2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Pek reflü gibi değil. Öksürmek gene neyse de artık insan tutamıyor kendini pedle geziyorum ilaç almaya başladım mecbur öksürük çok yıpratıcı
O aman bir suyun içerisine kekik koyup kaynat ve buharını solu. Bu iyi geliyor.

Bir de pekmez, tereyağı, zeytinyağı ve biraz limonu cezvede kanatıp iç. Bu da iyi geliyor.

Ya ama bir insanın totosu ağrır mı arkadaşım benim totom da ağrıyor, en nefret ettiğimde gece yattığım tarafa yatıp kalmışım resmen bi uyanıyorum o taraf felç ağırlıktan herhalde kskkd. Gün geçsin diye kocam olmadan kaynanama geldim durumun vehametini düşün

Kalsiyum ve magnezyumunuza dikkat edin demişti doktor bana . Takviye aldiktan sonra iyi geldi ağrilarima .

Rica ederim, sen yine de yorumlara falan bakıp git ufak bir dükkan sıra mıra oluyor bazen, bir de herkesin damak tadı farklı sonuçta
İstiklalde var bi içli köfteci amca. Sadece içli köfte satıyor seyyar ama muhteşem gerçekten ve sıcacık. Yürümeye üşenmesem oraya gidecektim ama erenköy yakın bi seçenek olarak çok iyi oldu

İlk diyete başladığımda benim de olmuştu bi defa dinlendim bol su içtim sonradan rahatlamıştım bi daha da yaşamadım o yüzden net bişey söyleyemeyeceğim doktorunla veya diyetisyeninle bi görüş istersem

Yavaş yavaş tempoya girmeye çalış canım, 1800 olmuş bugün yarın daha çok olur inşallah, bir an da yüklenmemelisin vücuda, ben de bazen zorlanıyorum, geceleri özellikle ağrılarım oldu, arabaya otururken çok zorlanıyorum mesela, hamile kemerim olmasına rağmen sanki boğuluyorum gibi hissediyorum

Kalsiyumu duymamıştım onu sorayım canım ne kullanıyorsun? Hepsi ağır olur mu acaba ya omega, demir, magnezyum bi de üstüne kalsiyum

Canım bak ben bunu kullanıyorum, magnezyum, kalsiyum ikisi bir arada ; doktor vermişti bana 4. Ay da başlamıştım. Çok kalça ağrım olduğu için;

Doğal çözüm arıyorsan kesinlikle çiğ taze çekilmiş katkısız tahin öneririm sabahları aç karna bi yemek kaşığı. Müthiş iyi geldi bana.
Benim ağrılarım çok erken başlamıştı 5. Ayda falan belime bacağıma kalçama fena halde kramp giriyordu, benim ebe önerdi bende tesadüfen taze çeken bi yere denk gelip aldım. Ağrılarım kramplarım kesildi.
Demirin falan hep düşüktü tahinden sonra ki tahlilde sınırların içindeydi tabi tahinden mi kaynaklandı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi, özellikle midemi de çok rahatlatıyordu

Evin önüne çıkmaya cesaret etmen bile beni etkiledi şahsen ben aman çok ağırlaştım mottosu ile hep yatıyorum, yada birr yerden bir yere araba ile gideceksek gidiyorum kendimi artık ffil gibi hissediyorum

Ağrıyor dostum benim de totom ağrıyor, iki dakka yürüyim diyorum bin pişman olup yolda götümü tutmamak için kendimle savaşıyorum. Avuçlasam o baskı hissi gidicek gibi geliyo çünkü ama toplum buna hazır değil diyip telkin ediyorum kendimi
Senin kaynanan iyiydi ya bakar o sana, uzat ayağını ay belim koptu anne falan de prenseslik yap ndjdj

Z zaynfuruze evet yapar, yüksekse tansiyondaki gibi oluyor. Enseden ağrı girer, baş ağrısı olur, birden yorulmuş gibi olursun, kalbin daha hızlı carpabilir. Tansiyon normalse şekerden olabilir. Benim artık böyle olmuyor artsa dahi, çünkü genel olarak dikkat ediyorum ve arada çıkması o yüzden sorun olmuyor ama 140i hiç geçmiyor neredeyse artik. Dikkat edeceksiniz yediklerinize. Geçmiş olsun

Böyle durumlarda öneriniz nedir ? Dinleneyim mi yürüyüş mü yapayim. Su mu içeyim çok kötü oluyorum .Birde sizce şeker değerlerim çok mu yüksek ?

Meine Sterne mrb dün şeker yüklemesi testi yaptirdim değerlerim bu şekilde cikti . Bugün kahvaltida aniden başina ağri girdi titreme tuttu .Sebebi ne olabilir . Ne öneriyorsunuz
Benim bilmediğim zamanlarda olurdu böyle taaa 8. Haftalarda falan. 9. Haftada bulundu zaten. Bulunduktan sonra hic böyle olmadı. Kontrol altına çok kolay alınabilen bir şey tabi ki dikkatli olman gerekiyor. Şimdiye kadar 10 kilo aldim tam olarak bunun 4ü ilk 8 hafta. Şeker bulunduktan sonra direkt kesildi kilo almam, 19. Haftaya kadar hiç kilo almadim. Sıkı diyet yapmıyorum. Artık şekerimi çıkaracak şeyleri biliyorum. Şeker içerse de dokunamayacak şeyleri biliyorum. Kaçamak da yapıyorum. Doktorum da bunu söylüyor. Şimdiye kadar çok şükür bebegimde de bir etkisi olmadı tam zamanında gelişiyor.

Bol bol su iç. Salatalarinda vs. Elma sirkesi kullan. Çok hasta gibi hissedersen yat dinlen, du iç ve kendine gelirsen yürüyüşe çık. Hareket çok iyi geliyor. Ve psikolojinizi ikinci plana atma. Üzgün, sinirli ya da çok kaygılı olduğunda da artıyor

2.5 saat yürüyebiliyordum ya birden düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…