2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hoşgeldinnn,
kızlar aranan kan bulundu bi sağlıkçı daha @golden-snitch tayt aldı ama pek memnun kalmadı gibi.
Bende ikinci çocuk olduğundan pek çok şey var ama bende önce beşik alırdım oda yapacaksan onun detayları da önemli tabi. Birde bebek arabası. Başlıca para tutanlar onlar aslında. Kıyafet çok geliyor ama genelde büyük alıyolar ilk aylar kullanılacaklar yine sana kalıyor yani.
Ekliyorum canım

Kızlar boğazım bayağı şişti su bile içemiyorum önerisi olan var mı ilaç içmek istemiyorum

Hoşgeldiniz canım. Sağlıkla büyüsün kucağına al. Alışveriş konusu gerçekten en çok soru işareti olan alan çünkü her ailenin ihtiyacı çok farklı ve her bebek farklı olduğu için kimine yarayan kimine yaramıyor ama şöyle bir öneride bulunabilirim alışveriş için önce büyük parçalar ve mobilyalar mantıklı. Eğer bebek odası yapacaksan. Bana da kıyfet çok gelir demişlerdi ama neredeyse hiç gelmedi mesela bir de ben kendi zevkimemgöre almak istedim kıyafetleri 3. Trimesterın ortalarına bırakmıştım. Alışverişe de 24. haftadan sonra başlamıştım

oda konusu da başka bir konu çok kararsızım.8-9 ay aynı odada olmak istiyorum yakında olsun ama bi yandan da ayrı odası olması daha mı iyi bilmiyorum ilk çocuğum açıkçası tecrübelerinize güveniyorum.

Bu arada sadece solunumsal değil bu sıralar uyuz salgını demek istemem salgın boyutunda değil ama uyuz konusunda çok vakalar gelmeye başladı,el hijyeninize dikkat edin hanımlar

hepimize huzurlu stressiz ve sağlıklı gebelikler diliyorum

Oda açıkçası bana biraz saçma geliyor yapana bir şey diyemem tabi heves zevk ve görüş önemli bu konuda. Ama benim bebeğim iki yaşında biz hala beraber uyuyoruz. Çünkü bebekler neredeyse 2,5 yaşına kadar deliksiz uyuyamıyorlar genelde. Co-sleeping seviyorum ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bir de odaya ayıracağım bütçeyi doula, ebe gibi hizmetlere yatırmayı tercih etmiştim mesela ve çok çok daha az tuttu bütçesi daha önce de yazmıştım eşyaların hiçbiri bebek için değil aslında bizim hayatımızı kolaylaştıran araçlar. O yüzden çok da şeyapmamak lazım

Masallah diyim ben de baya duzeldim kızlar şükür ekimin son 2 haftasi mahvoldum halsizlik bas donmesi bulanti derken şimdi gayet iyiyim cinsiyeti cok merak ediyorum doktorum 3 hafta sonra gelebilirsin demisti ama galiba 4 haftaya tamamliycam bir umut cinsiyet belli olabilir diye kasimin 17 sinde falan gitmeyi düşünüyorum

Ben oda yaptım aynı zamanda yatak odasına beşik aldım. Bakma hala aynı odada yatıyoruz gece beslenmesi tam kesilmedi bende zorlamıyorum bide anne nasıl rahat hissedecekse öyle olmalı diye düşünüyorum illa odasını ayırayım artık filan demiyorum. Odası bana nasıl yaradı gece yatak odasında gündüz odasında yatırdım gece gündüz kavramını daha çabuk algıladı şimdi gündüz yatakodasında yatırsam daha uzun uyuyor ama genel olarak odasında yatırıyorum.

Ayy bilmiyorum ki çok üzülüyorum ya çoğu insan 12.haftada ogreniyor
Canın çok sıkıldığı zaman aklına ben geliyim canım 11+5 ‘ teyim bebek Erkekse bile 16. Haftayı beklemek zorundayım çünkü takibim devlet hastanesinde yapılıyor çoğu devlet doktoru 16 dan önce söylemiyo

Kızlar boğazım bayağı şişti su bile içemiyorum önerisi olan var mı ilaç içmek istemiyorum
Canım ben kuru dut çayı yaptım ama hamılelık durumunda sekeri yükselttıgı ıcın onerılmıyormus bende bır kere ıctım bırde ballı lımonlu ılık su yaptım bazısı da balın da tuketılmemesi gerektiğini söylüyor ben uyguladım bırsey olmadı ama benım seker gıbı bı problemım yoktu

çok teşekkür ederim bu arada yenidoğan ürünlerinden mustelayı öneririm uzun yıllar mustela kullandım hiçbir yenidoğanda alerjiyi bırakın hassasiyet bile yapmadı ve temiz bir içeriğe sahip,akıntı enfeksiyon için de nioli yağını tavsiye ediyorum,çok ağır kokusu var fakat iç çamaşırınızın tene değmeyen kısmına 1 damla damlatıp havalandırdıktan sonra giyin florayı inanılmaz koruyor ben inanmıyordum ve enfeksiyon+mantara aşırı yatkın olmama rağmen tüm dertlerime deva oldu.her gün yapmamanızı öneririm kendi vajinal ph'nızı ne derece etkileyeceğini anlayana kadar üst mesajlarda çok fazla akıntı konuştuğunuzu okudum her kadının kendine özgü bir kokusu var kendi akıntınızı iyi tanıdıktan sonraki değişimleri daha net görürsünüz başkasında sarı akıntı enfeksiyon bulgusuyken başkasının doğal akıntısıdır

Nereden aldın canım. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

İyi salgın var vallaha dikkat edin kızlar bizim okulda herkes öksürüp tıksırıyor ben geç bile kaldım
Doktorumla konuştum belirtilerimi söyledim covid olabilirsin dedi ishal kusma ateş öksürük halsizlik boğaz ağrısı var. Parol içebilirsin dedi içsem mi ki kızlar dayanamıyorum her yerim sızlıyor

Sen buralara nerden geldiiiiin daha önce katıldaymışsın keşkee verdiğin bilgiler çok işimize yarayacak teşekkür ederim özellikle nioli yağı hep aklımdaydı gerçekten etkili mi diye

Evet canım sağlıklı olması daha önemli ama eşim bazen uzak yere gidiyo çalışmaya ben kendime böyle dertlesebilecegim bir kızım olsun çok isterdim.. işte hayallerimden dolayi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…