2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar boğazım bayağı şişti su bile içemiyorum önerisi olan var mı ilaç içmek istemiyorum
Bende öyle başladım canım sonra enfeksiyona döndü. Ihlamur, ballı limonlu su falan tüketiyorum ama limonu çok tüketmiyorum. Bu arada uzun sürerse doktora git istersen canım enfeksiyon ilaçlardan daha tehlikeliymiş bebekler için.

Ay bilemedim eşim de burun spreyi sık nolcak felan dedi de parol da var aslında evde niyeyse elim varmıyor ilaçlara hep böyle koca karı şeyleri limonlu ılık ballı su felan.
Burun spreyini doktorlar önermiyorlar canım. Bende çok tıkalıyım ama vermediler

İyi geceler hanımlar çok gaz sancım var afedersiniz çıkarıyorum da ama yine ağrı var ne iyi gelir uyuyamıyorum
Bel'e veya iki bacak arasına sıcak su torbası bana iyi geliyor.
Bilgim olmadığı için soruyorum bele sıcak bir şey koyduğunda bebeğe zarar verir mi acaba? Normalde adetken kasiklara sıcak su koymayın ayağın altına koyun diyorlardı o yüzden bi merak ettim..
Evet direk kasık ve karın bölgesine sıcak konmaması gerekiyor. Sakıncaliymış.

Ama bel ve bacaklarin arası olduğu da sıkıntı yok diyordu doktorlar. Bende ondan beridir adet sancilarimda hep bu iki bölgeye koyarak rahatlardım.

Eli o canım. Merak etme. Arkadan elini çıkarmış. Oda burnunu arkasına denkgelmiş.

Canım senin enfeksiyon olduğu nasıl anlaşıldı? Ben de beklemekle hata mı ediyorum acaba. Şu saate kadar kustum uyuyamıyorum da :/ vücudum çok sıvı kaybetti serum falan mı taktırsam diyorum ama bir yandan da bebeğe zarar verirse diye korkuyorum gerçi böyle daha kötü oluyor belki de..kadın doğum doktoru mu muayene etti yoksa başka bir doktora mı gittin?

Canım ben hastayken bulantı kusmayla birlikte hiç bişey de yiyemiyodum aşırıda baş ağrım vardı. Bana bi parol serum birde bişey yiyip içemiyorum filan diyince boş ilaçsız serum taktılar. parol ağrı kesici için, boş serum sıvı desteği için içindeki mineraller gitsin vücuduna dedi doktor.

Yok canım dısardan aldım kendim kurutsaydım keske heryer duttu

Günaydınlaar
Rüyamda oğlum olduğunu gördüm daha minnak ama epeyi yaramazdi aay benim oğlum olacak galiba kızlar çoğu rüyam bu yönde
Kontrole de daha çok var böyle duyunca merak ettim ben bi kız görüyorum bi erkek bence gün içindeki konuşmalar bilinç altıma giriyor ondan karışıyor ama kızımda kız bebek görmüştüm pembiş pembiş giydirilmiş

ay ne güzel görüyorsunuz,annemler de hep rüyasında görürmüş,ben daha hiç rüyamda bırakın bebeği bebeğe dair hiçbir şey görmedim

ay ne güzel görüyorsunuz,annemler de hep rüyasında görürmüş,ben daha hiç rüyamda bırakın bebeği bebeğe dair hiçbir şey görmedim
Ben ikincide bebek görmedim bi ultrasonda doktor erkek diyor başka bi rüyada eşime kız diyorum başka bi rüyada fetal DNA sonucu çıkmış onu öğreniyorum bi öyle bi böyle bide bebeği görseydim
Ama ilkinde direk hastanede pembe giydirilmiş kız bebek görmüştüm

ben görene kadar zaten doktorda öğrenicem gibi duruyor

sizde de kıllarınız geri çıktı mı kızlar? ben 2020den beri aralıksız lazere gidiyorum,takıntılı olduğum baya azalsa da sırf bitmedi diye yine gidiyordum daha 4 haftalık gebeyken tüm kıllarım sanki 3 senedir lazere gitmemişim gibi çıktı,hekimle konuştuk kesinlikle önermiyorum gitme dedi,ben de karınca yumurtası yağı aldım ama onunda gebelikte güvenilir çalışması yok literatüre baktım,sizin daha doğal bildiğiniz bi yöntem var mı?baya rahatsız edici bir durum

Yaa ben de doktor kontrolüne götürmüştüm minicik bir şey ama kalemle boyamış kendini doktorun rafindaki kremleri almaya çalışıyor iki dk durmuyordu dünkü konuşmalardan etkilendim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…