- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Hoşgeldinnn,Merhaba kızlar,bu gruptaki ilk mesajtan beri ağustostan itibaren her şeyi okuyordum,hepinizi tanıyor gibiyim siz beni bilmeseniz demesleğim gereği tıbbi kısımlarda çok şükür gerek duymasam da işin stres ve alışveriş kısımlarında size danışmayı seçtim sırf bunun için üye oldum alışverişe nerden başlanmalı ya? ben mobilyadan başlayıp en son kıyafet almayı düşünüyorum açıkçası,en çok fiyat oynayan şey büyük parçalar siz ne düşünüyorsunuz? bir de kıyafet konusu kot almışsınız ama ben kot giyen insan değilim önerdiğiniz bir tayt markası var mı aldıklarım çok kötü çıktı gulumsebebek beni de listeye ekler misiniz? yaş 27 sat 6 ağustos kalp 5+6 cinsiyet inş ptesi kendisini gösterirse
I ImaginaryLife de aynı durumda. Pastil filan almış canım öyle idare ediyor.Kızlar boğazım bayağı şişti su bile içemiyorum önerisi olan var mı ilaç içmek istemiyorum
İyi salgın var vallaha dikkat edin kızlar bizim okulda herkes öksürüp tıksırıyor ben geç bile kaldımI ImaginaryLife de aynı durumda. Pastil filan almış canım öyle idare ediyor.
Ben 2 ay çektim faranjit oldum ses filan da gitti kolay kolay geçmiyor da sinir gelmişti artık. Umarım tekrarlamazİyi salgın var vallaha dikkat edin kızlar bizim okulda herkes öksürüp tıksırıyor ben geç bile kaldım
Hoşgeldiniz canım. Sağlıkla büyüsün kucağına al. Alışveriş konusu gerçekten en çok soru işareti olan alan çünkü her ailenin ihtiyacı çok farklı ve her bebek farklı olduğu için kimine yarayan kimine yaramıyorMerhaba kızlar,bu gruptaki ilk mesajtan beri ağustostan itibaren her şeyi okuyordum,hepinizi tanıyor gibiyim siz beni bilmeseniz demesleğim gereği tıbbi kısımlarda çok şükür gerek duymasam da işin stres ve alışveriş kısımlarında size danışmayı seçtim sırf bunun için üye oldum alışverişe nerden başlanmalı ya? ben mobilyadan başlayıp en son kıyafet almayı düşünüyorum açıkçası,en çok fiyat oynayan şey büyük parçalar siz ne düşünüyorsunuz? bir de kıyafet konusu kot almışsınız ama ben kot giyen insan değilim önerdiğiniz bir tayt markası var mı aldıklarım çok kötü çıktı gulumsebebek beni de listeye ekler misiniz? yaş 27 sat 6 ağustos kalp 5+6 cinsiyet inş ptesi kendisini gösterirse
oda konusu da başka bir konu çok kararsızım.8-9 ay aynı odada olmak istiyorum yakında olsun ama bi yandan da ayrı odası olması daha mı iyi bilmiyorum ilk çocuğum açıkçası tecrübelerinize güveniyorum.Hoşgeldinnn,
kızlar aranan kan bulundu bi sağlıkçı daha@golden-snitch tayt aldı ama pek memnun kalmadı gibi.
Bende ikinci çocuk olduğundan pek çok şey var ama bende önce beşik alırdım oda yapacaksan onun detayları da önemli tabi. Birde bebek arabası. Başlıca para tutanlar onlar aslında. Kıyafet çok geliyor ama genelde büyük alıyolar ilk aylar kullanılacaklar yine sana kalıyor yani.
Ekliyorum canım
hepimize huzurlu stressiz ve sağlıklı gebelikler diliyorumHoşgeldiniz canım. Sağlıkla büyüsün kucağına al. Alışveriş konusu gerçekten en çok soru işareti olan alan çünkü her ailenin ihtiyacı çok farklı ve her bebek farklı olduğu için kimine yarayan kimine yaramıyorama şöyle bir öneride bulunabilirim alışveriş için önce büyük parçalar ve mobilyalar mantıklı. Eğer bebek odası yapacaksan. Bana da kıyfet çok gelir demişlerdi ama neredeyse hiç gelmedi mesela bir de ben kendi zevkimemgöre almak istedim kıyafetleri 3. Trimesterın ortalarına bırakmıştım. Alışverişe de 24. haftadan sonra başlamıştım
Oda açıkçası bana biraz saçma geliyoroda konusu da başka bir konu çok kararsızım.8-9 ay aynı odada olmak istiyorum yakında olsun ama bi yandan da ayrı odası olması daha mı iyi bilmiyorum ilk çocuğum açıkçası tecrübelerinize güveniyorum.
