Aynısı oldu kız onların hamuru iyi mayalanıyor zaten ceviz büyüklüğünde kopar yuvarla ortasını oklavanın ucuyla del at kızgın yağa 5 dk sürmezNasıldı peki tadı olmuş muydu
O aman bir suyun içerisine kekik koyup kaynat ve buharını solu. Bu iyi geliyor.Pek reflü gibi değil. Öksürmek gene neyse de artık insan tutamıyor kendini pedle geziyorumilaç almaya başladım mecbur öksürük çok yıpratıcı
Rica ederim, sen yine de yorumlara falan bakıp git ufak bir dükkan sıra mıra oluyor bazen, bir de herkesin damak tadı farklı sonuçtaAmanınnnnrota oluşturuldu. Teşekkür ederim ya
Ya ama bir insanın totosu ağrır mı arkadaşım benim totom da ağrıyor, en nefret ettiğimde gece yattığım tarafa yatıp kalmışım resmen bi uyanıyorum o taraf felç ağırlıktan herhalde kskkd. Gün geçsin diye kocam olmadan kaynanama geldim durumun vehametini düşünhava soğuksa o da çok tıkıyor minnoş hemen canını sıkma, sonuçta 5 derecede yürümekle 20 derecede yürümek aynı konforda olmuyor ciğerlerimiz için, zaten sıkıntıdalar şu ara yerleri daralmış vaziyette. ağrılarla ilgili bir şey diyemiyorum, benim de artık ayakta durmaktan bağımsız ağrılarım oluyor ama bu işin fıtratında bu var diyip geçiyorum. hadi rambo, düştüğün yerden devam ediceksin kalk bakalım
Kalsiyum ve magnezyumunuza dikkat edin demişti doktor bana . Takviye aldiktan sonra iyi geldi ağrilarima .Ya ama bir insanın totosu ağrır mı arkadaşım benim totom da ağrıyor, en nefret ettiğimde gece yattığım tarafa yatıp kalmışım resmen bi uyanıyorum o taraf felç ağırlıktan herhalde kskkd. Gün geçsin diye kocam olmadan kaynanama geldim durumun vehametini düşün
İstiklalde var bi içli köfteci amca. Sadece içli köfte satıyor seyyar ama muhteşem gerçekten ve sıcacık. Yürümeye üşenmesem oraya gidecektim ama erenköy yakın bi seçenek olarak çok iyi olduRica ederim, sen yine de yorumlara falan bakıp git ufak bir dükkan sıra mıra oluyor bazen, bir de herkesin damak tadı farklı sonuçta
İlk diyete başladığımda benim de olmuştu bi defa dinlendim bol su içtim sonradan rahatlamıştım bi daha da yaşamadım o yüzden net bişey söyleyemeyeceğim doktorunla veya diyetisyeninle bi görüş istersemBende diyete başlaidm ama ölçüm istemedi doktorum aclik üç ayliklarim benimde çok iyi . Diyete başladim ama bugün işte kahvalti yaparken ani titreme baş dönmesi yapti . Bir saattir baş ağrimib geçmesini bekliyorum . Böyle durumlarda ne yapiyorsunuz ?
Kalsiyumu duymamıştım onu sorayım canım ne kullanıyorsun? Hepsi ağır olur mu acaba ya omega, demir, magnezyum bi de üstüne kalsiyumKalsiyum ve magnezyumunuza dikkat edin demişti doktor bana . Takviye aldiktan sonra iyi geldi ağrilarima .
Aa çok iyi ben deneyeyim bunuAynısı oldu kız onların hamuru iyi mayalanıyor zaten ceviz büyüklüğünde kopar yuvarla ortasını oklavanın ucuyla del at kızgın yağa 5 dk sürmez
Kızlar daha 2.5 ayım var ben tükenmeye başladım ya her yerim ağrıyor, biraz yürüsem tıkanıyorum oğlumda daha geç olmuştu bunlar çok canım sıkıldı sabah sabah yürüdüğüm 1800 adım evin önünde nasıl tıkandım kaldım.
Kalsiyumu duymamıştım onu sorayım canım ne kullanıyorsun? Hepsi ağır olur mu acaba ya omega, demir, magnezyum bi de üstüne kalsiyum
Doğal çözüm arıyorsan kesinlikle çiğ taze çekilmiş katkısız tahin öneririm sabahları aç karna bi yemek kaşığı. Müthiş iyi geldi bana.Kızlar daha 2.5 ayım var ben tükenmeye başladım ya her yerim ağrıyor, biraz yürüsem tıkanıyorum oğlumda daha geç olmuştu bunlar çok canım sıkıldı sabah sabah yürüdüğüm 1800 adım evin önünde nasıl tıkandım kaldım.
