2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
YaaaUltrasonda orantısız olabiliyor demek.
Bulursan at çok merak ettim
Ultrasonda çekim açısından mı nedir bazen değişik çıkabiliyor. Doktor onu ölçmüştür zaten bi anormallik olsa söylerdi. Birazdan arıcam inşallah bulurum atarım cinsiyetten bahsetmedi mi

Ben ya ücretsiz alacağım ya da bakıcı bulacağım başka çarem yok. Ücretsiz izin alamam çünkü eşim hala düğün borcu ödüyor kirayı faturaları mutfak alışverişlerini ben karşılıyorum eşim anca borç ödeyebiliyor. Şimdi diyeceksiniz ki acelen neydi hemen çocuk yaptın 1 buçuk yıl oldu evleneli baktık borç asla bitmiyor İstanbulda olduğumuz için biz de ertelemeyi bıraktık yoksa 50 yaşına kadar beklerdik yaşımız 30 rapor da alamam 40 gün rapor hakkımız var diye biliyorum fazlası için heyet raporu istiyorlar yani devlet kurumları öyle bildiğim kadarıyla yoksa soruşturma açılıyor.

16 haftalık olacak bide seninki 1 hafta önden gidiyodu 17. Yani görebilecek ultrason kalitesi varken görememek ben olsam bende mümkün değil bekleyemezdim
Bende anlamadım millet erkek bebis olduğunu 12.haftada öğreniyor hadi benimki erkek diyelim öğrenmem lazımdı şimdiye kadar öyle değil mi moralim.bozuldu başım agriyo

Ah be o kadar merakla bekletti sıpa

evet heyet raporu aldım ben, diğer raporla mümkün değil zaten. Bazı yerler heyet raporu veriyor. İş yeriniz sıkıntı etmezse alabilirsiniz.

Bende anlamadım millet erkek bebis olduğunu 12.haftada öğreniyor hadi benimki erkek diyelim öğrenmem lazımdı şimdiye kadar öyle değil mi moralim.bozuldu başım agriyo
Germe kendini bir iki hafta sonra gider öğrenirsin orası 4 hafta dediyse başka ultrasonu güzel yere gidersin nolcak bırak iki haftayı yarın bile gitsen belki gösterir

Germe kendini bir iki hafta sonra gider öğrenirsin orası 4 hafta dediyse başka ultrasonu güzel yere gidersin nolcak bırak iki haftayı yarın bile gitsen belki gösterir
İnşallah canım başka yer bilmiyorum ki burda da özele gidiyordum devlette mi sansimi denesem acaba

İnşallah canım başka yer bilmiyorum ki burda da özele gidiyordum devlette mi sansimi denesem acaba
Devlet hiç söylemezse iyice sinirlerin bozulur. Bulunduğun çevrede özel hastaneleri aratsan Google’dan ultrasonu düzgün biyer vardır heralde. Aman en kötü ihtimalle 2 hafta sonra kendi doktoruna gider dayanamadım geldim dersin niye geldin mi dicek sanki

Bencede ya güldüğüme bakma ama moralim bozuldu hani bu kadar mı olur geçen haftada açıktı bacak arası bu hafta belli olacak ya kapatmış

Arkadaki eli falandır canım.bu ölcümlerde bu sekil cıkmazki burnuşu o kadar büyümüş olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…