2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Arkadaki eli falandır canım.bu ölcümlerde bu sekil cıkmazki burnuşu o kadar büyümüş olamaz
Ben de öyle ümit ediyorum. 3 gün sonra ikili test için özele gideceğim. Orda daha net görülür diye düşünüyorum. Tabi her şeyden önce sağlıklı olması önemli. Görünüşü vs ikinci planda

Ah ah sorma canım ben de çok zorlandım sağolsun kayınvalidem gelip baktı ama onun için de benim için de zor oldu 7/24 aynı evde yaşamak, o kocasını bıraktı geldi bizim eşimle özel hayat kalmadı falan. Ama bakıcıya güvenemezdim çünkü 6 aylıkken işe dönmüştüm. Bu kez en azından 1 sene ücretsiz izin alırım diyorum sonrasında Allah Kerim

Üzüldüm canım ya alla alla niye öyle oldun ki bu arada benim belim çok ağrıyordu sebebi kum döküyormusum... bebekte göstermedi bacakları kapalıydı
Sana da geçmiş olsun kuzum ilaç verdi mi su mu iç dedi sadece? Onun ağrısı da fena olur hepimizi bekletti ama göstermedi minnağın bence kesin kız

Ayy bizde 10.haftadayiz tam az kaldi cinsiyetee Ama doktor Aralik basinda dedi gel diyee öyle bakarsak 1 ay

Hani bir mavi bir pembe balon götürüyorsunn. Sana kalan cinsiyeti oluyor. Birini patlatıyor

Belkide yaramaz bir oğlandirr çikolata yemissin yeni okudumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…