2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canimm çok geçmiş olsunn ya, birda çikolata ye gitmeden o zaman hareketli oluyormuş öyle diyolar
Gitmeden öncede yedim sonra doktor şans verdi bana bi yarim saat sonra gel çikolata ye yürü dedi öyle yaptım bebek sadece kollarını ellerini oynatiyo bazen bacağını ama açmadı

İkili test sonucun temiz çıktımı canım ordaki betan kaç çıktı bazen oda cinsiyet belirlleyici oluyor diyorlar 50 üzeri kız aşagısı erkek diyorlar ama herkesde tutmuyor
Canım 46.6 yaziyo beta kısmının yanında çok şükür temiz çıktı o kadar kıza odaklanmisim ki üzüldüm erkek olursa diye

Ayy bilmiyorum ki çok üzülüyorum ya çoğu insan 12.haftada ogreniyor
Ben oğlumu 16. haftada öğrenmiştim o zaman Acıbadem’e gidiyordum bir de cihazlar iyiydi ona rağmen doktor görememişti öncesinde, şu an cihazı o kadar iyi olmayan bi özele gidiyorum o yüzden pek umudum yok benim 16 dan önce

Ya bende ona şaşırıyorum erkek baya belli oluyor hani arastordigim videolarda seninde mi bacaklarını kapatmıştı

Selam kızlarr,
Kanama geçiripte sonra kahverengi akıntısı olanlarda koyu kırmızı sümüksü uzayan akıntısı olan oldu mu? Normal mi bilmiyorum. Benim bu şekilde gelmeye başladı. Bide başım çok ağrıyor.

evet ikilide net görülür sağlıcakla büyüsün inşallah

Kızlar ben ufaklığın ilk alışverişini bebek arabasi ile yaptım :) Cybex Eezy 360 herkes ısrarla tavsiye edince dayanamadım. 3 ay sonra öde de var dedim al gitsin:) Biraz erken daha sanki ama indirim döneminde unisex şeyler alayım denk gelince an azından diye düşünüyorum.
Sizler de indirimli düşündüğünüz aldığınız şeyler araçta bize de fikir olur belki
Özellikle tecrübeli anneler :)

Canım 46.6 yaziyo beta kısmının yanında çok şükür temiz çıktı o kadar kıza odaklanmisim ki üzüldüm erkek olursa diye
Sınırda çıkmış seninki bazen 20 çıkanın bile kız oluyor ama merak ettim kaç oldugunu benim sonuçlar daha çıkmadı henüz 5 gün oldu bekliyorum allah gönlüne göre nasip etsin

Benim eşimin ailesiyle hiçbir bağımız yok benim annem de babanneme bakıyor maalesef. Ama babannem de bayağı kötü eğer vefat ederse annem gelecek yoksa yalnızım maalesef ücretsiz izin alma gibi bir şansım da yok borçlarımız var mecburen bakıcı yarım gün çalıştığım için sabah gidip öğlen geliyorum eve eşim de öğlen gidip akşam geliyor aslında çocuk bakıcıyla hiç yalnız kalmayacak biz sadece kendimizi yıpratmamak çocuğa yetebilmek adına bakıcı düşünüyoruz

Hahaha canım evlat evlattir kızı erkeği mi olur önemli olan hayırlı sağlıklı olması üzme o yüzden kendini hayırlısı olsun ilk cocugun değil mi zaten ikisi de yok diye düşünüyorum ben o yüzden fark etmez modundayim, ikinci çocuğu farklı cinsiyet isteyenleri anlayabiliyorum ikisini de tatmak istiyorlar ama bizim daha hiç yok sağlıklı olması daha önemli bence

Merhaba kızlar,bu gruptaki ilk mesajtan beri ağustostan itibaren her şeyi okuyordum,hepinizi tanıyor gibiyim siz beni bilmeseniz de mesleğim gereği tıbbi kısımlarda çok şükür gerek duymasam da işin stres ve alışveriş kısımlarında size danışmayı seçtim sırf bunun için üye oldum alışverişe nerden başlanmalı ya? ben mobilyadan başlayıp en son kıyafet almayı düşünüyorum açıkçası,en çok fiyat oynayan şey büyük parçalar siz ne düşünüyorsunuz? bir de kıyafet konusu kot almışsınız ama ben kot giyen insan değilim önerdiğiniz bir tayt markası var mı aldıklarım çok kötü çıktı gulumsebebek beni de listeye ekler misiniz? yaş 27 sat 6 ağustos kalp 5+6 cinsiyet inş ptesi kendisini gösterirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…