Bende öyle başladım canım sonra enfeksiyona döndü. Ihlamur, ballı limonlu su falan tüketiyorum ama limonu çok tüketmiyorum. Bu arada uzun sürerse doktora git istersen canım enfeksiyon ilaçlardan daha tehlikeliymiş bebekler için.
Ay bilemedim eşim de burun spreyi sık nolcak felan dedi de parol da var aslında evde niyeyse elim varmıyor ilaçlara hep böyle koca karı şeyleri limonlu ılık ballı su felan.
Bilgim olmadığı için soruyorum bele sıcak bir şey koyduğunda bebeğe zarar verir mi acaba? Normalde adetken kasiklara sıcak su koymayın ayağın altına koyun diyorlardı o yüzden bi merak ettim..
Kızlar bugün dr kontrolüm vardı. Bebeğimin gayet iyi olduğunu söyledi çok şükür. Yalnız bana verdiği ultrasonda yandan duruşta bir çıkıntı var. Burnunun olması gerektiği yerde. Ama yüzüne göre çok büyük değil mi? Sağlıklı olsun büyük küçük önemli değil ama bana tuhaf göründü, bir bakar mısınız? Eki Görüntüle 3329106
Bende öyle başladım canım sonra enfeksiyona döndü. Ihlamur, ballı limonlu su falan tüketiyorum ama limonu çok tüketmiyorum. Bu arada uzun sürerse doktora git istersen canım enfeksiyon ilaçlardan daha tehlikeliymiş bebekler için.
Canım senin enfeksiyon olduğu nasıl anlaşıldı? Ben de beklemekle hata mı ediyorum acaba. Şu saate kadar kustum uyuyamıyorum da :/ vücudum çok sıvı kaybetti serum falan mı taktırsam diyorum ama bir yandan da bebeğe zarar verirse diye korkuyorum gerçi böyle daha kötü oluyor belki de..kadın doğum doktoru mu muayene etti yoksa başka bir doktora mı gittin?
Canım senin enfeksiyon olduğu nasıl anlaşıldı? Ben de beklemekle hata mı ediyorum acaba. Şu saate kadar kustum uyuyamıyorum da :/ vücudum çok sıvı kaybetti serum falan mı taktırsam diyorum ama bir yandan da bebeğe zarar verirse diye korkuyorum gerçi böyle daha kötü oluyor belki de..kadın doğum doktoru mu muayene etti yoksa başka bir doktora mı gittin?
Canım ben hastayken bulantı kusmayla birlikte hiç bişey de yiyemiyodum aşırıda baş ağrım vardı. Bana bi parol serum birde bişey yiyip içemiyorum filan diyince boş ilaçsız serum taktılar. parol ağrı kesici için, boş serum sıvı desteği için içindeki mineraller gitsin vücuduna dedi doktor.
Kuru dut sen mi kuruttun marketten mi aldın canım benim de gebelik şekeriyle ilgili problemim yok bu mesajı da ılık ballı su içerken yazıyorum napalım anam ilaca el varmıyor . Ben birde babama çekmişim kırgınlık grip başlayınca tüm evi ayağa kaldırıyorum
Kontrole de daha çok var böyle duyunca merak ettim ben bi kız görüyorum bi erkek bence gün içindeki konuşmalar bilinç altıma giriyor ondan karışıyor ama kızımda kız bebek görmüştüm pembiş pembiş giydirilmiş
Kontrole de daha çok var böyle duyunca merak ettim ben bi kız görüyorum bi erkek bence gün içindeki konuşmalar bilinç altıma giriyor ondan karışıyor ama kızımda kız bebek görmüştüm pembiş pembiş giydirilmiş
Ben ikincide bebek görmedim bi ultrasonda doktor erkek diyor başka bi rüyada eşime kız diyorum başka bi rüyada fetal DNA sonucu çıkmış onu öğreniyorum bi öyle bi böyle bide bebeği görseydim
Ama ilkinde direk hastanede pembe giydirilmiş kız bebek görmüştüm
Ben ikincide bebek görmedim bi ultrasonda doktor erkek diyor başka bi rüyada eşime kız diyorum başka bi rüyada fetal DNA sonucu çıkmış onu öğreniyorum bi öyle bi böyle bide bebeği görseydim
Ama ilkinde direk hastanede pembe giydirilmiş kız bebek görmüştüm
sizde de kıllarınız geri çıktı mı kızlar? ben 2020den beri aralıksız lazere gidiyorum,takıntılı olduğum baya azalsa da sırf bitmedi diye yine gidiyordum daha 4 haftalık gebeyken tüm kıllarım sanki 3 senedir lazere gitmemişim gibi çıktı,hekimle konuştuk kesinlikle önermiyorum gitme dedi,ben de karınca yumurtası yağı aldım ama onunda gebelikte güvenilir çalışması yok literatüre baktım,sizin daha doğal bildiğiniz bi yöntem var mı?baya rahatsız edici bir durum
Yaa ben de doktor kontrolüne götürmüştüm minicik bir şey ama kalemle boyamış kendini doktorun rafindaki kremleri almaya çalışıyor iki dk durmuyordu dünkü konuşmalardan etkilendim sanırım