Kalsiyumu doğal yollarla aldirdi bana süt yoğurt o ara bol tükettim.Kalsiyumu duymamıştım onu sorayım canım ne kullanıyorsun? Hepsi ağır olur mu acaba ya omega, demir, magnezyum bi de üstüne kalsiyum
Evin önüne çıkmaya cesaret etmen bile beni etkiledi şahsenKızlar daha 2.5 ayım var ben tükenmeye başladım ya her yerim ağrıyor, biraz yürüsem tıkanıyorum oğlumda daha geç olmuştu bunlar çok canım sıkıldı sabah sabah yürüdüğüm 1800 adım evin önünde nasıl tıkandım kaldım.
Ağrıyor dostum benim de totom ağrıyor, iki dakka yürüyim diyorum bin pişman olup yolda götümü tutmamak için kendimle savaşıyorum. Avuçlasam o baskı hissi gidicek gibi geliyo çünkü ama toplum buna hazır değil diyip telkin ediyorum kendimiYa ama bir insanın totosu ağrır mı arkadaşım benim totom da ağrıyor, en nefret ettiğimde gece yattığım tarafa yatıp kalmışım resmen bi uyanıyorum o taraf felç ağırlıktan herhalde kskkd. Gün geçsin diye kocam olmadan kaynanama geldim durumun vehametini düşün
Açlık yüksek çıkmış canım toklukta evet ama yükselme el ayak titremesi yapar mı bilemedim onu yüksek arkadaşlara danışmak lazımMeine Sterne mesela formumuzun şekerden sorumlu devlet bakanı oluyor kendisi
Böyle durumlarda öneriniz nedir ? Dinleneyim mi yürüyüş mü yapayim. Su mu içeyim çok kötü oluyorum .Birde sizce şeker değerlerim çok mu yüksek ?Z zaynfuruze evet yapar, yüksekse tansiyondaki gibi oluyor. Enseden ağrı girer, baş ağrısı olur, birden yorulmuş gibi olursun, kalbin daha hızlı carpabilir. Tansiyon normalse şekerden olabilir. Benim artık böyle olmuyor artsa dahi, çünkü genel olarak dikkat ediyorum ve arada çıkması o yüzden sorun olmuyor ama 140i hiç geçmiyor neredeyse artik. Dikkat edeceksiniz yediklerinize. Geçmiş olsun
Allah allah ben de içmeyım bari ben sormadımBenim doktorum bana hiç içirtmiyor ıhlamur. Sadece zencefil içebiliyorum. Onu da günde 1
Benim bilmediğim zamanlarda olurdu böyle taaa 8. Haftalarda falan. 9. Haftada bulundu zaten. Bulunduktan sonra hic böyle olmadı. Kontrol altına çok kolay alınabilen bir şey tabi ki dikkatli olman gerekiyor. Şimdiye kadar 10 kilo aldim tam olarak bunun 4ü ilk 8 hafta. Şeker bulunduktan sonra direkt kesildi kilo almam, 19. Haftaya kadar hiç kilo almadim. Sıkı diyet yapmıyorum. Artık şekerimi çıkaracak şeyleri biliyorum. Şeker içerse de dokunamayacak şeyleri biliyorum. Kaçamak da yapıyorum. Doktorum da bunu söylüyor. Şimdiye kadar çok şükür bebegimde de bir etkisi olmadı tam zamanında gelişiyor.Meine Sterne mrb dün şeker yüklemesi testi yaptirdim değerlerim bu şekilde cikti . Bugün kahvaltida aniden başina ağri girdi titreme tuttu .Sebebi ne olabilir . Ne öneriyorsunuz
2.5 saat yürüyebiliyordum ya birden düştümYavaş yavaş tempoya girmeye çalış canım, 1800 olmuş bugün yarın daha çok olur inşallah, bir an da yüklenmemelisin vücuda, ben de bazen zorlanıyorum, geceleri özellikle ağrılarım oldu, arabaya otururken çok zorlanıyorum mesela, hamile kemerim olmasına rağmen sanki boğuluyorum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?