Tecrübeli anneleeer,ben oto koltuğu alcam ama 360 dönen ve dönmeyen koltuklar var, cybexte beğendiklerimin çoğu dönmüyor, dönen koltuk da 9-21 kg mi neydi. Kraft beğenmiştim 0-36kg dönüyor ama terletiyormus ve yatma konusunda sıkıntılıymış. 360 derece dönmesi çok önemli bir durum mu?
Ayyy inşallah canım oyyyy çok güzel amaaaaa içinde sağlıklı olduğu günler gelsin inşallah canım ben daha bişey almadım kesinleşsin bende güzel güzel ciciler alırım artık inşallah
Tecrübeli anneleeer,ben oto koltuğu alcam ama 360 dönen ve dönmeyen koltuklar var, cybexte beğendiklerimin çoğu dönmüyor, dönen koltuk da 9-21 kg mi neydi. Kraft beğenmiştim 0-36kg dönüyor ama terletiyormus ve yatma konusunda sıkıntılıymış. 360 derece dönmesi çok önemli bir durum mu?
Benim dönmüyor canım sık sık da seyahat ederiz hiç ihtiyaç duymadım. Bu arada oto koltukları genellikle terletiyor çünkü yanmaz kumaştan yapılıyormuş kaza vs olursa yanmasın diye, üzerine bazıları örtü örtüyor ama tehlikeliymiş. Ben hep örtüsüz kullandım ama hep de terletti. Ara ara üzerini değiştirdik artık yolculukta öyle idare ettik. Prego 9-36 kg almıştık. Daha yeni kaldırdık 6 yaşında oğlum. Kilosu daha 23 zaten 36 kilo 14 yaşında falan ancak olur da kafası tavana değmeye başlamıştı ondan kaldırdık
İlk 6-7 ay puseti oto koltuğu olarak kullanırsın zaten oturmaya başlayınca da oto koltuğuna geçersin.
Ayyy inşallah canım oyyyy çok güzel amaaaaa içinde sağlıklı olduğu günler gelsin inşallah canım ben daha bişey almadım kesinleşsin bende güzel güzel ciciler alırım artık inşallah
Canım ben prego 360 kullanıyorum ve çok memnunum. Biz baya geç aldık oto koltuğunu. Hiç oturma sorunu yasamadi 6 aydan önce yüzü arkaya bakar sekilde oturtmak gerekiyor. Bir de arabaya bindirip indirmek çok daha kolay oluyor hem de biz aldığımızda bayağı uygun fiyatlıydı diğer merkalara göre. Fikir vereyim istedim
Ne zaman alışverişe başlamak lazım ben ne alınır ne yapılır hiç bilmiyorum çok tecrübesizim bebek arabası falan nasıl seçilir hiç bir konuda bilgim yok