2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Gecmis olsun bende hamileyken kum döktüm. 3 normal dogumum var ama böbrek ağrısı gibi bir agri gormedim Allah yardimcin olsun cok zor

Kızlar sabahtan beri sol kasığım ağrıyor oyulur gibi batıyor bu dönemde böyle yaşayan varmı şu batma durumu olan haftaları geçmemişmiydik neden böyle oluyor acaba
Canım benım de öyleydi dün doktoruma gıttım mantar baslangıcı var o kasık agrısı yapar dedı dun fıtıl attım bugun cok rahatım çok şükür sende bı ıdrar ver bıde bol su ıc

Kızlar sabahtan beri sol kasığım ağrıyor oyulur gibi batıyor bu dönemde böyle yaşayan varmı şu batma durumu olan haftaları geçmemişmiydik neden böyle oluyor acaba
benim de öyle rahim büyüdükçe organı tutan kaslar geriliyor,benim de öyle gerginlik azalması için bacaklarımın pozisyonunu ayarlıyorum

Canım benım de öyleydi dün doktoruma gıttım mantar baslangıcı var o kasık agrısı yapar dedı dun fıtıl attım bugun cok rahatım çok şükür sende bı ıdrar ver bıde bol su ıc
aynen enfeksiyon da yapıyor ben de apar topar gittiydim ama benim enfeksiyonum çıkmamıştı mesela,bana rahim büyümesine bağlıydı inş öyledir

Sağoll hayatımm o zaman tekli de alınabilinir gibi geldii

Geçmiş olsun canım valla bende senin gibiyim çok su içmiyorum ama içmek lazım bol bol

Kontrolüm çarşamba canım umarım geçici bi durumdur devam ederse veririm idrar tahlili. İnşallah seninkide biran önce geçer
benim de öyle rahim büyüdükçe organı tutan kaslar geriliyor,benim de öyle gerginlik azalması için bacaklarımın pozisyonunu ayarlıyorum
oyulur gibi mi oluyor canım böyle batma gibi

Ayyy geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez o çok zor biliyorum ben de zorluyorum ilk haftalar güzel içtim şimdi içemiyorum midem bulanıyor hemen of

Ayyy geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez o çok zor biliyorum ben de zorluyorum ilk haftalar güzel içtim şimdi içemiyorum midem bulanıyor hemen of
Sağol canimm evet o zorluğu çekmişsin bak inan bebekte kullanıyor böbreğimizi ben düşünemedim içmedim içilmesi gereken kadar şuan pişmanlığını yaşıyorum o ağrıyı düşün ara sıra iç bir yudum bile olsa iç

Benimde çarşamba 13:00 kanı da 7 sinde verecektin dimi bende 8 kasımda vercem
Evet kuzum ama seninki benden önce çıkacak bu arada İzmir genetik sana 9200 demişti de mi? Komisyon almıyormuş doktorum sevindim aynı fiyatı verdi
Ayy geç girebildim anca kusura bakmayın doktor emin olamadı bizde başka bir doktora gittik o doktor büyük ihtimalle kız dedi çarşamba tekrar çağırdı bizi
Ah kız anaları atağa geçti gözün aydın canım gönlüne göre olmuş hadi darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…