2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktorum 1 ay sonraya çağırdı ben 18de öğrenicem şuan ne tarafa ağlıyorum

Sen buralara nerden geldiiiiin daha önce katıldaymışsın keşkee verdiğin bilgiler çok işimize yarayacak teşekkür ederim özellikle nioli yağı hep aklımdaydı gerçekten etkili mi diye
kaşıntınız olduğunda da seyreltilmiş sirkeli su ile temizlemenizi öneriyorum benim hiçbir krem mantarımı halledememişken bir kadının önerisiyle yapıp aydınlanma yaşamıştım hem de doğal içerik

Tabi ki kapsamaz hamile olduğunuz için net bilgi :)

Tüm sigorta şirketleri e nabız istiyor öyle durumlarda o zamanda açık vermiş oluyorsunuz:)

Kızlar selam herkese arada bakıp atlayarak ancak okuyabiliyorum mesajları 1 yaşında kızım var hiç vakit olmuyor maalesef :) bugün 12+3 olarak çıktı ultrasonda 3 gün ileri.. cinsiyetle ilgili küçük bi tahmin yürüttü ama net söyleyemedi burada anlayanlar vardı nub teorisi çok merak ediyorum…..

Evet canım sağlıklı olması daha önemli ama eşim bazen uzak yere gidiyo çalışmaya ben kendime böyle dertlesebilecegim bir kızım olsun çok isterdim.. işte hayallerimden dolayi o yüzden
Çok tatlış erkek videoları da görüyorum bence ogluşun olursa onunla da dertleşebilirsin, anneye daha düşkün olur hem erkek çocukları, ikisinin ayrı ayrı güzellikleri var

Doktorumla konuştum belirtilerimi söyledim covid olabilirsin dedi ishal kusma ateş öksürük halsizlik boğaz ağrısı var. Parol içebilirsin dedi içsem mi ki kızlar dayanamıyorum her yerim sızlıyor
Ay bilemedim eşim de burun spreyi sık nolcak felan dedi de parol da var aslında evde niyeyse elim varmıyor ilaçlara hep böyle koca karı şeyleri limonlu ılık ballı su felan.

Kuru dut sen mi kuruttun marketten mi aldın canım benim de gebelik şekeriyle ilgili problemim yok bu mesajı da ılık ballı su içerken yazıyorum napalım anam ilaca el varmıyor . Ben birde babama çekmişim kırgınlık grip başlayınca tüm evi ayağa kaldırıyorum

Senin de mi ilk bebiş canım

Erkek mi dedi canım

Ay bilemedim eşim de burun spreyi sık nolcak felan dedi de parol da var aslında evde niyeyse elim varmıyor ilaçlara hep böyle koca karı şeyleri limonlu ılık ballı su felan.
kusma ishal olduğu için bağışıklığı güçlendiren besinlerden almanız daha iti olacaktır,bağışıklığınızı eski gücüne getirirseniz vücudunuz hastalıkla daha kolay savaşır,kusma ve ishal sonucu sıvı kaybını yerine muhakkak koyun hem siz hem bebek için,çok geçmiş olsun,burun için buhar koklamak sinüslerinizi baya bir fayda edecek,eğer parol kullanırsanız da çok değil çünkü parol kullanımı sanıldığı kadar masum değil antioksidan sistemi etkiliyor ben şuan güzel açıklayamayabilirim instagramda opdrarzuakar var onun gebelikte parol reelsı izlemenizi öneririm fakat kötü bir ilaç da değil zehir muamelesi de yapmayın

Çok tatlış erkek videoları da görüyorum bence ogluşun olursa onunla da dertleşebilirsin, anneye daha düşkün olur hem erkek çocukları, ikisinin ayrı ayrı güzellikleri var
ahh o videolar yok mu hepimizin hayalleri

Yani ilk bebekte ne olacakki deyip teratojen olmayan ilaçları tükettim maalesef kürtajla sonlandı. Öyle olunca vicdan yaptım içmese miydim diye. Şimdi hiç vicdan azabı çekmek istemiyorum direk tüm ilaçları niyeyse içmeye elim varmıyor belki hiç etkisi olmadı ama yine de ilk bebekte herşeye suçu kendimde aradım şunu yaptım şunu yaptım ister istemez. Kusma ishal yok Allahtan çok şükür böyle böyle düzelmeye çalışacağız inşallah

Çok iyii hemde doğal bir şekilde. Yaklaşık kaç defa kullanabiliriz o sirkeli suyu. Kaç defadan sonra iyileşme oldu

Doktorum 1 ay sonraya çağırdı ben 18de öğrenicem şuan ne tarafa ağlıyorum
Bence seninki kız olacak gibi erkek olsaydı doktor görürdü illaki belki de net görmemiştir veya tam emin olunca söyleyecektir ben ikili testte hemen öğrendim erkek olunca tabi inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına kız erkek hiç önemli değil sen de o da sağlıklı olsun inşallah bende kız istiyordum eşim erkek istiyordu eşim nasıl havalara uçtu ya kız annelerinin alacakları eşyalar daha bir prensesimsi pembemsi bizim erkek anaları da hep top uçak kamyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…