bildiğim kadarıyla bitki çayları günde 2 fincan içiliyor. dönüşümlü içebilirsin ıhlamur kuşburnu zencefil, doktorun serbest dediyse üçüne deIhlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
Bir kez dışarı çıkarttık yani bahçeye onun dışında yatıya gittiğimiz yerlere götürdük, aşıları da tam. Aşıları tam diye hayvanı severken bi yemediği kalıyor ama tuvalet kısmını hiç düşünmemiştim. Neyse bi an korku girdi sarstı çıktı şimdiAy yok canım, çiğ et vermiyorsan kedi evden çıkmıyorsa hiçbir şey olmaz şimdi durduk yere korkma. Benim kedilerin tuvaletini ben temizlemiyorum ama ağzımın içinde yatıyor biri sonuçta, köpek de ne kadar ayağını silsek etsek de günde üç kere dışarı çıkıp geliyor. Kolay kolay bulaşan bir şey değil, zaten öyle olsa geçtiğimiz yirmi beş sene içerisinde bulaşırdı bir şekilde diyip avuttum ben kendimi bunca zaman, sen de şimdi rahatla ve eşine de ki belim ağrıyo artık bokları sen toplıycaksın
Aaa bu benim kvEşimin horlamasından saat 4 te uyandım. 3-4 defa tam dalcam yine horladı. E bu seferde uykum kaçtı. Öylece oturuyom 2 saattir.
Bir önceki akşam eşim bana annesini arattırdı. Sen ara sen konuş sevinsin kadın dedi. (Ne alaka) Diretmedim aradım konuştuk. Sanırım eşime göre bu görevi yerine getirmiyorum.
Dün Kv'ye çaya gittik. Kv gitmiş paraya kıymış 1 kalıp peynir almış. İlk defa para verip bir şey aldı tüm hamileliğim boyunca. Ama ne dedi biliyor musunuz. "Oğlum sana peynir aldım" dedi.Kadın onu da sadece oğluna almış. İkinize aldım dese ölür. Bana da o an ne olduysa tutamadım içimde. "Yaaa ne güzel, gerçi annen sadece sana almış ama ben de tadarım" dedim. Eşim kala kaldı, döndü annesine baktı hiç bişi diyemedi.
Dün eşim anne babasına yine sigara içmeyin 2 ay kaldı neredeyse torunun gelmesine dedi.(bu arada bu sigara mezunu eşim diretiyo ben ağzımı bile açmadım hiç)
Bu sefer Kp torunu alırım sizden bizde kalır anca o zaman dedi. (Lan yeter aq uzak durun benim bebemden hayal dünyanızda bile diyesim geldi, çünkü geçen sefer de KV demişti, torunu sizden alırım size göstermem görürsünüz diye. Maalesef bunun ardındaki psikolojiyi anlamıyorlar).
KV beşiğini gösterin de bi göreyim dedi. Fotosunu gösterdim. Sallanıyor mu dedi. Yok sallanmıyo dedim, suratı düştü.(beğenmedi) Sallananlar çok pahalı paramız yetmedi dedim ben de. Eh iyi güle güle yatsın dedi. fghjk
Yolda dönerken eşim annemler kalmak isteyecek bebek doğunca dedi. Tabi ki kalacak 1 ya da 2 gün ama daha fazlası olmaz dedim. Kendi annem bile gece kalmayacak bizde. Sabah gelip akşam eve dönecek, gece senle ben halledeceğiz dedim eşime.
Eyle işte. Haftalık iç boşaltma seansı. Buraya yazınca rahatlıyorum. Ama artık taşıyamıyorum sanırım bana yapılan yanlışları. Kendime şaşırmaya başladım. Artık anında dile getiriyorum. Vay arkadaş 1 kalıp peyniri bile oğluşuna almış.
Yalnız var ya eşinin çabasına kocaman alkış. Çift taraflı uğraşıyor adam bak. Ezdirmiyor da seni ama sana da tatlı dille ara falan diyor. Herkes yapamıyor bunu maşallahEşimin horlamasından saat 4 te uyandım. 3-4 defa tam dalcam yine horladı. E bu seferde uykum kaçtı. Öylece oturuyom 2 saattir.
