- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.140
- 178
Güzel yüreğin için çok teşekkür ederim canim bende öyle düşünüyorum ya erkek olunca birde o bölgesi belli olur ya hani ne biliyimBence seninki kız olacak gibi erkek olsaydı doktor görürdü illaki belki de net görmemiştir veya tam emin olunca söyleyecektir ben ikili testte hemen öğrendim erkek olunca tabiinşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına kız erkek hiç önemli değil sen de o da sağlıklı olsun inşallah bende kız istiyordum eşim erkek istiyordu eşim nasıl havalara uçtu ya kız annelerinin alacakları eşyalar daha bir prensesimsi pembemsi bizim erkek anaları da hep top uçak kamyon
Evet canım birde ilk bebek olunca anne baba onlara daha bir değer veriyor şimdi sizin ilgi mecburen diğerine de kayacak emzirirken bile kucağına niye aldın tribi yapıyorlar. İnşallah alışır hemen kabullenir sever. Bizim yeğen halalarına (bana) çekmiş biraz cazgır fena vahşi bir kızBenim kızımda kıskanır gibi gerçi daha oda çok küçük ama kucağımda başka bebek görünce bile kıyameti koparıyor sanırım bende bi süre tek bırakamıcam onları
Evet canım benim de ilkim kız hayali vardı erkek olunca reyondaki alacakları eşim daha hevesli bakıyor ben hep kıza göre bakmıştım yavGüzel yüreğin için çok teşekkür ederim canim bende öyle düşünüyorum ya erkek olunca birde o bölgesi belli olur ya hani ne biliyimdoktor arasi boş gözüküyor dedi arkadan bakabildi bacaklarını kapatınca benimki işte nasip bakalım evet sadece benim hayalimdi o yüzden üzüldüm en önemli şey sağlığı bende bu zamana kadar magazalarda hep kız reyonuna baktım erkeğe bakmamıştım dediğin şekilde prenses şeyleri hep senin de o zaman ilk gebelik sanırım
Evet erkeğe benzetti ama net konuşamadı haftaya tekrar bakayım dedi :)Erkek mi dedi canım
Doktor tam erkek demedi işte, yani o kadar evirip çevirdi ki biz heyecanla bekliyoruz illa bir şey de dersen erkek gibi geldi bana ama kesin diyemem dedi burada da yine erkek denilip kızı olanlar olunca acaba hissettiğim doğru mu diyorum, bakalım kısmet hayırlısı,sagliklisi hangisi ise o olsunDoktor erkek demişse illa görmüştür ya bir daha cinsiyet değiştirmemek için tam net sana da göstereceği şekle gelince size tam net söyler bence .
Amiiin inşallahAy bide nasıl minicikler her şekilde sana ihtiyaçları var onu biliyorsun senden başka kimse okadar iyi bakamaz senden daha iyi onu kimse tanıyamaz herşeyini çözüyorsun bi süre sonra çok güzel bi duygu gerçekten Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene nasip etsin, nasip ettiklerine de sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah
Yok valla bize hep kız çocukları sakin uslu oluyor demişlerdi şimdilerde bizi kandırmışlar diyoruz asla durmuyor cadı gibi bişeyEvet canım birde ilk bebek olunca anne baba onlara daha bir değer veriyor şimdi sizin ilgi mecburen diğerine de kayacak emzirirken bile kucağına niye aldın tribi yapıyorlar. İnşallah alışır hemen kabullenir sever. Bizim yeğen halalarına (bana) çekmiş biraz cazgır fena vahşi bir kızparka indirelim Parkı alt üst eder karışmadığı çocuk kalmaz. Biraz da biz öyle yaptık maalesef hiç kızmadık ona hep pohpohladık hata bizde de vardı canım sen prenses gibi yetiştirdiysen zarar vermez inşallah
Evet babalar bile çözüyor hangi ses çıkarma şekli neyi anlatıyor gazı mı var uykusu mu var aç mı diye bide gururlanıyorlar insan evladının çıkardığı sesin manasını biliyor diye ki düşün anaları en başta bikere his diye bişey var ki ben çok yaşadım hissediyorum sanki yani direk farkediyorum neresi arıyor derdi ne filan diyeAmiiin inşallahevet çok güzel bir histir ya annesisin sen taşıdin senin yavrun çok heyecanlandim hemen kucağıma almak istedim
Ya ben muhabbet kusumda bile ne istediğini anladığımda çok mutlu oluyorum bebisimi düşünemedimEvet babalar bile çözüyor hangi ses çıkarma şekli neyi anlatıyor gazı mı var uykusu mu var aç mı diye bide gururlanıyorlar insan evladının çıkardığı sesin manasını biliyor diye ki düşün anaları en başta bikere his diye bişey var ki ben çok yaşadım hissediyorum sanki yani direk farkediyorum neresi arıyor derdi ne filan diye
Ben de köpüşümü anlıyorumYa ben muhabbet kusumda bile ne istediğini anladığımda çok mutlu oluyorum bebisimi düşünemedim
Yaa dimi harika bir duyguBen de köpüşümü anlıyorumen iyi ben anlayabiliyorum şok oluyorlar çok hoşuma gidiyor ikimizin bir dilinin olması
İnşallah bebişlerimizi de anlarız kolaylıklaYaa dimi harika bir duygu
Ayy istemsizce güldümkaşıntı olmadığı sürece yapmamanız lazım ohı etkiliyor ama kaşıntı varsa günde bir defa ve az miktarda öyle foşur foşur değil yoksa yakıp tahriş ediyor onun da hatasını yaptık çok şükür
Yaa çok üzüldüm bebek içinÖyle olur yainşallah kızın kıskanmaz onu benim yeğenim de kız 3 yaşında tabi seninki biraz daha büyük , gizlice vuruyor ısırıyor biz yokken çok zarar veriyor bebeğe . Bebeğin her gün bir yeri Kızarmış oluyor maalesef tek bırakamıyoruz. Ama senin kızın maşallah büyümüş zarar vermez. İnşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Ehh artık minnoşun keyfi ne zaman isterse o zaman açar bacağınıGösterse şimdi de belli cinsiyeti de benim görebilmem için sanırım her gün gitmem gerekiyor bacagi açacağı vakti bulabilmem icin
OyyEhh artık minnoşun keyfi ne zaman isterse o zaman açar bacağınıbilmiyor kii anasıyla beraber topik teyzeleri meraktan çatlıyor
Canım ben yaşadım. Benimde çok kahverengi lekelenmelerim bahsettiğin tarzda da lekelenmelerim oldu. Doktor canlı kırmızı ve bir ped dolusu kadar değilse bana gelmene gerek yok dedi ancak ben o süreçte 3 defa progestan alıyordum vajinal. Ben o yüzden çok fazla takılmıyordum. Tabi insanı yıpratan bir süreç ama çok şükür geçiyor hepsi :)Selam kızlarr,
Kanama geçiripte sonra kahverengi akıntısı olanlarda koyu kırmızı sümüksü uzayan akıntısı olan oldu mu? Normal mi bilmiyorum. Benim bu şekilde gelmeye başladı. Bide başım çok ağrıyor.
Kaça aldın canım bende onu denemiştim gerçekten çok güzel. Güzel günlerde kullanın :)Kizlar bende bebek arabami aldim sonundaindirime girmis...chicco goody plus alcaktim.indirim kovaliyordum indirime girince aldim hemen buyuk parcalardan biri aradan cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?