- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Doktorum 1 ay sonraya çağırdı ben 18de öğrenicem şuan ne tarafa ağlıyorumCanın çok sıkıldığı zaman aklına ben geliyim canım11+5 ‘ teyim bebek Erkekse bile 16. Haftayı beklemek zorundayım çünkü takibim devlet hastanesinde yapılıyor çoğu devlet doktoru 16 dan önce söylemiyo
kaşıntınız olduğunda da seyreltilmiş sirkeli su ile temizlemenizi öneriyorum benim hiçbir krem mantarımı halledememişken bir kadının önerisiyle yapıp aydınlanma yaşamıştım hem de doğal içerikSen buralara nerden geldiiiiindaha önce katıldaymışsın keşkee verdiğin bilgiler çok işimize yarayacak teşekkür ederim özellikle nioli yağı hep aklımdaydı gerçekten etkili mi diye
Tabi ki kapsamaz hamile olduğunuz için net bilgi :)Kızlar benin tamamlayıcı sağlık sigortam var. ama hamileliği kapsamıyor. hamilelikle alakasız dahiliyeye gidip kan testi yaptırsam sigorta kapsar mı yoksa sen hamilesin diyip kapsam dışı mı yapar?? bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazar mı lütfen
pozitif düşünün garanti olacak öğrendiğinizdeDoktorum 1 ay sonraya çağırdı ben 18de öğrenicem şuan ne tarafa ağlıyorum
Tüm sigorta şirketleri e nabız istiyor öyle durumlarda o zamanda açık vermiş oluyorsunuz:)Valla ben gittim bilmiyordum başta doktor oraya gebelik yazınca revizyon vermiyor diye muayene ücreti aldılar.
Takibini yapan doktora git bencede troitlerine baktırmak istediğini söyle ozaman sigorta kapsar. Gebeliği de sonuçları gösterirken söylersin hiç söylemesen ona göre değerlendirmede bulunmaz yanıltır filan
Evet aslında çok haklısın canımpozitif düşünün garanti olacak öğrendiğinizdesonradan aa şuymuş demeyecekler
Çok tatlış erkek videoları da görüyorum bence ogluşun olursa onunla da dertleşebilirsin, anneye daha düşkün olur hem erkek çocukları, ikisinin ayrı ayrı güzellikleri varEvet canım sağlıklı olması daha önemli ama eşim bazen uzak yere gidiyo çalışmaya ben kendime böyle dertlesebilecegim bir kızım olsun çok isterdim.. işte hayallerimden dolayi o yüzden
Ay bilemedim eşim de burun spreyi sık nolcak felan dedi de parol da var aslında evde niyeyse elim varmıyor ilaçlara hep böyle koca karı şeyleri limonlu ılık ballı su felan.Doktorumla konuştum belirtilerimi söyledim covid olabilirsin dedi ishal kusma ateş öksürük halsizlik boğaz ağrısı var. Parol içebilirsin dedi içsem mi ki kızlar dayanamıyorum her yerim sızlıyor
Kuru dut sen mi kuruttun marketten mi aldın canım benim de gebelik şekeriyle ilgili problemim yok bu mesajı da ılık ballı su içerken yazıyorumCanım ben kuru dut çayı yaptım ama hamılelık durumunda sekeri yükselttıgı ıcın onerılmıyormus bende bır kere ıctım bırde ballı lımonlu ılık su yaptım bazısı da balın da tuketılmemesi gerektiğini söylüyor ben uyguladım bırsey olmadı ama benım seker gıbı bı problemım yoktu
Senin de mi ilk bebiş canımCanın çok sıkıldığı zaman aklına ben geliyim canım11+5 ‘ teyim bebek Erkekse bile 16. Haftayı beklemek zorundayım çünkü takibim devlet hastanesinde yapılıyor çoğu devlet doktoru 16 dan önce söylemiyo
Erkek mi dedi canımKızlar selam herkese arada bakıp atlayarak ancak okuyabiliyorum mesajları 1 yaşında kızım var hiç vakit olmuyor maalesef :) bugün 12+3 olarak çıktı ultrasonda 3 gün ileri.. cinsiyetle ilgili küçük bi tahmin yürüttü ama net söyleyemedi burada anlayanlar vardı nub teorisi çok merak ediyorum…..