Bir önceki akşam eşim bana annesini arattırdı. Sen ara sen konuş sevinsin kadın dedi. (Ne alaka) Diretmedim aradım konuştuk. Sanırım eşime göre bu görevi yerine getirmiyorum.
Dün Kv'ye çaya gittik. Kv gitmiş paraya kıymış 1 kalıp peynir almış. İlk defa para verip bir şey aldı tüm hamileliğim boyunca. Ama ne dedi biliyor musunuz. "Oğlum sana peynir aldım" dedi.Kadın onu da sadece oğluna almış. İkinize aldım dese ölür. Bana da o an ne olduysa tutamadım içimde. "Yaaa ne güzel, gerçi annen sadece sana almış ama ben de tadarım" dedim. Eşim kala kaldı, döndü annesine baktı hiç bişi diyemedi.
Dün eşim anne babasına yine sigara içmeyin 2 ay kaldı neredeyse torunun gelmesine dedi.(bu arada bu sigara mezunu eşim diretiyo ben ağzımı bile açmadım hiç)
Bu sefer Kp torunu alırım sizden bizde kalır anca o zaman dedi. (Lan yeter aq uzak durun benim bebemden hayal dünyanızda bile diyesim geldi, çünkü geçen sefer de KV demişti, torunu sizden alırım size göstermem görürsünüz diye. Maalesef bunun ardındaki psikolojiyi anlamıyorlar).
KV beşiğini gösterin de bi göreyim dedi. Fotosunu gösterdim. Sallanıyor mu dedi. Yok sallanmıyo dedim, suratı düştü.(beğenmedi) Sallananlar çok pahalı paramız yetmedi dedim ben de. Eh iyi güle güle yatsın dedi. fghjk
Yolda dönerken eşim annemler kalmak isteyecek bebek doğunca dedi. Tabi ki kalacak 1 ya da 2 gün ama daha fazlası olmaz dedim. Kendi annem bile gece kalmayacak bizde. Sabah gelip akşam eve dönecek, gece senle ben halledeceğiz dedim eşime.
Eyle işte. Haftalık iç boşaltma seansı. Buraya yazınca rahatlıyorum. Ama artık taşıyamıyorum sanırım bana yapılan yanlışları. Kendime şaşırmaya başladım. Artık anında dile getiriyorum. Vay arkadaş 1 kalıp peyniri bile oğluşuna almış.
Sag ol canım:)bildiğim kadarıyla bitki çayları günde 2 fincan içiliyor. dönüşümlü içebilirsin ıhlamur kuşburnu zencefil, doktorun serbest dediyse üçüne de
Benim doktorum bana hiç içirtmiyor ıhlamur. Sadece zencefil içebiliyorum. Onu da günde 1Ihlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
YA aslında çok basit, hamuru mayala şişsin at yağa pişir. Ama kendin yapsan bir sürü çıkar ve 1 tanecik yiyip bırakamazsın da. Yarın bir cami önüne falan mı gitsen lokma döküyolar ya genelde cuma ları. 1 tanecik tadımlık şerbetsiz ister yersin minnacıkKızlar gebeliğin nerdeyse başından beri pişi diyorum hâlâ öyle pişi pişi diye öleceğim vala bi yiyemedim, kendim de beceremiyorum, yapamıyorum, bi de şeker çıktı nasıl yiyecem bilmiyorum. Sabah sabah yine aklıma takılı kaldı bu pişi.
Daha önce denedim beceremedim ya ben bu hamur işlerinde hiç iyi değilim, hazır yufkadan börek bile yapamıyorumYA aslında çok basit, hamuru mayala şişsin at yağa pişir. Ama kendin yapsan bir sürü çıkar ve 1 tanecik yiyip bırakamazsın da. Yarın bir cami önüne falan mı gitsen lokma döküyolar ya genelde cuma ları. 1 tanecik tadımlık şerbetsiz ister yersin minnacık
Genelde bölgenin en popüler camilerinde dkülüyor. En kalabalık olanlarında. Sen yarın bi çık hava al bence muradına ereceksin. Hem onlarınki minnoş oluyor. Dokunmaz.Daha önce denedim beceremedim ya ben bu hamur işlerinde hiç iyi değilim, hazır yufkadan börek bile yapamıyorum.