Bu arada sadece solunumsal değil bu sıralar uyuz salgını demek istemem salgın boyutunda değil ama uyuz konusunda çok vakalar gelmeye başladı,el hijyeninize dikkat edin hanımlar
Ben oda yaptım aynı zamanda yatak odasına beşik aldım. Bakma hala aynı odada yatıyoruz gece beslenmesi tam kesilmedi bende zorlamıyorum bide anne nasıl rahat hissedecekse öyle olmalı diye düşünüyorum illa odasını ayırayım artık filan demiyorum. Odası bana nasıl yaradı gece yatak odasında gündüz odasında yatırdım gece gündüz kavramını daha çabuk algıladı şimdi gündüz yatakodasında yatırsam daha uzun uyuyor ama genel olarak odasında yatırıyorum.oda konusu da başka bir konu çok kararsızım.8-9 ay aynı odada olmak istiyorum yakında olsun ama bi yandan da ayrı odası olması daha mı iyi bilmiyorum ilk çocuğum açıkçası tecrübelerinize güveniyorum.
Bu arada sadece solunumsal değil bu sıralar uyuz salgını demek istemem salgın boyutunda değil ama uyuz konusunda çok vakalar gelmeye başladı,el hijyeninize dikkat edin hanımlar
Canın çok sıkıldığı zaman aklına ben geliyim canımAyy bilmiyorum ki çok üzülüyorum ya çoğu insan 12.haftada ogreniyor
Canım ben kuru dut çayı yaptım ama hamılelık durumunda sekeri yükselttıgı ıcın onerılmıyormus bende bır kere ıctım bırde ballı lımonlu ılık su yaptım bazısı da balın da tuketılmemesi gerektiğini söylüyor ben uyguladım bırsey olmadı ama benım seker gıbı bı problemım yoktuKızlar boğazım bayağı şişti su bile içemiyorum önerisi olan var mı ilaç içmek istemiyorum
Nereden aldın canım. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallahKızlar ben ufaklığın ilk alışverişini bebek arabasi ile yaptım :) Cybex Eezy 360 herkes ısrarla tavsiye edince dayanamadım. 3 ay sonra öde de var dedim al gitsin:) Biraz erken daha sanki ama indirim döneminde unisex şeyler alayım denk gelince an azından diye düşünüyorum.
Sizler de indirimli düşündüğünüz aldığınız şeyler araçta bize de fikir olur belki
Özellikle tecrübeli anneler :)
Evett yazıp verirseee büyük ihtimalle erkek demektirAynen kuzum tam görmeden söylemez ama yarın yazar verirse açmadan erkek diyebiliriz
Doktorumla konuştum belirtilerimi söyledim covid olabilirsin dedi ishal kusma ateş öksürük halsizlik boğaz ağrısı var. Parol içebilirsin dedi içsem mi ki kızlar dayanamıyorum her yerim sızlıyorİyi salgın var vallaha dikkat edin kızlar bizim okulda herkes öksürüp tıksırıyor ben geç bile kaldım
Sen buralara nerden geldiiiiinçok teşekkür ederimbu arada yenidoğan ürünlerinden mustelayı öneririm uzun yıllar mustela kullandım hiçbir yenidoğanda alerjiyi bırakın hassasiyet bile yapmadı ve temiz bir içeriğe sahip,akıntı enfeksiyon için de nioli yağını tavsiye ediyorum,çok ağır kokusu var fakat iç çamaşırınızın tene değmeyen kısmına 1 damla damlatıp havalandırdıktan sonra giyin florayı inanılmaz koruyor ben inanmıyordum ve enfeksiyon+mantara aşırı yatkın olmama rağmen tüm dertlerime deva oldu.her gün yapmamanızı öneririm kendi vajinal ph'nızı ne derece etkileyeceğini anlayana kadar üst mesajlarda çok fazla akıntı konuştuğunuzu okudum her kadının kendine özgü bir kokusu var kendi akıntınızı iyi tanıdıktan sonraki değişimleri daha net görürsünüz başkasında sarı akıntı enfeksiyon bulgusuyken başkasının doğal akıntısıdır
Evet canım sağlıklı olması daha önemli ama eşim bazen uzak yere gidiyo çalışmaya ben kendime böyle dertlesebilecegim bir kızım olsun çok isterdim.. işte hayallerimden dolayi o yüzdenHahahacanım evlat evlattir kızı erkeği mi olur önemli olan hayırlı sağlıklı olması üzme o yüzden kendini hayırlısı olsun ilk cocugun değil mi zaten ikisi de yok diye düşünüyorum ben o yüzden fark etmez modundayim, ikinci çocuğu farklı cinsiyet isteyenleri anlayabiliyorum ikisini de tatmak istiyorlar ama bizim daha hiç yok sağlıklı olması daha önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?