Eki Görüntüle 3329292
kusma ishal olduğu için bağışıklığı güçlendiren besinlerden almanız daha iti olacaktır,bağışıklığınızı eski gücüne getirirseniz vücudunuz hastalıkla daha kolay savaşır,kusma ve ishal sonucu sıvı kaybını yerine muhakkak koyun hem siz hem bebek için,çok geçmiş olsun,burun için buhar koklamak sinüslerinizi baya bir fayda edecek,eğer parol kullanırsanız da çok değil çünkü parol kullanımı sanıldığı kadar masum değil antioksidan sistemi etkiliyor ben şuan güzel açıklayamayabilirim instagramda opdrarzuakar var onun gebelikte parol reelsı izlemenizi öneririm fakat kötü bir ilaç da değil zehir muamelesi de yapmayınAy bilemedim eşim de burun spreyi sık nolcak felan dedi de parol da var aslında evde niyeyse elim varmıyor ilaçlara hep böyle koca karı şeyleri limonlu ılık ballı su felan.
ahh o videolar yok mu hepimizin hayalleriÇok tatlış erkek videoları da görüyorum bence ogluşun olursa onunla da dertleşebilirsin, anneye daha düşkün olur hem erkek çocukları, ikisinin ayrı ayrı güzellikleri var
Nasip olursa ikinci canımSenin de mi ilk bebiş canım
Yani ilk bebekte ne olacakki deyip teratojen olmayan ilaçları tükettim maalesef kürtajla sonlandı. Öyle olunca vicdan yaptım içmese miydim diye. Şimdi hiç vicdan azabı çekmek istemiyorum direk tüm ilaçları niyeyse içmeye elim varmıyor belki hiç etkisi olmadı ama yine de ilk bebekte herşeye suçu kendimde aradım şunu yaptım şunu yaptım ister istemez. Kusma ishal yok Allahtan çok şükürkusma ishal olduğu için bağışıklığı güçlendiren besinlerden almanız daha iti olacaktır,bağışıklığınızı eski gücüne getirirseniz vücudunuz hastalıkla daha kolay savaşır,kusma ve ishal sonucu sıvı kaybını yerine muhakkak koyun hem siz hem bebek için,çok geçmiş olsun,burun için buhar koklamak sinüslerinizi baya bir fayda edecek,eğer parol kullanırsanız da çok değil çünkü parol kullanımı sanıldığı kadar masum değil antioksidan sistemi etkiliyor ben şuan güzel açıklayamayabilirim instagramda opdrarzuakar var onun gebelikte parol reelsı izlemenizi öneririm fakat kötü bir ilaç da değil zehir muamelesi de yapmayın
Ay maşallahNasip olursa ikinci canım7 yaşında bi kızım var
Merhamet et, vicdana gell be doktor diyeydinDoktorum 1 ay sonraya çağırdı ben 18de öğrenicem şuan ne tarafa ağlıyorum
Çok iyii hemde doğal bir şekilde. Yaklaşık kaç defa kullanabiliriz o sirkeli suyu. Kaç defadan sonra iyileşme oldukaşıntınız olduğunda da seyreltilmiş sirkeli su ile temizlemenizi öneriyorum benim hiçbir krem mantarımı halledememişken bir kadının önerisiyle yapıp aydınlanma yaşamıştım hem de doğal içerik
Bence seninki kız olacak gibi erkek olsaydı doktor görürdü illaki belki de net görmemiştir veya tam emin olunca söyleyecektir ben ikili testte hemen öğrendim erkek olunca tabiDoktorum 1 ay sonraya çağırdı ben 18de öğrenicem şuan ne tarafa ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?