2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ihlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
bildiğim kadarıyla bitki çayları günde 2 fincan içiliyor. dönüşümlü içebilirsin ıhlamur kuşburnu zencefil, doktorun serbest dediyse üçüne de

Bir kez dışarı çıkarttık yani bahçeye onun dışında yatıya gittiğimiz yerlere götürdük, aşıları da tam. Aşıları tam diye hayvanı severken bi yemediği kalıyor ama tuvalet kısmını hiç düşünmemiştim. Neyse bi an korku girdi sarstı çıktı şimdi az atarlandım kocaya ' sen niye temizliyorsun ki bana desen yaparım' diyo. İlla komutla çalışacak bunlar

Aaa bu benim kv
Benimki de cinsiyete takik. Benim ayrintilida erkek denince ben malum kiz istiyordum, nasil kiz istermisim. Ona takmis. Bana dedi ki istemiyorsan erkek diye doğunca bana ver ben bakarim Baska bir arzun da var mi dedim
Suana kadar hiçbir torununa bakmamis, buyuk ogluma bir kurusluk bir sey almamis olan kadin bu cocuga bakacakmis. Oturma organimla güldüm

Yalnız var ya eşinin çabasına kocaman alkış. Çift taraflı uğraşıyor adam bak. Ezdirmiyor da seni ama sana da tatlı dille ara falan diyor. Herkes yapamıyor bunu maşallah

Ihlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
Benim doktorum bana hiç içirtmiyor ıhlamur. Sadece zencefil içebiliyorum. Onu da günde 1

Kızlar gebeliğin nerdeyse başından beri pişi diyorum hâlâ öyle pişi pişi diye öleceğim vala bi yiyemedim, kendim de beceremiyorum, yapamıyorum, bi de şeker çıktı nasıl yiyecem bilmiyorum. Sabah sabah yine aklıma takılı kaldı bu pişi.

YA aslında çok basit, hamuru mayala şişsin at yağa pişir. Ama kendin yapsan bir sürü çıkar ve 1 tanecik yiyip bırakamazsın da. Yarın bir cami önüne falan mı gitsen lokma döküyolar ya genelde cuma ları. 1 tanecik tadımlık şerbetsiz ister yersin minnacık

Daha önce denedim beceremedim ya ben bu hamur işlerinde hiç iyi değilim, hazır yufkadan börek bile yapamıyorum .
Cami önü çok mantıklıymış ya kesin yapılan bi cami vardır

Daha önce denedim beceremedim ya ben bu hamur işlerinde hiç iyi değilim, hazır yufkadan börek bile yapamıyorum .
Cami önü çok mantıklıymış ya kesin yapılan bi cami vardır
Genelde bölgenin en popüler camilerinde dkülüyor. En kalabalık olanlarında. Sen yarın bi çık hava al bence muradına ereceksin. Hem onlarınki minnoş oluyor. Dokunmaz.

tamam canım çok saol ben de dikkat ediyim bu şekilde

Hiç bahsetmedi doktor orali olmadi . Ama idrarda bol epitel nadir lökosit görüldü yaziyor acaba bu mu

Bizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok )
5 görümce (benim yok )
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen

Kızzzz, güldürdün beni sabah sabah, yetişemiyorum size, çalışıyorum giremiyorum bir giriyorum konular kaçmış oluyor hep

Sorup bana da haber verir misin canım benimde merak ettiğim bir konu bu göbeğin aşağıda olması
Tabi canım buraya yazarım
Bu arada kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama ben 29 u sayiyorum son 3 gundur hareketler yukarda ve gogsumun altinda hissetmeye basladim baya baya sert oluyor. Daha yeni hissediyorum yani benimde asagidaydi
31. Hafta diye gösteriyor canım burdaki yazının altında senin ben 29 dayım evet. Sağlıklı olsunda aşağıda hissedince sürekli acaba erken mi
Gelir endişesi oluştu kafamda

Ah evet gece gece gerçekten ekşın olmuş insanlar hakka giriyorlar ya keşke bunları düşünebilseler bak kendileri evlerinde rahat rahat yatarken taaaa sana kadar sirayet etmiş yapılanlar. Böyle düşününce yapılan herşeyin bir kişiye zararı olur mu diye düşünmek lazım ben şahsen tefekkür ettim nir kez daha bu olayından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…