doktorla görüştükten sonra bırakabilirsin gerekirse. Herkese farklı etki yapabiliyor. Kadınların çoğunda düşüğü engelliyor. Ben nadir de olsa benim gibi ters etki yapanı okudum canım. Esasında ara ara gelen düşük miktarlı kanamaydı ama dr nolur nolmaz diye yazdı. Ben düzenli kullandıkça ilginç bi şekilde kanama miktarım ve sıklığı artmıştıAslında doktor oral almamı söyledi ama evde bebek var uyku hali yapabilir bi dene olmazsa vajinal alırsın dedi. Ben bayadır içiyorum aslında ilk içtiğimde aynı şey olduğu hatırlamıyorum şimdi bi kaç gündür unuttum içmeyi bugün içince aşırı berbatım sanırım vajinale dönmem gerek.
Aşırı bir baş dönmesi beyin uyuşması yaşadım doktor bunlardan bahsettimi hatırlamıyorum uyku halini söylemişti amahiç te kullanasım yok şu ilacı zaten düzensiz de içiyorum çarşamba kontrolüm var inşallah tamamen bıraktırır
Gebelik bulantilari icin kullanilan bir ilac. Cok kotuysen ic. Belki sana fayda eder. Ben ilk gebeligimdede boyleydim zofer zofran bile etki etmiyordu. Kusmaktan sesim kisildi artik. Ne zamandir raporluyum evdeyim. Yasam kalitem sifir. 3 tane normal dogum yaptim dogumlar aklimaa bile gelmiyor su bulantilardan korktugum kadar. Kusarken altima isiyorum resmen gozlerimden yaslar süzülüyor. Ay yasamayan cidden anlamaz abartiyor sanir ama gercekten cok zor bir durumbunu bende merak ettim sebebini bizede yazarmısın
ben ısrarla içmiyorum evde de var aslında prilam önceki gebelikten. Sürekli öğürtü geliyor içsem mi acaba doktorla konuşmadım henüz bu durumu
Bende lansinohun çift i var. Cifte gerek var mi tartisilir ama ben ikisini birden sagmadim hiç. sanki tek tek sagarsam daha cok sut cikaracakmisim gibi geliyordyKızlar şimdi süt sağmaya bakıyorum da
Phlips mi lansinoh mu
Lansinoh un bi de çiftli elektrikli gögüs pompası varmışş
Sanırım şey gibi 10tl lik malı 9.90 a alınca psikolojik sınırın altına düşüyor o öyle bişeyAhahahahahaha kız nolcaak
yalnız değilmişim bu hissiyattaKesinlikle öyleayrı ayrı alınca da çok para sanki
Şeyi merak ettim hayatım tekli ile çiftli arasında güç farkı var mıBende lansinohun çift i var. Cifte gerek var mi tartisilir ama ben ikisini birden sagmadim hiç. sanki tek tek sagarsam daha cok sut cikaracakmisim gibi geliyordy
Aslında şükür benim kanama lekelenme sıkıntım olmadı yalnız bi yoğun kanamadan düşüğüm olunca doktor tedbir amaçlı verdi bende bazen kullandım bazen unuttum işte. Bugünde hafif sol kasığım ağrıyınca içeyim dedim içmez olaydım yeni yeni kendime geliyorum. Çarşamba kontrolüm var bırak der inşallah zaten seyrek içtiğimi söylücemT
doktorla görüştükten sonra bırakabilirsin gerekirse. Herkese farklı etki yapabiliyor. Kadınların çoğunda düşüğü engelliyor. Ben nadir de olsa benim gibi ters etki yapanı okudum canım. Esasında ara ara gelen düşük miktarlı kanamaydı ama dr nolur nolmaz diye yazdı. Ben düzenli kullandıkça ilginç bi şekilde kanama miktarım ve sıklığı artmıştıiçerde kanama alanım olsa doktor görür söylerdi. Ama yoktu. O yüzden kendi kararımla ilacı bırakıp duaya sığındım. Sağlıklıysa tutunur zaten diye. Çok şükür ki bıraktıktan sonra günden güne iyileşip kendime geldim. Şimdi eğilip yerler süpürüp silersem çok çok hafif geliyor ama arkadaşımın ablası 9 ay boyunca benim gibiymiş hiç bi sorun olmamış. Sende danışırsın belki artık ihtiyacın yoktur ilaca
Şeyi merak ettim hayatım tekli ile çiftli arasında güç farkı var mı
Çiftlisinin motoru daha mı güçlü
