2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Güzel yüreğin için çok teşekkür ederim canim bende öyle düşünüyorum ya erkek olunca birde o bölgesi belli olur ya hani ne biliyim doktor arasi boş gözüküyor dedi arkadan bakabildi bacaklarını kapatınca benimki işte nasip bakalım evet sadece benim hayalimdi o yüzden üzüldüm en önemli şey sağlığı bende bu zamana kadar magazalarda hep kız reyonuna baktım erkeğe bakmamıştım dediğin şekilde prenses şeyleri hep senin de o zaman ilk gebelik sanırım

ayy ne demeyi unuttum,o kadar gruba hakimim ki inanamazsınız,bel ağrısı konuşmuştunuz,benim fıtıklarım var senelerdir ve belli kilonun üstünde ağrım başlar,daha gebeliğin 9.haftasında bel ağrılarım başladı benim de,çünkü tansiyondan ötürü tuzlu beslenmekten 55-56 kiloya çıktım ve direkt fıtıklarım bana selama durdu,erken dönem bel ağrılar ya bi anda fazla kilo almaktan ya da önceye ait fıtıklar bence ilerleyen haftamızda doktor onay verdikten sonra pilatesle bu sorunumuzu hafifleticez güzel anneler endişelenmeyin

Benim kızımda kıskanır gibi gerçi daha oda çok küçük ama kucağımda başka bebek görünce bile kıyameti koparıyor sanırım bende bi süre tek bırakamıcam onları
Evet canım birde ilk bebek olunca anne baba onlara daha bir değer veriyor şimdi sizin ilgi mecburen diğerine de kayacak emzirirken bile kucağına niye aldın tribi yapıyorlar. İnşallah alışır hemen kabullenir sever. Bizim yeğen halalarına (bana) çekmiş biraz cazgır fena vahşi bir kız parka indirelim Parkı alt üst eder karışmadığı çocuk kalmaz. Biraz da biz öyle yaptık maalesef hiç kızmadık ona hep pohpohladık hata bizde de vardı canım sen prenses gibi yetiştirdiysen zarar vermez inşallah

Evet canım benim de ilkim kız hayali vardı erkek olunca reyondaki alacakları eşim daha hevesli bakıyor ben hep kıza göre bakmıştım yav sağlık olsun dediğin gibi inşallah

Doktor erkek demişse illa görmüştür ya bir daha cinsiyet değiştirmemek için tam net sana da göstereceği şekle gelince size tam net söyler bence .
Doktor tam erkek demedi işte, yani o kadar evirip çevirdi ki biz heyecanla bekliyoruz illa bir şey de dersen erkek gibi geldi bana ama kesin diyemem dedi burada da yine erkek denilip kızı olanlar olunca acaba hissettiğim doğru mu diyorum, bakalım kısmet hayırlısı,sagliklisi hangisi ise o olsun

Amiiin inşallah evet çok güzel bir histir ya annesisin sen taşıdin senin yavrun çok heyecanlandim hemen kucağıma almak istedim

Yok valla bize hep kız çocukları sakin uslu oluyor demişlerdi şimdilerde bizi kandırmışlar diyoruz asla durmuyor cadı gibi bişey ve bizimde sizden kalır yanımız yok bi ben otoriter davranıyorum gerisi büyükanneler büyük babalar hala teyze dayı yenge baba pohpohluyor bide erken doğumlu filan ekstra ilgi alaka oluyor iki taraftada benim kız ortama girince olay bitiyor yani bende yeri gelince sert olmasam hiç önünü alamıcam şimdi anlamıyor ama bunun sonu baya bildiğin şımarıklık yani oyüzden işim çok zor sanırım kardeşi doğunca sizin durumdan farklı olmacaz gibi

Amiiin inşallah evet çok güzel bir histir ya annesisin sen taşıdin senin yavrun çok heyecanlandim hemen kucağıma almak istedim
Evet babalar bile çözüyor hangi ses çıkarma şekli neyi anlatıyor gazı mı var uykusu mu var aç mı diye bide gururlanıyorlar insan evladının çıkardığı sesin manasını biliyor diye ki düşün anaları en başta bikere his diye bişey var ki ben çok yaşadım hissediyorum sanki yani direk farkediyorum neresi arıyor derdi ne filan diye

Ya ben muhabbet kusumda bile ne istediğini anladığımda çok mutlu oluyorum bebisimi düşünemedim

Ayy istemsizce güldüm bu hassas dönemlerde bir de orayı yakıp tahriş edersem oturup bi de ona ağlarım aman amann

Yaa çok üzüldüm bebek için aslında ablasıda kücük 3 yaşında ilgi hep onda olsun ister şimdi. Yavaş yavaş düzelir kardeşine ısınır inşallah Benim kız büyük Allahtan canım ve hergün dua ediyodu kardeşi olsun diye. Hatta zaman zaman ağlıyodu herkesin kardeşi var benim niye yok bende kardeşim olsun istiyorum derdi..Onu öyle üzgün görmeye daha fazla dayanamadım. İlerde Anne babasından ona miras olarak bir kardeşi olsun ona yoldaş olsun dedik. Şuan aşşırı mutlu, heyecanlı hergün hayal kuruyor kardeşi doğunca neler yapacağına dair ve karnımı öpüp seviyor

Canım ben yaşadım. Benimde çok kahverengi lekelenmelerim bahsettiğin tarzda da lekelenmelerim oldu. Doktor canlı kırmızı ve bir ped dolusu kadar değilse bana gelmene gerek yok dedi ancak ben o süreçte 3 defa progestan alıyordum vajinal. Ben o yüzden çok fazla takılmıyordum. Tabi insanı yıpratan bir süreç ama çok şükür geçiyor hepsi :)

Kizlar bende bebek arabami aldim sonunda indirime girmis...chicco goody plus alcaktim.indirim kovaliyordum indirime girince aldim hemen buyuk parcalardan biri aradan cikti.
Kaça aldın canım bende onu denemiştim gerçekten çok güzel. Güzel günlerde kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…