2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu mesajlardan sonra benim ortaya pişi diye dalışım
Ne pişisi kız hiiiiiii en sevdiğim şeylerden birisidir ama karbonhidrat olunca yemiyorum bi doğuram Allah’ın izniyle liste yaptım kendime kusuncaya kadar yicem

Bazı saatlerde ben çok konuşuyorum kuzum yetişmemen normal Rabbim kolaylıklar versin

Çok komiksiniz ya, çok iyi geliyor burası gerçekten, ne güzel arkadaş olduk yurdun dört bir yanından ama ortak duygular çatısında birleştik, bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki ♡

Girip modumu yakalıyorum, işime devam ediyorum, yarın doktor randevum var göremesem de oğluşumu en azından kalbinin atışını falan duyuyorum

2 hafta sonra da özelde ki doktoruma gideceğim, foticağzını da alırım hem, özledim görürüm ve rapor almam gerekiyor, iş yeri içinn

Sonra da hükümet kadınına bağlarız artık
' size cumadır bize perşembedir? ' ,
Ay bazen eski iş yerimdeyken çok işlek bir yer olduğu için ara ara lokma dökülürdü. Kokusu 7. kata gelirdi inip alırdım. İnşallah yarın kapınızın önünde dökülür.

Ne pişisi kız hiiiiiii en sevdiğim şeylerden birisidir ama karbonhidrat olunca yemiyorum bi doğuram Allah’ın izniyle liste yaptım kendime kusuncaya kadar yicem
Ben de gebeliğin başından beri pişi diye sayıklıyorum yapanım yok yiyemedim ben şahsen beceriksiz bi hatunum, anca pişi pişi diye söyleniyorum

Aynı şekilde kuzum ya buraya gelip iki geyik yapmak, kv terörü için içini boşaltmak vs insanın modunu yükseltiyor onun kalp atışlarını yesinler Rabbim nazarlardan korusun raporunu al gel sohbetlere gari

Hiç bahsetmedi doktor orali olmadi . Ama idrarda bol epitel nadir lökosit görüldü yaziyor acaba bu mu
Lökosit varsa idrar yolu enfeksiyonudur.
Antibiyotik verecek kadar ileri seviyede degilse onemsememis olabilir. Nadir yazıyormuş.
Takmayin kafaya. Olmazsa bir süre sonra tekrardan bir idrar testi yaptırırsınız. Aile hekimleri de yapiyor

Ben de gebeliğin başından beri pişi diye sayıklıyorum yapanım yok yiyemedim ben şahsen beceriksiz bi hatunum, anca pişi pişi diye söyleniyorum
Fırından hamur al yap kuzu bir defa yesen şekeri etkilemez yani arada ama bir defaya mahsus

Aynı şekilde kuzum ya buraya gelip iki geyik yapmak, kv terörü için içini boşaltmak vs insanın modunu yükseltiyor onun kalp atışlarını yesinler Rabbim nazarlardan korusun raporunu al gel sohbetlere gari

Amin inşallah canım benim ♡

Geleceğim inşallah kızçeler

Fırından hamur al yap kuzu bir defa yesen şekeri etkilemez yani arada ama bir defaya mahsus

Bencede canım H Htcecrin , bir kerecik ye bencede dengelerin, hemen yoğurt falan yersin yanına, hem Meine Sterne de arada kaçamak yapıyormuş, abartmadan tabi. 1 2 tane minik kızart, önce gözünü doyur ki miden çabucak dolsun

Ya bazı kafelerde pişili kahvaltılar oluyo. Yaşadığın yer şehir merkeziyse mado alaçatı muhallebicisi gibi zincir kafelerde var mesela. Benim de bu aralar canım taze yapılmış içli köfte çekiyo ama güzel yapan yer bilmiyorum istanbulda varsa bildiğiniz deyin hele ya

Yarın cami önünde bulamazsam fırından hamur alayım da yapayım bari yoksa bu katlanarak artacak

Bugün yemek olarak formunuzdasınız he kızlar

Ben Erzincandayım MADO yok MADO gibi kafelerde yok

D
öner dolaşır muhabbet yine benim çağırmadığıma mesafeli olduğuma geri dönerdi o yüzden çok güzel doldurulmuşsun demekle yetindim sadece hıyanetler hepsi oy allahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…