Yok yok anlıyorum seni gerçekten bazen artık kusarken kasılmaktan aynı durumlar bende de oluyor altıma kaçırıyorum çok fena oluyorum kusunca da o gün komple hasta hissediyorum. Ama senin kadar aşırı değil şuan durumum öğürtü oluyor sadece kusma çok nadir ama bikere kusarsam gün boyu kusuyorum. Prilam bu akşam kullancam inşallah bulantı sorununu keser. Sende de biran önce geçer inşallah her gebeliğinde bu derece mi oluyorsun ortalama nezaman geçiyorGebelik bulantilari icin kullanilan bir ilac. Cok kotuysen ic. Belki sana fayda eder. Ben ilk gebeligimdede boyleydim zofer zofran bile etki etmiyordu. Kusmaktan sesim kisildi artik. Ne zamandir raporluyum evdeyim. Yasam kalitem sifir. 3 tane normal dogum yaptim dogumlar aklimaa bile gelmiyor su bulantilardan korktugum kadar. Kusarken altima isiyorum resmen gozlerimden yaslar süzülüyor. Ay yasamayan cidden anlamaz abartiyor sanir ama gercekten cok zor bir durum
Evet evet kuzum çok mantıklı satmak gerçektenOrası öyle hayatım yapacak bir şey yok satarım o zaman
Kuzum sizin bebek arabanız ne? Sen tecrübeli annesin. Bir de park yatak ne kullanıyorsunSanırım şey gibi 10tl lik malı 9.90 a alınca psikolojik sınırın altına düşüyor o öyle bişey
yalnız değilmişim bu hissiyatta
Ben hiç öğrenirim umuduyla gitmediğim için şu an çok rahatım sen de öyle gitkendimi o kadar ikili testte cinsiyet öğrenmeye kodlamıştım ki cinsiyet öğrenmeden çıkarsam merakımdan çatlarım nasıl dayanabiliyorsunuz ya
Canım Hb dan aldım şimdi al şubatta öde vardı 6 taksite kadar da bölüyordu oradan aldım. 14.250 gibiydi sanırım.Nereden aldın canım. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
Bende lansinoh çiftli olan var. İlkinde bolca kullandım ama tek sagdim. Malzeme çift olunca bazen yikayamiyordum o zamanlar rahatlık olmuştu. Çift takınca sanki gücü düşüyordu o yüzden tek kullandım hep. Zaten bebek birini emiyor diğerini de sagiyordum. Ben mastit olmuştum 20.gunde. 40 cikana kadar sagdim süt artsın yine mastit olmasin vs diye. Ben çok memnunum.Kızlar şimdi süt sağmaya bakıyorum da
Phlips mi lansinoh mu
Lansinoh un bi de çiftli elektrikli gögüs pompası varmışş
Bebek arabası baby2 go canım basit ucuza da almıştım puseti, takma aparatları,yağmurluğu herşeyi dahil puset yağmurluğu da ayrıca hediye olmuştu. Toplam 2 yağmurluk var. Ağırlığı filan iyi aşırı sarsmıyor bebeği. Tek kötü yanı çift yönlü değil şuan çift yöne ihtiyaç yok ama başta olsa iyi olurdu diye düşünmüştüm.Kuzum sizin bebek arabanız ne? Sen tecrübeli annesin. Bir de park yatak ne kullanıyorsunben şimdi yoyko ya da Kraft alacağım sanırım park yatağı
İnsallah sana fayda saglar. Kizimda boyleydim hatta cok daha kötüsü 24-25 haftaya kadar sürdü sanirim. Oglum da kusmadim sanirim sadece hafif bulantilar oldu. O yuzden bu da kiz gibi geliyor bana.Yok yok anlıyorum seni gerçekten bazen artık kusarken kasılmaktan aynı durumlar bende de oluyor altıma kaçırıyorum çok fena oluyorum kusunca da o gün komple hasta hissediyorum. Ama senin kadar aşırı değil şuan durumum öğürtü oluyor sadece kusma çok nadir ama bikere kusarsam gün boyu kusuyorum. Prilam bu akşam kullancam inşallah bulantı sorununu keser. Sende de biran önce geçer inşallah her gebeliğinde bu derece mi oluyorsun ortalama nezaman geçiyor
Ben de anne yanı park yatak düşünüyorum açıkçası. Sonra oda yapacağım inşallahBebek arabası baby2 go canım basit ucuza da almıştım puseti, takma aparatları,yağmurluğu herşeyi dahil puset yağmurluğu da ayrıca hediye olmuştu. Toplam 2 yağmurluk var. Ağırlığı filan iyi aşırı sarsmıyor bebeği. Tek kötü yanı çift yönlü değil şuan çift yöne ihtiyaç yok ama başta olsa iyi olurdu diye düşünmüştüm.
Park yatak ta prego. 2 kademeli asansörlü anne yanı olabilen. Ben başta sepet beşik almıştım ama çok pişman oldum keşke baştan park yatak alsaymışım.
Gebeliğin yarısından fazlası bulantı kusmayla geçmiş hayat kalitesi sıfırİnsallah sana fayda saglar. Kizimda boyleydim hatta cok daha kötüsü 24-25 haftaya kadar sürdü sanirim. Oglum da kusmadim sanirim sadece hafif bulantilar oldu. O yuzden bu da kiz gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?