- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
BEn bi Cuma'ya gidiyorum geleceğim notu bırak masana.Tabi bu ara müdüre ne diyeceğim
Sonra da hükümet kadınına bağlarız artıkBEn bi Cuma'ya gidiyorum geleceğim notu bırak masana.
Ne pişisi kız hiiiiiii en sevdiğim şeylerden birisidir ama karbonhidrat olunca yemiyorumBu mesajlardan sonra benim ortaya pişi diye dalışım
Bazı saatlerde ben çok konuşuyorum kuzum yetişmemen normalRabbim kolaylıklar versin
Ay bazen eski iş yerimdeyken çok işlek bir yer olduğu için ara ara lokma dökülürdü. Kokusu 7. kata gelirdi inip alırdım. İnşallah yarın kapınızın önünde dökülür.Sonra da hükümet kadınına bağlarız artık
' size cumadır bize perşembedir? ' ,
Ay inşallah yaAy bazen eski iş yerimdeyken çok işlek bir yer olduğu için ara ara lokma dökülürdü. Kokusu 7. kata gelirdi inip alırdım. İnşallah yarın kapınızın önünde dökülür.
Ben de gebeliğin başından beri pişi diye sayıklıyorum yapanım yok yiyemedim ben şahsen beceriksiz bi hatunum, anca pişi pişi diye söyleniyorumNe pişisi kız hiiiiiii en sevdiğim şeylerden birisidir ama karbonhidrat olunca yemiyorumbi doğuram Allah’ın izniyle liste yaptım kendime kusuncaya kadar yicem
Aynı şekilde kuzum ya buraya gelip iki geyik yapmak, kv terörü için içini boşaltmak vs insanın modunu yükseltiyorÇok komiksiniz ya, çok iyi geliyor burası gerçekten, ne güzel arkadaş olduk yurdun dört bir yanından ama ortak duygular çatısında birleştik, bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki ♡
Girip modumu yakalıyorum, işime devam ediyorum, yarın doktor randevum vargöremesem de oğluşumu en azından kalbinin atışını falan duyuyorum
2 hafta sonra da özelde ki doktoruma gideceğim, foticağzını da alırım hem, özledim görürüm ve rapor almam gerekiyor, iş yeri içinn
Lökosit varsa idrar yolu enfeksiyonudur.Hiç bahsetmedi doktor orali olmadi . Ama idrarda bol epitel nadir lökosit görüldü yaziyor acaba bu mu
Fırından hamur al yap kuzuBen de gebeliğin başından beri pişi diye sayıklıyorum yapanım yok yiyemedim ben şahsen beceriksiz bi hatunum, anca pişi pişi diye söyleniyorum
Aynı şekilde kuzum ya buraya gelip iki geyik yapmak, kv terörü için içini boşaltmak vs insanın modunu yükseltiyoronun kalp atışlarını yesinler Rabbim nazarlardan korusun raporunu al gel sohbetlere gari
Fırından hamur al yap kuzubir defa yesen şekeri etkilemez yani arada ama bir defaya mahsus
Ya bazı kafelerde pişili kahvaltılar oluyo. Yaşadığın yer şehir merkeziyse mado alaçatı muhallebicisi gibi zincir kafelerde var mesela. Benim de bu aralar canım taze yapılmış içli köfte çekiyo ama güzel yapan yer bilmiyorumBen de gebeliğin başından beri pişi diye sayıklıyorum yapanım yok yiyemedim ben şahsen beceriksiz bi hatunum, anca pişi pişi diye söyleniyorum
Karbonhidrat direk yükseltiyor benim şekeri ama olsun bi defalık kaçamak olur.Fırından hamur al yap kuzubir defa yesen şekeri etkilemez yani arada ama bir defaya mahsus
Yarın cami önünde bulamazsam fırından hamur alayım da yapayım bari yoksa bu katlanarak artacakBencede canım H Htcecrin , bir kerecik ye bencede dengelerin, hemen yoğurt falan yersin yanına, hemMeine Sterne de arada kaçamak yapıyormuş, abartmadan tabi. 1 2 tane minik kızart, önce gözünü doyur ki miden çabucak dolsun
Bugün yemek olarak formunuzdasınız he kızlarYa bazı kafelerde pişili kahvaltılar oluyo. Yaşadığın yer şehir merkeziyse mado alaçatı muhallebicisi gibi zincir kafelerde var mesela. Benim de bu aralar canım taze yapılmış içli köfte çekiyo ama güzel yapan yer bilmiyorumistanbulda varsa bildiğiniz deyin hele ya
Ben Erzincandayım MADO yok MADO gibi kafelerde yokYa bazı kafelerde pişili kahvaltılar oluyo. Yaşadığın yer şehir merkeziyse mado alaçatı muhallebicisi gibi zincir kafelerde var mesela. Benim de bu aralar canım taze yapılmış içli köfte çekiyo ama güzel yapan yer bilmiyorumistanbulda varsa bildiğiniz deyin hele ya
Ben hep fırından alıyorumKarbonhidrat direk yükseltiyor benim şekeri ama olsun bi defalık kaçamak olur.
Fırından hamur almak da mantıklıymış
öner dolaşır muhabbet yine benim çağırmadığıma mesafeli olduğuma geri dönerdi o yüzden çok güzel doldurulmuşsun demekle yetindim sadece hıyanetler hepsi oy allahhTamam bundan sonra da gelmesinler o zaman çağırmam mı gerekiyor şuan karşında hamile bir kadın var onların düşünmesi lazım derdim. Hamileliğimi gbine kadar kullanıyorum kimse kusura bakmasın. Şunu diyen eşine de yani bişi derdim de nereyyyyssse şurda yok kıçımız ağrıyor başımız ağrıyor hormonlarla uğraşıyoruz birde analarını bacılarını mı düşüncez arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?