Cami önü çok mantıklıymış ya kesin yapılan bi cami vardır
tamam canım çok saol ben de dikkat ediyim bu şekildeAra öğün şekilde yiyorum meyvenin büyüklüğüne göre değişiyor genelde orta boy 1 tane yanında mutlaka yoğurt ayran veya süt olacak. İncir muz crnnet hurması böyle çok meyveler tüketmemeye çalış dedi.
1 ara öğünde meyve yediysem diğerinde kuru yemiş yiyorum
Hiç bahsetmedi doktor orali olmadi . Ama idrarda bol epitel nadir lökosit görüldü yaziyor acaba bu muEser miktarda protein benim ilk hamileligimde her kan testimde cikmisti. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu söylemişti ve hicbir sikinti olmadi. İdrar testinde idrar yolu enfeksiyonu bulgulari da varsa ondan olabilir.
Doktor şüphelenirse zaten 24 saat idrar toplama ile idrarda protein testi yaptirir.
Bizim mevzular belli kuzu;
1 kv
2 kv
3 kv
4 kp (varsa benim yok)
5 görümce (benim yok)
6 elti
7 duygusuz eşler sorunsalı
8 alışveriş eksikler
9 bebek bugün hareket etmedi napsak ki mütemadiyen
Tabi canım buraya yazarımSorup bana da haber verir misin canım benimde merak ettiğim bir konu bu göbeğin aşağıda olması
31. Hafta diye gösteriyor canım burdaki yazının altında senin ben 29 dayım evet. Sağlıklı olsunda aşağıda hissedince sürekli acaba erken miBu arada kacinci haftadasiniz bilmiyorum ama ben 29 u sayiyorum son 3 gundur hareketler yukarda ve gogsumun altinda hissetmeye basladim baya baya sert oluyor. Daha yeni hissediyorum yani benimde asagidaydi
Ah evet gece gece gerçekten ekşın olmuş insanlar hakka giriyorlar ya keşke bunları düşünebilseler bak kendileri evlerinde rahat rahat yatarken taaaa sana kadar sirayet etmiş yapılanlar. Böyle düşününce yapılan herşeyin bir kişiye zararı olur mu diye düşünmek lazım ben şahsen tefekkür ettim nir kez daha bu olayındanYa aşıyla alakası yok ki onun, çiğ et veriyorsa hayvana riskli sonuçta. Eşim de peşimde dolanıp getir götür yaptı, yardım etti tabi ki bu arada ama fasulyeden, kendi yapsa işler şu saate anca bitmişti
Ay gece gece ne gerildim ya, eşime üstündekileri çıkarttırıp makineye attırdım üzerine sıçramıştır toksoplazma oluruz diye, hamilelik deliliği diye bişiy var herhalde kdkdm
Tabi bu ara müdüre ne diyeceğimGenelde bölgenin en popüler camilerinde dkülüyor. En kalabalık olanlarında. Sen yarın bi çık hava al bence muradına ereceksin. Hem onlarınki minnoş oluyor. Dokunmaz.
o an aç değilmişsem demekkiE yemek?
Ihlamur kaç kez ıcmelı bana kalsa durmadan icicem bi sınır koymak gerekse ne olurdu bılenler yazarsa sevınırım:)
Bazı saatlerde ben çok konuşuyorum kuzum yetişmemen normalKızzzz, güldürdün beni sabah sabah, yetişemiyorum size, çalışıyorum giremiyorum bir giriyorum konular kaçmış oluyor hep
E yemek?
Bu mesajlardan sonra benim ortaya pişi diye dalışımo an aç değilmişsem demekkisonra telefonu kapattıktan sonra kalçalarım ağrıdı ay dedim ağrıları da yazsaymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?