heyecanlıyım ve gerginim. Dua edin bize olur mu Fetal dna’ya hala karar verebilmiş değilim belki ikili’nin gidişatına göre fikrim şekillenir.
Cinsiyeti görmekle ilgili hiç umudum yok hem çok erken hem de doktorum sürpriz öğrenmek istediğimi biliyor netleşmeden yazmaz. Bakalım, hayırlısı

Haftaya kontrolüm canım bu dahiliye doktoruydu
Ben çok progestron takibi yaptırmadım ama en son 6 hafta civarı 19.50 çıkmıştı sonuç. kanama lekelenme gibi bi durumun yoksa stres yapma doktor belki farklı konuşur yada önlem amaçlı progestan başlar

Senin kaçıncı hafta oluyor yarın belki net şekilde görür

Gerçekten duygularımın tercümanı olmuşsun gurbette her şey zorken hamilelik ekstra zormuş. Çocuk olunca kime bırakacağım kim bakacak şimdiden onun derdine tasasına düştüm. Doğum iznim bitince ben işe dönmek zorunda olacağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…