2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bugün dr kontrolüm vardı. Bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi çok şükür. Yalnız bana verdiği ultrasonda yandan duruşta bir çıkıntı var. Burnunun olması gerektiği yerde. Ama yüzüne göre çok büyük değil mi? Sağlıklı olsun büyük küçük önemli değil ama bana tuhaf göründü, bir bakar mısınız?

Üzüldüm canım ya alla alla niye öyle oldun ki bu arada benim belim çok ağrıyordu sebebi kum döküyormusum... bebekte göstermedi bacakları kapalıydı

Evet garip çıkmış ailede büyük burun var mı belki goruntudendir

Ayy bende ailemden çok uzaktayım. Bebeğim yaşına girene kadar rapor aldım yaşına girince de işe başladım ve kreşle devam ettim. Çokta memnun kaldım. aileler baksa kendi istediğim şekilde büyütemezdim bakıcı zaten binbir dert. kreş en azından kurumsal bir yer muhattabınız da öyle çocuk konusunda eğitimli kişiler ilgileniyor.
32 aylık kızım, mahremiyet eğitimi var, ingilizce de konuşuyor anlıyor, çoğu şeyi kendi yapabiliyor. Ekranla arası hiç yok. 26 aylık olana kadar emzirdim, 29 aylık olunca da bezi bıraktı.

Benim kızımın da böyle burunlu bi ultrason resmî vardı bulursam atarım bak baba biraz büyük burunlu tüh babaya mı çekecek derken gayet normal fındık burnu varmış meğer

Olur hadi herkes hissettiği yaşı yazsın diyomuşuz

ay kesin kız. Hepimizi meraktan çatlattı ve göstermedi mi yani
Göstermedi doktor arası boş gibi ama dedi bacağı kapalı göremiyorum dedi yarim saat sonra gel az dolaş yürü çikolata ye dedi hepsini yaptım bir gram yer degistirmemis.. erkek bebekler hareketli olur aslında ama dedi tam net bir şey diyemiyorum 4 hafta sonra kesin belli olur dedi catlarim

E nolcak şimdi dicektim ki 4 haftayı okudum çok değilmi 4 hafta ya arada başka yeremi gitsen 4 hafta uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…