2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok tatlış erkek videoları da görüyorum bence ogluşun olursa onunla da dertleşebilirsin, anneye daha düşkün olur hem erkek çocukları, ikisinin ayrı ayrı güzellikleri var
Ay bende Eldorin den özendim erkek çocuğuna kızlar aşırı babacı oluyor benle başbaşayken iyi hoş baba gelince dibinden ayrılmıyor ben sanki kırk yıllık düşmanıyım babasına sarılıyorum beni itiyor kendi yanaşıyor bazen aramızda yatıyor bana sırtını dönüyor babasına yapışıyor kız çocukları inanılmaz belki bu sefer kendime müttefik doğururum

Çok iyii hemde doğal bir şekilde. Yaklaşık kaç defa kullanabiliriz o sirkeli suyu. Kaç defadan sonra iyileşme oldu
kaşıntı olmadığı sürece yapmamanız lazım ohı etkiliyor ama kaşıntı varsa günde bir defa ve az miktarda öyle foşur foşur değil yoksa yakıp tahriş ediyor onun da hatasını yaptık çok şükür

ben de böyle düşünüyordum ama ta ki kız hissetmeye başlayana kadar,evlat her türlü cinsiyeti ne olursa olsun ilk bikaç ay bize aşık olacak

Ya ikisi de ayrı ayrı çok güzel bence hangisine odaklanıp güzelliklerini düşünürsen o güzelmiş gibi geliyor ama her iki cinsiyeti de ayrı ayrı düşününce ikisi de çok tatlı sağlıklı olsunlar da minnoslar

teşekkür ederim canım o kadar aradan sonra sanki ilk defa anne olacak gibi heyecanlıyım
Öyle olur ya inşallah kızın kıskanmaz onu benim yeğenim de kız 3 yaşında tabi seninki biraz daha büyük , gizlice vuruyor ısırıyor biz yokken çok zarar veriyor bebeğe . Bebeğin her gün bir yeri Kızarmış oluyor maalesef tek bırakamıyoruz. Ama senin kızın maşallah büyümüş zarar vermez. İnşallah sağlıkla al bebişini kucağına

Kusma ishal bende var su içsem kusuyorum bugün berbat bir gündü. Ağzıma lokma koyamadım. Yüksek ateş de bebeğe zarar veriyormuş o yüzden içtim Parol doktor da iç diyince inşallah bir şey olmaz. Doktor hatta göğüs doktoruna git ilaç yazdır dedi de antibiyotik kullanmak istemiyorum inşallah gerek kalmadan geçer gider

ben de böyle düşünüyordum ama ta ki kız hissetmeye başlayana kadar,evlat her türlü cinsiyeti ne olursa olsun ilk bikaç ay bize aşık olacak
Ben hiç bir şey hissetmiyordum ama sonra sonra kız hissetmeye başladım bakalım çıkacak mı Dr erkek gibi dedi ama hala tam inanmıyorum

İnşallah hemen geçer canım

Ay evet bak o durumda var özellikle ihtiyaç anında yada kendini tehlikede hissederse ozaman gözü kimseyi görmüyor bakma arada kıskanıyorum ama seviyorum onların o hallerini. Bide aşırı yüzüme bakıyor suratım düştü mü gülüyomuyum sorun varmı yokmu öyle anlıyor sert bakıyorsam panikliyor yanıma geliyor gülüyorsam hiç sıkıntı yok oyununa devam ediyor o durum bile insana çok güzel geliyor

salatalık yiyin bol bol su midenizi bulandırdığı anlarda,sıvıyı bi nebze kapatır,parol zaten kötü bi ilaç değil ateş varsa zaten mecbur kendinizi kötü hissetmeyin hiçbir doktor gebelikte sıkıntı olacak ilacı kolay kolay yazmıyor zaten

Ay bide nasıl minicikler her şekilde sana ihtiyaçları var onu biliyorsun senden başka kimse okadar iyi bakamaz senden daha iyi onu kimse tanıyamaz herşeyini çözüyorsun bi süre sonra çok güzel bi duygu gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene nasip etsin, nasip ettiklerine de sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah

belli olmuyor bu işler ben hep doğduğumdan beri anneci oldum mesela

Benim kızımda kıskanır gibi gerçi daha oda çok küçük ama kucağımda başka bebek görünce bile kıyameti koparıyor sanırım bende bi süre tek bırakamıcam onları

Teşekkür ederim annelik hep vicdan azabı işte salatalık aklıma gelmemişti deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…